Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

zabek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2005 21:24    #1811     Sufler - Porady do gry - zmęczenie
jest jakis sposób na zmniejszenie zmeczenia zawodników... bo umnie 1 lidze (gram Lechem) jest cięzko... mecze ligowe, puchar polski, puchar uefa...

arielus Partyzant

01.12.2005 20:01    #1812     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Witam ma mproblem i niewiem zczego wynika w mojej legi która wczesniej grałem przegrałem z liverpolem w grupie uefa 3:1 z grupy wyszełem z miejsca potem trafiłem na sporting l. i bez zadnych wczytywan czy innych cheatów ogrłąme og u nich 0:4 i 2:0 u siebie natepnie trafiłem na Machester United i liczyłem na wielkie baty. Unich przegrałem 1:0 a u siebie wygrałme 2:1 lecz odpadłem w tamtych wszysktich meczach grłą ten sam squad i ta sama taktyka wiec mam pytnaiej akim cudem goralem manchester a niepotraifelm ograc liverpoolu ? Czy komputer generuje wyniki w pewnym stopniu losowo czy jak ?

Proletariat

26.09.2005 15:59    #1813     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Powiedz mi: jak ty to robisz, że tak słabym klubem jakim jest Cracovia wygrywasz LM i Puchar UEFA????

Proletariat

25.09.2005 12:06    #1814     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
teraz jest sezon 2014/2015, do sezonu 2011/2012 grałem Cracovią, zdobyłem 7 razy mistrzostwo Polski, 4 razy Puchar UEFA i 2 razy Ligę Mistrzów.

Proletariat

31.08.2005 09:59    #1815     Sufler - Porady do gry - Im lepiej, tym gorzej
Są takie sytuacje, a w zasadzie - mechanizmy - w FM2005, że odechciewa się grać w tę grę, a także myśleć o zakupie FM2006 (bo jakoś nie wierzę, że zostaną one poprawione...). Co mam na myśli? Ano - im większe sukcesy osiąga klub - zarówno sportowe, organizacyjne, jak i finansowe, tym bardziej polityka kadrowa Zarządu klubu (mówię tu o jednym z klubów polskiej Idei Ekstraklasy) coraz mniej przystaje do rzeczywistości. Taki obrazek: końcówka sezonu 2006/07. Mój zespół już na kilka kolejek przed końcem rozgrywek zapewnił sobie Mistrzostwo Polski, zdobył Puchar Polski i Puchar UEFA. Na koncie jest "bogato" - ok. 23 milionów funtów. W miesięcznym budżecie płacowym pozostało do wykorzystania 900 tys. funtów. Czyli - wydawałoby się - nie jest źle. I tu ciekawostka. Jest połowa czerwca 2007, ostatnia kolejka minęła, ale sezon nie został jeszcze przez grę podsumowany i zamknięty (nagrody dla piłkarzy roku, menedżera roku, bramki sezonu etc., nie zmieniła się jeszcze pozycja klubu w europejskim rankingu). Chcę pozyskać zdolnego lewego pomocnika (słaba strona zespołu). Jego klub macierzysty zgodził się na transfer. Mój budżet transferowy to ponad 8 milionów funtów. Zaczynają się pertraktacje z graczem. Mój Zarząd za pozycję gracza pierwszego zespołu pozwala mi zaoferować mu do 120.000 funtów miesięcznie, do tego do 3.5 tys. za gola i asystę. Pertraktacje jednak nie wypalają, nie odpowiada mu pozycja w zespole. Zamierzam złożyć nową ofertę. W międzyczasie następuje rozliczenie sezonu, mój zespół skacze z 116 na 38 miejsce w tabeli europejskich klubów, budżet transferowy rośnie do 9.25 miliona funtów, Zarząd jest zachwycony osiąganymi przeze mnie wynikami, za cel stawia mi tym razem zdobycie mistrzostwa (poprzednio było to miejsce premiowane udziałem w europejskich pucharach). Znów składam ofertę klubowi, ten się zgadza, przechodzę do negocjacji z graczem i co? I Zarząd pozwala mi już tylko na 55.000 funtów dla gracza pierwszej drużyny, jak i kluczowego. Za gola i asystę mogę dać już tylko max. 1.2 tys. Co się dzieje??? Z jednej strony sukcesy, zadowolenie Zarządu, wzrost budżetu transferowego, a z drugiej obcięcie kasy na płace o ponad 50% (mimo, iż do miesięcznego limitu brakuje nadal ok. 800.000 funtów)? Inna kwestia - że Zarząd nie pozwala na zaoferowanie sztabowi trenerskiemu więcej niż 1100 funtów, a tyle to oni w innych - gorszych - polskich klubach zarabiają... I jak tu budować drużynę? Innym mankamentem, który mocno wkurza jest to, jak na kilka kolejek przed zakończeniem sezonu mój klub zapewnił już sobie Mistrzostwo (literka M przy nazwie klubu w tabeli), a przed jednym z meczów jego trener mówi w mediach, że nie sądzi, bym zdołał zdobyć mistrzostwo! Kpina jakaś? I w odpowiedziach mam m.in. że wierzę w zdobycie mistrzostwa, albo wiem, że je zdobędę. Paranoja!

