[quote="lkjhgr"]Witam. Poszukuję piłkarzy do do Wisły Kraków, jestem w trakcie trwania 1 sezonu a dokładnie marzec 2014. Szczególnie chodzi mi o takie pozycje jak: Lewy obrońca, srodkowy obrońca, lewy skrzydłowy i napastnik. Bardzo prosze o odpowiedz
PS; żeby cena nie była bardzo wygórowana.[/quote]
Jeśli masz marzec, to szukasz pewnie zawodników na nowy sezon. Najlepszy na to sposób to zakontraktowanie zawodników z wolnego transferu, tj. takim, którym kontrakt kończy się 30.06.2014.
Ja w ten sposób pozyskałem kilku dobrych graczy za free. Tyle, że trzeba się spieszyć, u mnie zwykle początek roku jest bardzo intensywny. Robię przegląd graczy, którym kończą się za pół roku kontrakty i składam szybko oferty, aby mnie nikt nie uprzedził.
W ten sposób po pierwszym sezonie pozyskałem np. Jordana Jonesa za darmo, a chciały go też takie kluby jak Manchester, czy Chelsea
Z piłkarzy, którym kończą się kontrakty 30.06.2014 polecam Adama Smitha (boczny obrońca, lansowany na nowego Ashley'a Cole. Bez problemu przeszedł do mnie do Wisły, a przecież w pierwszym sezonie nie gram w pucharach. Na środek obrony polecam Maksimovica (wypożyczony do Torino z Cypru) oraz Boris Pandza z Górnika Zabrze.
Po pierwszym sezonie kupiłem za niewielkie pieniądze środkowego pomocnika - Marko Pavlovski (w 1 sezonie wypożyczony do FC Porto, ale nie zdecydowali się go wykupić, więc szybko zadziałałem i mam utalentowanego grajka).
Na lewą pomoc możesz kupić też zawodnika o nazwisku Valencia (nie pamiętam klubu i imienia). Dobre ma atrybuty i chcieli za niego jakieś 200 tys. euro, ale ja zrezygnował, bo złapał kontuzję.
Def. pomocnik - Frank Kom - kupiony za jakieś 150 tys. euro, wypożyczony od razu do Holandii za 50 tys. miesięcznie
Bardzo dobrym pomysłem jest wypożyczanie zawodników z mocnych klubów na okres 2lat. W pierwszym sezonie wypożyczyłem napadziora: Henry Martin na 2 lata, czyli do końca jego kontraktu, więc jak mi się poszczęści to za parę miesięcy mogę z nim podpisać kontrakt za darmo (mam wrzesień 2014, on ma kontrakt do czerwca 2015).
Prawdziwy wysyp perełek jest w drugim sezonie. Mam na wypożyczeniu takich zawodników jak: Alessio Romagnoli, Amidu Salifu, Adam Campbell, Arkadiusz Milik, Alfred Duncan, Ruben Cardasco. Wszyscy wypożyczeni na 2 lata, bez kwoty miesięcznej i tylko 50% zarobków. Niektórym z nich za 2 lata kończą się kontrakty, więc może uda mi się ich zatrzymać na dłużej

Szczególnie kluby włoskie są chętne do wypożyczania swoim przyszłych gwiazd, a sami piłkarze godzą się na wypożyczenie.
Tylko co ważne podkreślenia: w pierwszym sezonie zdobyłem mistrza, więc może to ułatwiło sprawę z tymi wypożyczeniami
Dla Ciebie pewnie już będzie za późno, ale dla tych, którzy zaczynają grę polską ligą (lepszymi klubami):
Na początku pierwszego sezonu za darmo zatrudniłem: Fedoriv - solidny lewy obrońca. Za grosze kupiłem: Habib Meite - def. pomocnik, Pavel Sitko - lewy pomocnik, Marvin Angulo - prawy pomocnik, za darmo przyszli też Imerekov - obrońca, Jorge Salinas -of, pomocnik i Bondarenko - napastnik
W zimowym okienku pozyskałem za darmo Rzeźniczaka, napastnika - Victor Hugo (wypożyczony do Rody Kerkrade za 230 tys. euro miesięcznie

) oraz dwóch bramkarzy: Henderson i Leciejewski.
Najnowsze posty