Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.06.2007 21:22    #1311     Sufler - Porady do gry - Lebohang Mokoena, a Korona...
Po pierwsze pytanie ile masz kasy ? Teraz moja rada. 1. Oczywioscie maksymalny kontrakt ze wszystkimi premiami na maksa i innymi udogodnieniami. 2. Chwalisz goscia na kazdym kroku chyba, ze zacznie ci gadac ze to go wkurza lub ze wogule nie chce slyszec o tobie i Koronie wtedy troche poczekaj i znowu go chwal. 3. Zobacz czy nie zainteresowanie od klubu z zachodu jesli ma jestes na styraconej pozycji. 4.Musisz odniesc jakis wiekszy sukces typu przynajmniej 1/4 Ligi Mistrzów, 1/2 Uefa. 5. Dobrze by było gdybys stał sie jego ulubiencem. 6. Poruwnaj jego obecne zarobki z tymi ktore mu oferujesz twoje musza byc duzo wieksze. 7. Fajnie miec w tej sytuacji klub filialny z Afryki poszukaj jak nie masz 8. On lubi miec w klubie swoich krajanów, a przynajmniej Afrykanów zeby mial z kim pogadac w ojczystym jezyku. Zycze powodzenia w sciaganiu go.

Tores ReDevil Młody aktywista

18.06.2007 20:51    #1312     Sufler - Porady do gry - Lebohang Mokoena, a Korona...
Do wisniczanin: Ronaldo kupilem w zime sezonu 09/10, gdy mialem na koncie 2 mistrzostwa hiszpani, puchar uefa i dwa puchary LM,Ronaldo "szukal nowych wyzwan", a prezes dal ogromna kase i zyczyl se w klubie gwiazde.

Micro Ice Młody aktywista

16.06.2007 09:36    #1313     Sufler - Porady do gry - NOWY UPDATE DO FM 2007
A jeżeli chodzi o polską ligę?
Czy zmiany w kadrach , transfery są realne i czy legia gra w intertoto. gks w uefa a zagłebie w lidze mistrzów?

anakin1 Partyzant

13.06.2007 12:08    #1314     Sufler - Porady do gry - Problemy
mam pytanie kogo moge sprowadzić do zagłębia sosnowiec za małe pieniądze Czy można z tak słabą drużyną wejść do pucharu UEFA bo jak narazie w pierwszej lidze bronie się przed spadkiem

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

12.06.2007 22:10    #1315     Sufler - Porady do gry - Dziwna sprawa z reputacją
Tak bywa. Mogliby to poprawić, ale niektórzy gracze Porto mimo, iż wygrali Puchar UEFA i Ligę Mistrzów też nie mają nawet reputacji kontynentalnej. Więc można sie sprzeczać, czy to błąd.

fudi Przodownik pracy

12.06.2007 21:59    #1316     Sufler - Porady do gry - kluby filialne
pozdro Grzechoo ;) Wielki sezon sie szykuje ;) ale to nie na sufler, sorki za off top.
Ener, michalka - bez jaj, ;)

Bundesliga, Puchar Niemiec i UEFA będą nasze ;) - dop. Grzechoo

jagielskce Partyzant

11.06.2007 21:05    #1317     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
no ale mozesz ich podsatwic za tamten sezon , tak jak to robil Robi Robson , zamiast np Legii ustawic Zaglebie :)) o to mi chodzi , sadze ze to by bylo rosadniejsze rozwiazanie.Widze tez bledy w Niemieckiej Buneslidze np:Stuttgart gra w pucharze Uefa a HSV gra w LM , nie potrzebna ci pomoc w tworzeniu update???:D ja mam duuzo wolnego czasu to moge sluzyc pomoca w tworzeniu jakiegos hitu :D :)

jagielskce Partyzant

11.06.2007 20:34    #1318     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
Fudi kolejny blad jest taki ze min:w Polsce Legia jest obronca tytulu w Niemczech Bayern itp. Powinno to byc do poprawienia:) poza tym moim zdaniem za slaby profil ma Costly patrzac na to co on wyrabia w pucharze Ameryki PN.(zapomnialem nazwy tego pucharu:D) wczoraj strzelil dwie bramki Meksykowi :DAle ci obroncy tytulu sa troche bezsensu.Niby obronca jest Legia a w Lidze Mistrzow gra Zaglebie :D a i jescze Wisla Plocck gra w Pucharze Uefa (dziwne troche). A co powiesz na temat tych notowan bukmacherow?Np: w 2 lidze wedlug bukmacherow na 2 miejscu znajduje sie slabiiutka Pogon Szczecin .Mozna pomyslec ze troche jestem szczegolowy ale coz :D Jak chcialbys kogos do pomocy przy robieniu kolejnych updatow to napisz do mnie na gg :9606825 :>

jagielskce Partyzant

11.06.2007 16:53    #1319     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
Chciałem zauważyć że jest kilka sporych błędów :/ Np: Bełchatów w pucharrze lata a legia w pucharze uefa(?) nie zmienione notowanie bukmacherow itp. (nadal faworytem jest legia druga wisla itp.) Zmienicie to przy nastepnym wydaniu?? poza tym fajny update :) (tylko gdy by nie ten belchatow w pucharze lata :D ) prosilbym o odpowiedz kogos odpowiedzialnego za robienie update'a :>

David93 Partyzant

11.06.2007 16:24    #1320     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
CO?????????? Bełchatów ma Puchar UEFA a nie Lata ,Legła ma puchar Lata, jaki lol
A Mistrzu_mks Fabiniak zostal w Widzewie tak pisze na wp.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution