Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Adaskob Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Pgoroo"]Miałem ten sam problem. Ok połowy meczu rozgrywka zaczynała się przycinać. Może dzięki temu że gram na laptopie zauważyłem dodatkowo przy tym towarzyszący problem: komputer niesamowicie się grzał.

W weekend rozkręciłem cały laptop, dokładnie wyczyściłem, wymieniłem pasty na karcie graficznej i procesorze (AC MX-2 polecam) oraz thermopady. Problem się rozwiązał. Tak więc proponuje sprawdzić jaki temperatury występują w komputerze podczas gry.[/quote]

Mam PC o dbam o niego w środku ... śmieci na dyskach itd ... temperatura minimalnie się podwyższa 2-3 stopnie jak jest mecz

Pgoroo Partyzant

Miałem ten sam problem. Ok połowy meczu rozgrywka zaczynała się przycinać. Może dzięki temu że gram na laptopie zauważyłem dodatkowo przy tym towarzyszący problem: komputer niesamowicie się grzał.

W weekend rozkręciłem cały laptop, dokładnie wyczyściłem, wymieniłem pasty na karcie graficznej i procesorze (AC MX-2 polecam) oraz thermopady. Problem się rozwiązał. Tak więc proponuje sprawdzić jaki temperatury występują w komputerze podczas gry.
Két szót ismerek,
Mindig és Soha.
Fradista mindig,
Újpesti Soha!

Szymon1919 Partyzant

Witam :)

Chciałbym się dowiedzieć czy można ściągnąć z jakieś stronki grę a potem zakupić klucz i zainstalować ? Niestety mój laptop nie czyta płyt :( i tutaj mam problem.

Wielkie Dzięki za odpowiedź ;P

Tirith Partyzant

Ponieważ miałem problem płynnością gry postanowiłem zrobić format dysku i zainstalować wszystko od nowa. Po tym zabiegu nie działa save, taktyki, lista życzeń. Czy znacie jakiś sposób na ten problem?

Tirith Partyzant

[quote="Ceyvol"][quote="Tirith"]"Ja mam problem z grafiką meczową .... mam kartkę graficzna geforce 450 gtx (1gb) .... fm 13 chodził ok .... a teraz na każdym "poziomie" grafiki niska/średnia itd... mecz mi przycina ... tak jakby karta graficzna ... nie dawała rady .... większość gier (np fifa 14 na wysokich bez problemu) czy to wina bety czy karty ? "

Mam to samo. Gra pod wzgledem plynnosci wyglada fatalnie. Nawet na 2d nie jest ok. Jak rozpoczynam 2 polowe to gra okropnie sie tnie a gwizdek sedziego rozpoczynajacy druga polowe mam po jakis 5 sek. Juz zaczynam sie martwic czy 110 zl nie wyrzucone w bloto[/quote]
Próbowaliście aktualizować sterowniki?[/quote]

Jak to sie mówi. Próbowałem już chyba wszystkiego. Teraz jestem po świeżym formacie

EDIT: Po formacie zdecydowanie lepiej. Na srednich ustawieniach znośnie. Niestety nieiwem czemu nie działa save i nie moge zaimportować taktyk

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
[quote="Tirith"]"Ja mam problem z grafiką meczową .... mam kartkę graficzna geforce 450 gtx (1gb) .... fm 13 chodził ok .... a teraz na każdym "poziomie" grafiki niska/średnia itd... mecz mi przycina ... tak jakby karta graficzna ... nie dawała rady .... większość gier (np fifa 14 na wysokich bez problemu) czy to wina bety czy karty ? "

Mam to samo. Gra pod wzgledem plynnosci wyglada fatalnie. Nawet na 2d nie jest ok. Jak rozpoczynam 2 polowe to gra okropnie sie tnie a gwizdek sedziego rozpoczynajacy druga polowe mam po jakis 5 sek. Juz zaczynam sie martwic czy 110 zl nie wyrzucone w bloto[/quote]
Próbowaliście aktualizować sterowniki?
twitter.com/Ceyvol

Tirith Partyzant

"Ja mam problem z grafiką meczową .... mam kartkę graficzna geforce 450 gtx (1gb) .... fm 13 chodził ok .... a teraz na każdym "poziomie" grafiki niska/średnia itd... mecz mi przycina ... tak jakby karta graficzna ... nie dawała rady .... większość gier (np fifa 14 na wysokich bez problemu) czy to wina bety czy karty ? "

Mam to samo. Gra pod wzgledem plynnosci wyglada fatalnie. Nawet na 2d nie jest ok. Jak rozpoczynam 2 polowe to gra okropnie sie tnie a gwizdek sedziego rozpoczynajacy druga polowe mam po jakis 5 sek. Juz zaczynam sie martwic czy 110 zl nie wyrzucone w bloto

zakiii Partyzant

A ja nadal mam problem z logowaniem do youtube'a. Generuje hasło, wklejam w grze i nadal nic. Coś ktoś może doradzić ?

buczek93 Młody aktywista

27.10.2013 23:44    #4299     Sufler - Porady do gry - Wymagania agentów z kosmosu
Witajcie, wszelkiej maści gracze FM'a. Prowadzę sobie spokojnie CFC 3-ci sezon, udało mi się w ostatnim wygrać jakimś fuksem wszystko, w czym brałem udział (łącznie z LM), 3 rok króluję na krajowym podwórku, pucharów też nie daję potrzymać innym graczom, niż moi sami, ale mam pewien problem. Zbliża się koniec kontraktów Isco, Maty, Lukaku. Cała trójka graczy jest dla mnie dosyć ważna, więc naturalne jest, że kontrakty chciałoby się przedłużyć. Ale tych agencinów za marne 3 grosze chyba poparzyło słoneczko w głowę - Mata ŻĄDA podwójnej (!!!) podwyżki, Isco to samo (obydwaj dostają prawie 4 koła/sezon), Lukaku nagle chce mieć w kontakcie nie 2 mln/sezon, tylko 5. Da się to ustrojstwo jakoś zbić klauzulami, premiami za gole itd? Daję takie opcje podczas negocjacji, ale agenciny są tak zaślepione wizją hajsu, że w ogóle tego nie zauważają i dalej brną w kosmiczne wartości pensji podstawowej. Rozdźwięk jest tak duży, że nie udaje mi się z tymi głąbami dogadać (dodam, że żaden z nich nie ma nawet atrybutu odpowiedzialnego za wynagrodzenie równego lub większego 10), od razu stroją fochy, że się rzekomo nie nadaje. Co zrobić z takimi zawodnikami? Sprzedawać, zgodzić się na astromoniczne żądania tych patafianów, czy może pozbyć się z klubu tych, którzy zarabiają najwięcej (Hazard i jego 11.5 mln/sezon), by unormować sytuacje?

dziobson Partyzant

27.10.2013 23:09    #4300     Sufler - Problemy techniczne - problem z fm'em
Witam.
Mam mały problem, ale za to bardzo uciążliwy. Otóż niechcący nacisnąłem coś na klawiaturze (nawet nie wiem co) i FM przełączył mi się na tryb otwierania w oknie, które mogę minimalizować itd. A jak zmaksymalizuję to i tak nie robi się na cały ekran tak jak to było wcześniej.
Screen 1 - http://przek(...)806.html
Screen 2 - http://przek(...)808.html
Czy ktoś wie co jak temu zaradzić ?
Z góry dziękuję za pomoc

EDIT : już sobie poradziłem, do zamknięcia

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.