Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

manager2013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam ponownie.

Wpadłem na taki pomysł,by kupić z 2zawodników w wieku około 18lat za parenascie milionow z 5gwiazdkami,i wypozyczyc ich do lepszych drużyn typu: Sevilla,Anderlecht itd., Gram Lechem a tutaj nie mam takich perspektyw dla zawodnika jak np. by miał w silniejszej lidze.
Fakt faktem musiał by tam często grać ,ale jeśli by się sprawdził to jego wartość i umiejętności moglyby się znacząco rozwinąć.

kupiłem na próbe zawodnika, dalem go na wypożyczenie i zglosilo się po niego kilka silnych klubow by go wypozyczyc także jakies wariant to jest,zwlaszcza,ze owe zespoly maja lepiej rozbudowana szkolke treningową itd.

Co Wy na to? ciekawy pomysł czy beznadziejny? oczywiście dany zespół będzie płacił mu 100% pensji,także muszę zainwestować i śledzić jego rozwój.

manager2013 Partyzant

bo taki Cristiano Ronaldo czy Messi ma 5 na 5 i wtedy można go grubo opchnąć. Nie wiem wlasnie czy jest sens kupować juniorow z rekomendacją 5ciu gwiazdek za paręnaście milionow,bo tyle sobie liczą (jednego 17latka kupiłem w promocji za 6baniek ze słabszego Slowackiego klubu i w wieku 18 lat już wali bramek na potęge w LM więc jakiś sens niby jest).

Kolejna sprawa taki Ubpiparip ma 3 na 3 i niestety już dużych postepow nie zrobi,a kupując młodzika o potencjale 3/ 4.5-5 już go przerasta umiejętnościami mimo,ze nie grał np. w LM i nie ma doświadczenia..

Także lepiej kupować juniorow za pare baniek czy skupic się na solidnych zawodnikach,którzy pewnego poziomu nie przeskoczą?

Oczywiście,ja co mogę to rozbudowuje,obiekty treningowe,mlodziezowe itd. żeby i moja szkolka dostarcala obiecujacychh zawodnikow.

Chris_Berk Partyzant

Prawdopodobnie Twój skaut trochę się pomylił z jego oceną. Inaczej jest obserwować piłkarza, a inaczej mieć go na stałe u siebie, wtedy widzisz go podczas treningów itp. Żeby zawodnik osiągnął pełny potencjał (czyli maksymalną ilość gwiazdek potencjału) musi przede wszystkim grać regularnie. Miło by było też, jakby grał dobrze i nie nękały go kontuzje. No i nie zapominajmy o obiektach treningowych i trenerach.
Gwiazdki piłkarzy nie są stałe. W miarę gdy masz coraz lepszy skład, gracze uważani kiedyś za bardzo dobrych, teraz są jedynymi z wielu, więc na tle zespołu ich zdolności nie zasługują już na np. 4 gwiazdki a 3,5.

manager2013 Partyzant

Witam!

1.Obserwowalem zawodnika , który jest zarekomendowany na 5gwiazdek, kupiłem go do składu i miał automatycznie po wykupieniu4.5 gwiazdki, DLACZEGO?

2.kupilem zawodnika z rekomendacją 5ciu gwiazdek za pare milionow, i ma nadal 5gwiazdek, ale obecne umiejętności ma 3.5/5 po sezonie , co zrobić by wgl osiagnal potencjal 5gwiazdek? (18latek)

3. odnoszę się do pkt-u nr .2 miał 5gwiazdek dluugo a tu nagle zrobily się 4.5, zly trening czy stalo się tak bo kupiłem zawodnika na tej samej pozycji na podobnym poziomie?

Pozdrawiam.

manager2013 Partyzant

Witam!

1.Obserwowalem zawodnika , który jest zarekomendowany na 5gwiazdek, kupiłem go do składu i miał automatycznie po wykupieniu4.5 gwiazdki, DLACZEGO?

2.kupilem zawodnika z rekomendacją 5ciu gwiazdek za pare milionow, i ma nadal 5gwiazdek, ale obecne umiejętności ma 3.5/5 po sezonie , co zrobić by wgl osiagnal potencjal 5gwiazdek? (18latek)

3. odnoszę się do pkt-u nr .2 miał 5gwiazdek dluugo a tu nagle zrobily się 4.5, zly trening czy stalo się tak bo kupiłem zawodnika na tej samej pozycji na podobnym poziomie?

Pozdrawiam.

Wujek Rupert Partyzant

Witam, prezentuje wam gre w ktorej mozecie poczuc sie jak pilkarze, jest to gra Second Life na ktorej powstal system do grania w pilke nozna VE-Soccer.