MICHAŁ Partyzant

06.08.2005 14:41    #1816     Sufler - Porady do gry - reputacja w polskich klub
czy komukolwiek sie udało mieć po kilku sez w jakimkolwiek polskim klubie reputacje ponad krjową?
mi się nie udało 3 sez groclinem najwieksze osągniecie połfinał pucharu uefa
czy to wogule mozliwe zeby nam w polskiej lidze urosła reputacja klubu przez to lepsi zawodnicy nie chcą u nas grac:(

parachutes Młody aktywista

20.07.2005 13:45    #1817     Sufler - Porady do gry - Update i pytania
jakos Zaglebie Lublin szaleje... a to przecietniak przeciez powinien byc. Za to Wisla Krakow gra dennie. Przegrala w kwal. do Pucharu UEFA ze slowacka Artmedia (nie wiem czy dobze odmieniam)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

wojtas_ns Partyzant

16.07.2005 12:41    #1818     Sufler - Porady do gry - Reputacje chyba sie zmien
Witam. Gralem Wiselkom 3 sezony i 2 razy zdobylem puchar uefa.Sprawdzilem w edytorze i podniosla sie reputacja klubu, niby nie wiele ale zawsze cos.Na poczatku wisla ma 6500 a jak sprawdzalem miala 6647czy jkao tak.chcialem sie dowiedziec czy w miare sukcesow moze kiedys stac sie drugim realerm.

parachutes Młody aktywista

15.07.2005 17:24    #1819     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
jak doszedles Wisla do cwiercfinalu UEFA pokonujac miedzy innymi glascow rangers to chyba nie masz sie co martwic, idzie Ci nienajgorzej.. P: popatrz jak Wisla sobie radzi ostatnio w Pucharze UEFA i Lidze Mistrzow i nie narzekaj! a jesli chodzi o rezimy treningowe to poczytaj poradnik bobiego http://cmrev(...);co=2136 albo sciagnij gotowe, artur1300 czy jakos tak sie nazywa najpopularniejszy (chyba)..
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

petek Partyzant

15.07.2005 09:37    #1820     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
ale mam sezon 2007/2008 i jak dotad najdalej w pucharze uefa doszedlem do cwiercfinalu pokonujac miedzy innymi glasgow rangers a w lidze mistrzów jeszcze nigdy z grupy nie wyszlem! teraz mialem ciekawa grupe:bayern,paris st.g.,juventus i wyniki mialem takie:z juve 0:4 i 0:5,z paris 1:2 1:2 i z bayernem 0:4 i 1:3. teraz znowu mam maly problem:caly czas gralem na tych rezimach treningowych które byly od poczatku ustawione w grze potem pokombinowalem sam tak ze moje rezimy na tych paseczkach wygladaly dosc dobrze (np.w rezimie dla napastnikow cechy ofensywne byly bardzo duze a u obronców cechy def. byly duze) nie wiem dlaczego ale wiekszosc atrybutow moim zawodnikom spadala zamiast wzrastac.podczas tych treningów gralem 2 mecze-jeden w pucharze polski (rewanz cwiercfinalu z legia wygranego na wyjezdzie 4:1) a drugi w lidze z odra (w poprzedniej rundzie wygralem 6:0) i oba niespodziewanie przegralem po 2:0 :( bialy_1 albo ktos inny-pomozcie!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution