Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.12.2008 21:02    #6731     Sufler - Porady do gry - Widzew Łódź a Napastnicy
jaki młody z korony ? Kolego. Mieszkam obok stadionu, i chodzę na mecze Widzewa. Młody z korony to jest Marcin Robak, który w FM 09 jest b. skuteczny. U mnie strzela 17-20 goli na sezon.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

03.12.2008 21:00    #6732     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja też wysłałem Wujowi świetny talent. Znalazłem go przypadkowo. W rezerwach Lechii jeszcze w 08 ściągnąłem go do Bełchatowa skąd przeszedł do Lecha a później do QPR ; ] A teraz widzę że PC znalazł go i sam ściągnął do Lecha gdzie robi zawrotną karierę ; ] Po odejściu Lewandowskiego stał się filarem drużyny. A i poza tym zepchnąłem Heartsów do 1 ligi Szkockiej ; ] I pomyśleć że sezon temu zdobyłem Celtikiem mistrzostwo dzięki remisowi Heartsów w ostatniej kolejce

1.Celtic 83
2. Hearts 82

A teraz Hearts w 1 lidze ; ] Po tragicznym sezonie ; ]

no i ? Może to być związek z grafiką.

[quote=Morszczuk]Slavo. To jest najczęściej wina grafiki. Wiem bo ja się już na tym raz skichałem. Wystarczy jeden logos/facepack uszkodzony i cały save leży. Wyczyśćcie swoją grafę (z folderu graphic) i może to da radę.[/quote]

stream85 Partyzant

03.12.2008 11:00    #6734     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote2=zyleth16]
Tez gram Lechem drugi sezon. Wyjściowa jedenastka to Kotor, nowotczynski, pietrasiak jodlowiec djurdjevic stillic murawski T. Nowak, Peszko lub Angulo( czesto gra w obronie) wilk( ma zaje***te staty) i lewandowski( pyta ie o niego Olympiakos) albo rengifo. Z lechem osiągnąłem 1/8 PU w drugim sezonie i w pierwszym 1/16. Do LM się nie dostałem bo wpadłem na Barce. Pierwszy mecz 2:4 drugi wygrałem 1:0, szkoda, że nie więcej bo to by była sensacja. Jak by ktoś chciał pograć przez neta w FM 08 to podaje gg 13734191 Do lecha polecam Kislyaka i angulo oraz młodego zawodnika z polski Brzozowskiego - narazie nie gra całych meczy ale wchodzi na końcówki i regularnie gra w PE.Pozdrawiam [/quote2]

Jak udało Ci sie zatrzymać murawskiego na II sezon? Mi nie chce przedłużyć kontraktu;(

Do LM sie nie dostałeś... tzn że grałeś w kwalifikacjach? Przecież jest chyba jakiś błąd z tym związany, z polskimi klubami...

Slavo. To jest najczęściej wina grafiki. Wiem bo ja się już na tym raz skichałem. Wystarczy jeden logos/facepack uszkodzony i cały save leży. Wyczyśćcie swoją grafę (z folderu graphic) i może to da radę.

zyleth16 Partyzant

02.12.2008 20:59    #6736     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=stream85]I wyniki... Czy ktoś z Was gra np Legią czy Wisłą i też ma dobre wyniki? Bo naprawdę jestem zdziwiony, że mi tak dobrze idzie... hehe[/quote]
[quote=stream85]I wyniki... Czy ktoś z Was gra np Legią czy Wisłą i też ma dobre wyniki? Bo naprawdę jestem zdziwiony, że mi tak dobrze idzie... hehe[/quote]

Tez gram Lechem drugi sezon. Wyjściowa jedenastka to Kotor, nowotczynski, pietrasiak jodlowiec djurdjevic stillic murawski T. Nowak, Peszko lub Angulo( czesto gra w obronie) wilk( ma zaje***te staty) i lewandowski( pyta ie o niego Olympiakos) albo rengifo. Z lechem osiągnąłem 1/8 PU w drugim sezonie i w pierwszym 1/16. Do LM się nie dostałem bo wpadłem na Barce. Pierwszy mecz 2:4 drugi wygrałem 1:0, szkoda, że nie więcej bo to by była sensacja. Jak by ktoś chciał pograć przez neta w FM 08 to podaje gg 13734191 Do lecha polecam Kislyaka i angulo oraz młodego zawodnika z polski Brzozowskiego - narazie nie gra całych meczy ale wchodzi na końcówki i regularnie gra w PE.Pozdrawiam

adrian17 Partyzant

02.12.2008 14:38    #6737     Sufler - Porady do gry - Puchar UEFA 2009/10
Bo zawsze znajdzie sie ktos komu nie podoba sie ze nowy temat ze zasmiecam sufler.Przeszkadza ci ze sie tu zapytalem ?? boli cie to?? nie bede zakladlam tematu bo nie jest to nie wiadoma jaka wielka sprawa jesli ktos bedzie chcial to odp na moje pytanie

michal24s Młody aktywista

01.12.2008 16:16    #6738     Sufler - Porady do gry - konferencje prasowe
[quote=Tobi]Ano chyba że tak ;P
Jak ci to tak przeszkadza to reinstal albo wysyłąj asystenta ;)[/quote]
A u Ciebie mają imiona?

Tobi Partyzant

01.12.2008 16:14    #6739     Sufler - Porady do gry - konferencje prasowe
Ano chyba że tak ;P
Jak ci to tak przeszkadza to reinstal albo wysyłąj asystenta ;)

jaruone Młody aktywista

01.12.2008 15:51    #6740     Sufler - Porady do gry - Rzuty wolne
kurde mam to samo - koleś ze statami 14-16 to powinien trafić chociaż w światło bramki, a nie hektar od niej :P
a najlepszego miałem napadziora - z 5 m do pustej nie walnął bo miał przeciętne wykańczanie akcji - kurde szkoda że nie zapisałem tej akcji - byłby to hit youtube :P
ale zdarza się - ogólnie źle nie jest,szkoda tylko że przeciwnik często wali takie bomby z dystansu, że szok, a statystyki ma przeciętne ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.