Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Shrek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie mogę zmienić lokalizacji miejsca, gdzie mogę zainstalować grę. Mam jeden dysk twardy podzielony na dwie partycje ( C i E), natomiast napęd DVD jest na dysku D. Nie mogę wybrać innej niż standardowej lokalizacji, nie mogę zmienić nawet dysku. Ktoś miał podobnie? Wie jak sobie z tym poradzić ??

ronaldinho88 Partyzant

Nie chcę być złośliwy,ale odpowiedź kolegi pytającego jest wystarczająca ,,Mam taki problem że gram Legią,, to już na starcie jest problem:)
A tak serio to da się ściągać gwiazdy do polskiej ligi(oczywiście nie CR7,Messiego itd) ale trzeba podnieść renomę zespołu i ligi a to wcale nie jest niemożliwe tylko zajmuje kilka sezonów

max0211 Partyzant

Witam wszystkich!
Posiadam FM 2013 i póki co FM 2014 Demo, zainstalowane na Windowsie 7. Zauważyłem, że stworzyły się dwa foldery Sports Interactive, które posiadają podfoldery, lecz wydaję mi się, że gra "czerpie" tylko z jednego folderu głównego. Gdy skasuje jeden z nich, ten "niepotrzebny" w momencie włączenia gry on znowu się pojawia. Drugim problemem jest błąd przy wyłączaniu gry. Zapisuję, ctrl+Q, gra wyłącza się i wyświetla się komunikat, że system WIndows miał problem z zamknięciem programu FM […]. Być może drugi błąd wynika z pierwszego, nie wiem, nie mam pojęcia. Dodam, że próbowałem reinstalować FM 2013 i 2014, lecz nic to nie daje.
Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? Byłbym wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam
max0211

michal791 Partyzant

Witam

Gram Górnikiem Zabrze i mam problem z wyszukiwaniem piłkarzy przez scoutów

Baza danych : duża, wszyscy piłkarze z najwyższej ligi: europa środkowa i wschodnia

Scoutów może nie mam najlepszych ocena umiejętności i potencjału w granicach 10 determinacje u jednego mam 18 i nie potrafią znaleźć żadnym kraju żadnego piłkarza wartego rekomendacji nawet w Polsce jak ktoś wie w czym tkwi problem to bardzo proszę o pomoc

kowalsyk Partyzant

30.10.2013 16:01    #4285     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
Moim zdaniem Nawałka ma po prostu inną mentalność i podejście do piłkarzy i do ogólnej gry drużyny. Bo jak coś nie szło to zgodnie z planem to nie siedział raczej zbyt spokojnie, a po meczu też miło pewnie nie było. Problem w kadrze jest taki, że to tutaj tak nie zadziała i będzie musiał wywierać uświadamiać piłkarzom ich zadania w inny sposób. Życzę mu wiele sukcesów, ale nie jestem przekonany czy będzie sporo lepszy od Fornalika.

Kamilx Młody aktywista

30.10.2013 12:30    #4286     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Ktoś chętny do wspólnej zabawy, przed Football Managerem 2013? Uaktualnione składy. Wcześniej grałem ze znajomym ponad 7 sezonów, dlatego zaznaczam - szukam osoby długodystansowej, która nie zniechęci się po 5 porażkach. Wszystko inne do ustalenia, zazwyczaj to ja jestem HOSTEM - problemów z lagami nigdy nie było. Nie ukrywam, że fajnie byłoby, gdyby osoba skora do gry, posiadała mikrofon. Wtedy wyrażana ekspresja, zawód, szczęście jest po prostu bezcenne.

*umawiamy się, gdy któryś z Nas dotrze do finału LM - zakłada garnitur! Wbrew pozorom jest to świetny ubaw, a gdy sięgałem do LM z Schalke ubrany w garnitur, czułem się jak prawdziwy trener! Mimo, że była to 4 godzina w nocy (sic!).

Chętnych zapraszam na prv.

Kamilx

robal15 Młody aktywista

[quote="Pgoroo"]Na duże zmiany w taktyce nie mogę sobie pozwolić bo po prostu nie mam na to odpowiedniej kadry ani funduszy na transfery. Stwierdziłem że nie będę nic zmieniał narazie bo pewnie i tak następny update pozmienia mechanikę gry.[/quote]

No właśnie, i tutaj robi się problem. Za każdym razem, gdy patch wychodzi, to trzeba całą taktykę i skład wymienić, aby wpasować się w nowe skrypty, schematy nowego silnika meczowego. A tego się nie da zrobić w trakcie sezonu. To jest chore.

[quote="Szarlatan"]w fm 13 też nie było prostopadłych podań. żeby nie było zagrań na dobieg, na obrońcę czyhającego na linii spalonego, w głowie się nie mieści. przecież to standardowa zagrywka. czego się spodziewać, skoro silniki meczowe tworzone są pod dwie formacje: 4-4-2, i pochodne formacji z jednym napastnikiem i dwoma skrzydłowymi pomocnikami (plus środkowy ofensywny pomocnik w klubach hiszpańskich). nasz wpływ na rozgrywkę jest ograniczony do minimum. nie ma szans na jakiś "własny styl". skrypty, i nic więcej. nudy niesamowite. [/quote]

Zgadza się, o ile na początku bety dało się grać formacją bez skrzydłowych, bo istniały wtedy jeszcze podania prostopadłe, to teraz gra mnie zmusza do grania skrzydłowymi. Nawet gdy nie mam w mojej formacji skrzydłowych, to i tak grają skrzydłami, pomimo tego, że ja im każę grać środkiem. Wtedy na skrzydle biega boczny obrońca, i każda piłka idzie do niego. To jest jakaś masakra, że gra mnie zmusza do używania jakiś określonych schematów, bo inaczej to będą źle grać. W tej grze nie da się grać po swojemu.
Masz rację, każda hiszpańska drużyna gra taką taktyką, jaką wymieniłeś wyżej. Też mnie to strasznie wkurza.

I teraz mam dwie opcje: albo grać od nowa skrzydłami, albo czekać na nowego patcha, który znowu poprzewraca wszystko do góry nogami. I co roku sytuacja wygląda tak samo...
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Pgoroo Partyzant

Ja po najnowszym updacie miałem niezły problem graniem. Na 3 mecze przed końcem sezonu raptem zacząłem przegrywać z kandydatami do spadku. Ligę wygrałem tylko dzięki przewadze wypracowanej przez cały sezon i remisie w ostatnim meczu z drużyną która już z ligi spadła. Grałem klasyczne 4-4-2 z szybkimi skrzydłowymi. W pierwszych meczach nowego sezonu zacząłem grać Diamentem. Niby wyniki lepsze ale mam straszne problemy z posiadaniem piłki. Na duże zmiany w taktyce nie mogę sobie pozwolić bo po prostu nie mam na to odpowiedniej kadry ani funduszy na transfery. Stwierdziłem że nie będę nic zmieniał narazie bo pewnie i tak następny update pozmienia mechanikę gry.
Két szót ismerek,
Mindig és Soha.
Fradista mindig,
Újpesti Soha!

garrus360 Partyzant

30.10.2013 09:02    #4289     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam i sorki, ze lekko odbiegam od tematu ustawek w fm'a, pytanko do ludzi grających przez sieć w fm12, gram z kumplem 3 sezon (najnowsze łatki, hamachi) kompy spełniaja wymagania ponad norme, on ma neta upc 60mb ja Neo 6mb, zmieniamy sie hostem co pół sezonu, czy wam tez gra tak muli jak nie jestescie Hostem? i czy to moze być wina mojego łącza? zaznacze, ze inne gry gram na x360 smigaja bez problemu, a bycie 'Joinem' w fmie to tragedia dla nas obu, pozdrawiam ;)

alt87 Partyzant

Witam

Na początku powiem, że to dopiero moje pierwsze kroki w FM, także proszę o wyrozumiałość w razie moich rażących błędów :)
Mam problem z zapisaniem rezerwowej taktyki, tzn dodaję nową "rezerwową" taktykę, przypisuję odpowiednich piłkarzy do każdej pozycji, zapisuję ją. Gdy wracam "naciskam" taktykę podstawową i ponownie chcę podglądnąć taktykę rezerwową do większości pozycji są przypisani inni piłkarze, aniżeli wcześniej ustawiałem. Gdzie leży problem ? co robi nie tak?

Pozdr :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.