Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Szupyr89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2014 19:16    #11351
A ja mam takie pytanie czy ktoś wytransferował piłkarza do innego klubu powyżej 45 euro ??

Stalker.1255 Partyzant

0
11.01.2014 19:55    #11352
Cóż po roku wracam do FM i chciałbym was prosić o poradę. Jakiego zawodnika proponujecie na rezerwowego dla Buffona w Juventusie. Storari chce jak na swój wiek i umiejętności zbyt dużo hajsu. Najbardziej interesowaliby mnie gracze do 30lat.

ColonelNosio Partyzant

0
17.01.2014 21:30    #11353
Witam. Czy ktoś z Was miał kiedykolwiek w swoim składzie ekwadorskiego ŚO Fricksona Erazo z klubu Barcelona (ECU)? Czy jest on wart wydawania na niego niecałe 400 tysięcy funtów? Wersja gry FM14. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
http://steam(...)17613746 - Frickson Erazo

damus113 Partyzant

0
17.01.2014 22:23    #11354
warto :) polecam, dobry i tani :) mam go w Newcastle gra dobrze :)

lkjhgr Partyzant

0
18.01.2014 10:44    #11355
Witam. Poszukuję piłkarzy do do Wisły Kraków, jestem w trakcie trwania 1 sezonu a dokładnie marzec 2014. Szczególnie chodzi mi o takie pozycje jak: Lewy obrońca, srodkowy obrońca, lewy skrzydłowy i napastnik. Bardzo prosze o odpowiedz ;)

PS; żeby cena nie była bardzo wygórowana.

jestemdelfin Partyzant

0
19.01.2014 20:45    #11356
FM14, Rangers FC, Scottish Championship. Szukam napastnika do 1mln Euro, który byłby wystarczającym kozakiem by mógł strzelić 10/15 bramek na sezon

teekoki Partyzant

0
20.01.2014 09:06    #11357
Poszukuję dobrego sztabu szkoleniowego od dyrektora sportowego po fizjoterapeutę kończąc(z dużym naciskiem na asystenta managera)fm 14
Dziękuję.

piotrp504 Partyzant

0
20.01.2014 19:21    #11358
Witam poratujcie mnie nazwiskami z wolnych transferów fm14 pierwszy sezon belgijski Zulte tacy którzy będą chcieli przejść do tego zespołu potrzebni są ofensywni pomocnicy na skrzydło i z jeden defensywny na płace mam 10tys euro tygodniowo jedno ale do 31roku życia nie chcę dziadków około 40stki
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

juventino Partyzant

0
21.01.2014 10:51    #11359
[quote="lkjhgr"]Witam. Poszukuję piłkarzy do do Wisły Kraków, jestem w trakcie trwania 1 sezonu a dokładnie marzec 2014. Szczególnie chodzi mi o takie pozycje jak: Lewy obrońca, srodkowy obrońca, lewy skrzydłowy i napastnik. Bardzo prosze o odpowiedz ;)

PS; żeby cena nie była bardzo wygórowana.[/quote]

Jeśli masz marzec, to szukasz pewnie zawodników na nowy sezon. Najlepszy na to sposób to zakontraktowanie zawodników z wolnego transferu, tj. takim, którym kontrakt kończy się 30.06.2014.
Ja w ten sposób pozyskałem kilku dobrych graczy za free. Tyle, że trzeba się spieszyć, u mnie zwykle początek roku jest bardzo intensywny. Robię przegląd graczy, którym kończą się za pół roku kontrakty i składam szybko oferty, aby mnie nikt nie uprzedził.
W ten sposób po pierwszym sezonie pozyskałem np. Jordana Jonesa za darmo, a chciały go też takie kluby jak Manchester, czy Chelsea :)

Z piłkarzy, którym kończą się kontrakty 30.06.2014 polecam Adama Smitha (boczny obrońca, lansowany na nowego Ashley'a Cole. Bez problemu przeszedł do mnie do Wisły, a przecież w pierwszym sezonie nie gram w pucharach. Na środek obrony polecam Maksimovica (wypożyczony do Torino z Cypru) oraz Boris Pandza z Górnika Zabrze.

Po pierwszym sezonie kupiłem za niewielkie pieniądze środkowego pomocnika - Marko Pavlovski (w 1 sezonie wypożyczony do FC Porto, ale nie zdecydowali się go wykupić, więc szybko zadziałałem i mam utalentowanego grajka).
Na lewą pomoc możesz kupić też zawodnika o nazwisku Valencia (nie pamiętam klubu i imienia). Dobre ma atrybuty i chcieli za niego jakieś 200 tys. euro, ale ja zrezygnował, bo złapał kontuzję.
Def. pomocnik - Frank Kom - kupiony za jakieś 150 tys. euro, wypożyczony od razu do Holandii za 50 tys. miesięcznie :)

Bardzo dobrym pomysłem jest wypożyczanie zawodników z mocnych klubów na okres 2lat. W pierwszym sezonie wypożyczyłem napadziora: Henry Martin na 2 lata, czyli do końca jego kontraktu, więc jak mi się poszczęści to za parę miesięcy mogę z nim podpisać kontrakt za darmo (mam wrzesień 2014, on ma kontrakt do czerwca 2015).
Prawdziwy wysyp perełek jest w drugim sezonie. Mam na wypożyczeniu takich zawodników jak: Alessio Romagnoli, Amidu Salifu, Adam Campbell, Arkadiusz Milik, Alfred Duncan, Ruben Cardasco. Wszyscy wypożyczeni na 2 lata, bez kwoty miesięcznej i tylko 50% zarobków. Niektórym z nich za 2 lata kończą się kontrakty, więc może uda mi się ich zatrzymać na dłużej :)
Szczególnie kluby włoskie są chętne do wypożyczania swoim przyszłych gwiazd, a sami piłkarze godzą się na wypożyczenie.
Tylko co ważne podkreślenia: w pierwszym sezonie zdobyłem mistrza, więc może to ułatwiło sprawę z tymi wypożyczeniami :)

Dla Ciebie pewnie już będzie za późno, ale dla tych, którzy zaczynają grę polską ligą (lepszymi klubami):
Na początku pierwszego sezonu za darmo zatrudniłem: Fedoriv - solidny lewy obrońca. Za grosze kupiłem: Habib Meite - def. pomocnik, Pavel Sitko - lewy pomocnik, Marvin Angulo - prawy pomocnik, za darmo przyszli też Imerekov - obrońca, Jorge Salinas -of, pomocnik i Bondarenko - napastnik
W zimowym okienku pozyskałem za darmo Rzeźniczaka, napastnika - Victor Hugo (wypożyczony do Rody Kerkrade za 230 tys. euro miesięcznie :)) oraz dwóch bramkarzy: Henderson i Leciejewski.

Lubie_Placki Partyzant

0
24.01.2014 20:28    #11360
Panowie poszukuję środkowego napastnika i/lub pomocnika do Lyonu ;) sezon 2015/2016. Cena tak do 20mln

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.