[quote="Szarlatan"][quote="voodoo79"]Proponuje bana dla @Szarlatana :p[/quote]
widzę, że podziemie... ludzi, którzy zakupili fm'a trzyma się ostro. zwarci w jedności... : p
złotousty kuba dostał tylko argument za tym, że ocenianie ludzi na podstawie tego, co sądzą o głupiej grze, i używanie przymiotników: mongolski, ograniczony, twardogłowy, oraz niepochlebne ocenianie charakteru, nie jest poważnym pomysłem, nawet w necie.
[quote="kuba_zloty"]Widziałem już kilka tematów w których to skarżysz się na ten problem i mimo, że w każdym z nich znajdzie się parę osób które się z twoją bezsensowną tezą nie zgadzają, to ty nie dość że nadal wierzysz w swoje mongolskie teorie, to jeszcze starasz się je wmówić innym forumowiczom.[/quote]
kojarzę tylko jeden, swój manifest, w którym poruszyłem ten temat, ale ani komentarze, ani oceny nie świadczą o tym, że jestem w mniejszości, więc nie wiem człowieku o czym ty piszesz.
[quote="kuba_zloty"]A Real Madryt to skrzydłami nie grał? Ronaldo i Di Maria (w mniejszym stopniu) spełniali rolę schodzących napastników, ale docelowo byli ustawiani szeroko na skrzydłach.[/quote]
a porto? a inter? a obecna chelsea? nawet najgłupsza stronka z wynikami live pokaże ci właściwą formację tej drużyny. co do realu, to zrozumiałe, że c.ronaldo i di maria, jako dwaj najszybciej przemieszczający się z piłką zawodnicy na świecie, muszą zostać wykorzystani na skrzydłach, ale real grał skrzydłami przede wszystkim w momencie kontry. a nie przez cały mecz. di maria nie był żadnym schodzącym napastnikiem, a pomocnikiem, który dynamicznie schodził do środka, i zazwyczaj wypuszczał prostopadłą piłkę do wybiegającego c.ronaldo. ani jeden ani drugi nie czaili się cały mecz przy bocznej linii boiska, i nie wrzucali piłek w pole karne z linii końcowej, bo nawet nie było na kogo.
sCan,
z tobą nawet nie dyskutuję, ponieważ była to najbardziej głupawa wymiana zdań jakiej doświadczyłem na tej stronce, sorry.[/quote]
Chwilę wcześniej piszesz o niewłaściwym używaniu przymiotników, a sam wymianę zdań nazywasz głupawą w momencie gdy zaczyna Ci brakować argumentów. O dziwo to ty znajdujesz się w zdecydowanej mniejszości i ewidentnie nie dajesz sobie z tym rady. Tkwij w tych swoich wydumanych przekonaniach dalej. Ja co najwyżej mogę pozdrowić Cię środkowym palcem. :pickard2:
Najnowsze posty