Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

stefan1984 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zależy jak chcesz grać, i który zawodnik bardziej potrzebny będzie. Neymar wszechstronniejszy, starszy i bez paszportu UE, ale ja bym Lukaku wziął dlatego, że tego typu dobrych napastników nie ma zbyt wielu. Ewentualnie Neymar i Lacina Traore zamiast Lukaku, taki sam typ zawodnika, i tak samo świetny, choć ma chyba z 19 lat, za milion-dwa miliony z CFR Cluj. Albo Neymar i Yaya Sanogo, tez do wyrwania za grosze z Auxerre.

Falcon Przodownik pracy

08.05.2014 13:57    #10872     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
Loew powołał szeroką kadrę na mundial. Nie znalazło się kilku dobrych graczy(Ter- stegen, Leno, Gomez), natomiast jest parę niespodzianek ( Goretzka, Hahn, Mustafi)
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

mj1988 Partyzant

08.05.2014 11:39    #10873     Inne - Piłka nożna - La Liga
W Hiszpanii tylko 4 drużyna gra w eliminacjach, czyli w tym przypadku Bilbao.

Falcon Przodownik pracy

08.05.2014 11:33    #10874     Inne - Piłka nożna - La Liga
Real wczoraj zremisował z Valladolid. Dawno w Hiszpanii nie było takiej końcówki sezonu. O mistrzostwie może decydować ostatni mecz na Camp Nou Barcelona- Atletico.

A teraz sytuacja czysto hipotetyczna:

Real wygrywa CL, a kończy sezon na 3 miejscu. Kto gra w eliminacjach CL? Drużyna która zajęła 2 miejsce, czy 5 miejsce? Czy żadna z nich i tylko 4 drużyna gra w eliminacjach?

Bo Real jako obrońca trofeum miałby zapewnioną fazę grupową.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

adriano123 Partyzant

to prosba, gdzie znalezc folder ze starymi strojami (nigdy sie nie bawilem i szukalem nic w folderach z gra stad moje zagubienie)

Gordon Partyzant

Grzelo, może spróbowałbyś z Torino? Cerci i Immobile? Jak nie, to Villarreal z Bruno i Dos Santosem, może być jeszcze Feyenoord z Graziano Pelle. Te trzy mi przyszły do głowy :)

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
07.05.2014 16:02    #10877     Sufler - Porady do gry - Steam Cloud - problemy
Cześć.
Panowie, czy ktoś z Was mógłby mi dokładnie, krok po kroku wyjaśnić, jak obsługiwać Steam Cloud? Regularnie gram w FM-a raz na jednym, raz na drugim komputerze i żeby móc kontynuować rozgrywkę, muszę wrzucać save'a na WeTransfer. Chciałbym móc o wiele wygodniej używać Steam Cloud, ale nigdzie nie mogę znaleźć save'ów, które powinny mi się zapisywać. Pomożecie?
Pozdrawiam.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Zymon Partyzant

Siemka szukam jakiegoś fajnego klubu, chciałbym aby miał już dobry skład bo nie chcę przemeblowywać większości składu już na początku, najlepiej jak by miał trochę kasy na transfery bo chcę tylko dokupić paru juniorków i nic więcej. Najlepiej aby skład był młody i dobry. Szukałem i znalazłem tylko Fiorentine , Napoli , może Sevillę . Polecacie kogoś jeszcze ? Może Lyon dobry skład, zdolna młodzież ale czy grał ktoś nimi i może coś powiedzieć o tych klubach. FM2010
był - będzie - jest zawsze IKS!

buczek93 Młody aktywista

06.05.2014 23:46    #10879     Inne - Hyde Park - Polityka
Na widok Żurawia i Otylii w wyobrach, do tego z listy sojuzu lewaków pseudodemokratycznych w przypadku pierwszego, mój szacunek topnieje niczym lodowa kometa przelatująca 10 mln km od powierzchni Słońca.
Serio, co Maćkowi padło na mózg startować z listy tej partii, która przez pół wieku ładowała Polaków w dupala pod szyldem Polskiej Republiki Lewacko-ludowej? Mało się nachapały złodzieje? Kto w ogóle głosuje na takich "geniuszy rozwoju"? Jakby to jeszcze miało jakiś sens, gdyby nasza historia była inna - ale przecież 99% Polaków dobrze wie, co się kryło pod szyldem PRL i co się wtedy działo. Przynajmniej 99% tych, którzy jakkolwiek ogarniają historię naszego pięknego kraju. 50 lat słuchania "wielkich oświeconych wodzów" made in Russia na zdrowie nam nie wyszło - z dziwnymi (by nie rzec dosadniej) przyzwyczajeniami walczymy do dziś, korupcja to dzięki temu "złotemu" okresowi problem praktycznie nie do wyplewienia, tak samo jak od cholery innych pasożytów, toczących nasz Naród. W UK ten ichny ustrój jest nawet OK, bierze co prawda kilka(naście) pomysłów rodem z czerwonej części świata, ale przynajmniej działa. Nie jest może idealny (emigranci !!), ale jaki ustrój jest dobry dla wszystkich?

Szkoda, że sportowcy nie mają pomysłu na siebie po zakończeniu kariery. Tak ciężko jest składać meble, posiadać własną farmę agroturystyczną, zrobić uprawnienia trenerskie dowolnego stopnia, zostać komentatorem sportowym, członkiem zarządu itd? Pomysłów jest przecież co niemiara, a wszyscy lgną do tego koryta z 12-stoma gwiazdkami jak muchy do g. Już po pani Marczułajtis (dobrze napisałem?) czułem zgrzyt, teraz mnie to tylko mocniej męczy.

Chciałoby się przemówić im do rozsądku, naprawić ten cały syf, bo to ręce się same zaciskają widząc ich pensję, nieudolność i jawne kłamstwa prosto w oczy. Ale dopóki nie będzie pospolitego ruszenia na pewien budynek na Wiejskiej (nazwa dobrana nieprzypadkowo), to nic się nie zmieni. Albo wysłać tych wszystkich skorumpowanych (czyli i tak 99.9%) polityków na pierwszą linię frontu w przypadku wojny, albo zaprząc do realizacji ich fantastycznych, stratnych i skorumpowanych pomysłów.
Zobaczycie, jak łatwo zbudować silną i bezpieczną Polskę, gdy na każdym kroku pluje się ludziom w twarz i grabi ich z każdej ciężko zaharowanej złotówki. Śmiem twierdzić (niestety pewno nigdy tego nie sprawdzę), że gdyby taki POLYTYK musiał przez rok robić jak zwykły Kowalski (czyli za najniższą krajową) i żył tak, jak przeciętny Kowalski, to szybko by im zmiękły fryty - bo jak to tak, czekać na wizytę do zwykłego zębodłuba 6 m-cy, nie mieć hajsu na ostatnie dni miesiąca, jeździć 3x na tydzień, bo na więcej paliwa nie starczy?
Ale ponieważ chroni ich ten durny (debilny wynalazek btw), nic takiego im nie zrobimy. Można się tylko przyglądać jak nas rozkradają, albo wszystkich wysłać na Marsa - podejrzewam, że z takimi formami gatunku ludzkiego obcy nie będą mieć ochoty rozmawiać. I w sumie, trudno się dziwić...

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
06.05.2014 22:09    #10880     Sufler - Problemy techniczne - Nie działają dodatki.
C:\Documents and Settings\user\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics... itd.

A odświeżenie skórki i buforowanie znajdziesz w opcjach w FM-ie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution