Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jero Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Heh to Podbeskidzie to mega napompowane w tej becie... Po 19 kolejkach liderzy 41pkt, bramki UWAGA 54:38 taaaaak średnia strzelonych na mecz to prawie 3 straconych 2 :) Ostatni mecz wygrana w Krakowie z Wisłą 6:2 ;) Pogoń - Lech 4:4 też ciekawy mecz w tej kolejce. Szkoda, bo liczyłem, że będę grał dalej tę karierę Cracovią w pełnej wersji, jednak jeśli Podbeskidzie pobije rekord Legii tj. 95 goli w sezonie, to odpuszczam :/ W innych ligach nie widzę tego problemu, gram w Polskiej i tu są kwiatki że chooo...

adamus774 Partyzant

[quote="xAdiSuN"]FM 2013 - No więc chciałbym abyście mi coś doradzili: chciałbym klub z naprawdę przyzwoitym budżetem transferowym, bez długów, bym mógł pozwolić sobie na wydatki kilku piłkarzy za średnią cenę 3 - 4 milionów. Klub nie najlepszy, ale dosyć znany. Raczej zagraniczny. W miarę taki żebym nie miał problemów z ustaleniem jedenastki, typu ,,nie znam, który z tych środkowych obrońców będzie lepszy''. Z góry dziękuję za poradę.[/quote]

Southampton Genoa Swansea Fiorentina Getafe R.Sociedad
" Born to be red "

Flaga Partyzant

Czy tylko ja mam problem z czcionką ? jest cholernie nieostra i nie czytelna...
http://bednarz.blog.pl/

Pierwszy w Polsce e-miesięcznik o historii futbolu:

https://www.facebook.com/futbolwretro

budyn_02 Partyzant

U mnie na Ubuntu FM działa bez problemów( nie zauważyłem jak na razie problemów). :)
Trochę się zmieniło od FM 12, ale idzie się przyzwyczaić.
Dziwne, że Lewandowski już ma podpisany kontrakt z Bayernem, gdzie chyba jeszcze nie ma oficjalnej informacji na ten temat(chyba, że się mylę).

Możecie pisać polskie znaki np. w nazwisku przy dodawaniu nowego menagera?

pSsi, Partyzant

niestety obrona ciągle to samo, zagrałem już z 10 meczów i ciągle płakać mi się chce z powodu gry w obronie. Do tego ostatnio mam problem z koncentracją w końcówce meczów, ale to ostatnie to akurat nie jest błąd gry poprostu narazie nie umiem tego ogarnąć

pSsi, Partyzant

[quote="Mimos"]Witam mam problem:
Składając ofertę za zawodników od 18 roku życia w dół np. Januzaj mogę tylko zaproponować pieniądze klubowi ale nie mogę rozmawiać indywidualnie na temat kontraktu z zawodnikiem po czym po kilku dniach zawodnik odpowiada mi,że otrzymał złą ofertą kontraktu...Problem w tym że ja nie miałem możliwości złożyć jakiejkolwiek...CZy ktoś miał może taki problem?[/quote]

kontrakt za ciebie składa dyrektor sportowy. Jeżeli chcesz ty negocjować po zaakceptowaniu oferty wejdź w transfery i kliknij przejrzyj ofertę czy jakoś tak

oczywiste jeżeli się nie mylę, ale jak tak miałem z transferami więc być może i ty

Mimos Partyzant

Witam mam problem:
Składając ofertę za zawodników od 18 roku życia w dół np. Januzaj mogę tylko zaproponować pieniądze klubowi ale nie mogę rozmawiać indywidualnie na temat kontraktu z zawodnikiem po czym po kilku dniach zawodnik odpowiada mi,że otrzymał złą ofertą kontraktu...Problem w tym że ja nie miałem możliwości złożyć jakiejkolwiek...CZy ktoś miał może taki problem?

xAdiSuN Partyzant

20.10.2013 13:09    #4348     Sufler - Porady do gry - Niskie budżety transferowe
Witajcie! Mam nietypowy problem jeśli mogę to tak nazwać w Football Managerze. Albo ja coś muszę ustawić by było dobrze, albo jest to nieco nierealistyczne lub tak ma być. No więc gram choćby Realem Madryt, chciałem pograć, pokupować jakiś dobrych zawodników, wchodzę w mój budżet, a tam widzę, że mam nieco ponad 2 miliony na transfery i podobną na płace dla zawodników coś takiego. Gdy klikam edycję budżetu, mogę przydzielić maksymalnie 20 mln na transfery, co jak na Real i tak jest bardzo malutko, skoro przecież w prawdziwym futbolu są transfery za 70, 90 milionów? Więc dlaczego tak jest? Na początku gry, przy wyborze klubu pisze budżet czy coś, Real ma blisko 2 miliardy i około 290 milionów niespłaconych pożyczek. Da się temu jakoś zaradzić, żeby pojawiły się w takich klubach duuuużo większe budżety na transfery? Czy tak ma być po prostu? Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam!

Diouf77 Partyzant

Witam, Wczoraj zakupiłem FMa 14 w pre-orderze przez CMREV.COM. Jednak po dostaniu klucza i ściągnięcia pliku pojawił się problem "crush dumps".

1. Logged to channel: WARNINGS -AND-ERRORS "Advarsel: Failed to find a deafault database to use. Please make sure your installation is not corrupt."

2. "Bruger Fejl: Der er tilstodt en alvorlig fejl og systemet lukker ned. En fejl fil er opretter i:
C:\Users\Jacek\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\crash dumps\FM 2014 v14.0.2.431949 (2013.10.19 09.46.34).dmp

Czy ktoś mógłby mi pomóc ???? Proszę kontakt na priv, bądź wyjaśnienie tutaj.

xAdiSuN Partyzant

FM 2013 - No więc chciałbym abyście mi coś doradzili: chciałbym klub z naprawdę przyzwoitym budżetem transferowym, bez długów, bym mógł pozwolić sobie na wydatki kilku piłkarzy za średnią cenę 3 - 4 milionów. Klub nie najlepszy, ale dosyć znany. Raczej zagraniczny. W miarę taki żebym nie miał problemów z ustaleniem jedenastki, typu ,,nie znam, który z tych środkowych obrońców będzie lepszy''. Z góry dziękuję za poradę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.