System nie dawno powstal wiec jeszcze ludzie z calego swiata dolaczaja, jest to drugi system pilkarski w Second Life, pierwszy okazal sie wielkim zainteresowaniem ludzi z calego swiata ale po dobrych 4-5 latach (Turnieje Ligi Mistrzów, Ligi Europy, Mistrzostwa Europy i Swiata, 6 róznych lig, ponad 150 druzyn w tym 30 narodowych.) admini postanowili zakonczyc system i stworzyc nowy, bardziej realistyczny.

Jest jedna Polska druzyna i oczywiscie szukamy nowych ludzi zeby powiekszyc liczbe Polakow na systemie ve-soccer. Oferujemy treningi, mecze i rozwiniecie kariery gdzie pozniej mozna otrzymac transfer do innej druzyny albo powolanie do Reprezentacji. Wszystko co jest potrzebne zeby poczuc sie jak pilkarz, jest w tej grze!

Potrzebujemy ludzi chetnych, jak znajdzie sie duze zainteresowanie to nawet powstanie Akademia. :) Kaazdy chetny niech mi napisze na GaduGadu gdzie moge wszystko wyjasnic i pomoc w tym jak dolaczyc do tej gry i naszej druzyny, a o to moje GaduGadu 23020463, mam nadzieje ze bedzie duze zainteresowanie ta gra bo naprawde goraco polecam, nie jest to moze jakas FIFA czy PES ale jak na taki system to wystarczy dla milosnikow pilki noznej. Nie mam zadnych screenow narazie wiec moze pozniej uda mi sie cos wrzucic. Takze informacje jak dolaczyc macie na glownej stronce systemu www.ve-soccer.com zeby miec pelny uzytek z tej strony, trzeba sie zarejestrowac pierw na system przez gre.

GaduGadu 23020463

Chris_Berk Partyzant

20.06.2013 11:23    #1307     Sufler - Inne - Gwiazdki
Piłkarze z gorszych zespołów, gdzie nie ma zbyt dobrych trenerów i obiektów treningowych zwykle mają trochę zaniżone gwiazdki, ale po przyjściu do lepszego zespołu od razu potencjał ''gwiazdkowy'' się zwiększa. Jeżeli Twój zawodnik ma potencjał na 2 gwiazdki, to raczej nic z niego wielkiego nie wyrośnie. Aczkolwiek należy pamiętać, że jeżeli piłkarz nie gra, lub miał długą kontuzję to gwiazdki mogą mu spaść, lecz gdy znowu zacznie grać to dostanie te pół gwiazdki do góry ;)

dZiX Partyzant

20.06.2013 10:22    #1308     Sufler - Inne - Gwiazdki
Czy jest możliwe, że zawodnik, który ma, na przykład dwie gwiazdki potencjału, był w przyszłości czołowym zawodnikiem naszego zespołu? Jeżeli miałbym w klubie najlepsze obiekty treningowe, to to coś da? Jak to z tym jest?

machaj88 Młody aktywista

20.06.2013 10:22    #1309     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniami.
Anglia to, ze tak powiem, moj konik. Zawsze wypozyczaj, zawsze. Najlepszy klub do ktorego ma pojsc zawodnik, to taki, ktory prezentuje dobry poziom pilkarski, im wyzsza liga, tym lepiej. Musi miec dobra baze treningowa, no i zawodnik musi byc kluczowym elementem tej druzyny, wystepowac w kazdym meczu. Warto przyjrzec sie zawodnikom grajacym juz w tym klubie, na tej samej pozycji - czy sa w stanie mlodzika wygryzc ze skladu.

Podsumowujac - wysoka liga, wysoka pozycja w lidze, dobra baza treningowa, gwarancja czestych wystepow.

Cinek1013 Partyzant

19.06.2013 23:36    #1310     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniami.
Witajcie !
Mam mały problem, zacząłem 4 sezon Aston Villą w FM 12, i pojawiło się kilku bardzo ciekawych newgenów których nie chcę oddać komputerowi a niezbyt mam z nimi co zrobić. Kupiłem już czterech, i tutaj moje pytanie, na pierwszy skład są za słabi a żeby grali w lidze to jest ciężko bo mam na każdą pozycję po zmienniku których mi szkoda odstrzelić. Lepiej ich wypożyczyć, ogrywać w rezerwach z treningiem pierwszej drużyny czy jakoś inaczej to zrobić ?
Jeśli najlepiej byłoby wypożyczyć to na co w szczególności zwracać uwagę ? Na status zawodnika w klubie do którego wypożyczam(np. zmiennik) czy na coś innego np niewiem bazę treningową ?
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w tym małym problemie to byłbym bardzo wdzięczny. Chyba że dysponujecie jakimiś testami czy czymś w tym rodzaju to byłoby bardzo fajnie.
Z góry dzięki za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution