Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ukipuki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.12.2013 09:17    #3921     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z bramkarzem
Mnie się wydaje, że nie są to błędy wynikające z samych problemów z grą. Po prostu, to zależy od indywidualnie od zawodników. Ciężki temat, bo w ustawieniach dla bramkarza nie znalazłem opcji by "trzymał pozycję"...

mi(L)an Partyzant

05.12.2013 08:29    #3922     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z bramkarzem
Gram Milanem, w bramce stoi Wojtek Szczęsny. Nasz reprezentacyjny bramkarz często wychodzi za daleko z bramki i daje się przelobować przeciwnikom, jak temu zaradzić?

Pshemko_Brasil Partyzant

05.12.2013 00:49    #3923     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pobicie rekordu !?
Uberlandia - no fakt, nazwa ciekawa. Pewnie sporo osadnictwa niemieckiego tam było. I stąd nazwa. Podobnie jak Blumenau w moim stanie (40km od mojego miasta). Co do siły tamtejszego klubu to nie wiem. Chyba trudno znaleźć coś słabszego niż Marcilio Dias więc pewnie Uberlandia lepsza hehe.

Piszesz, że II bramkarza wystawiałeś w polu. Hmm ja takiego problemu nie miałem. Bo nie miałem żadnego bramkarza z kontraktem pro rsrsrs. Wiadomo - na początek szybko zakontraktować jakiegoś z wolnego transferu. I ile się da zapełnić kadrę profesjonalnymi 16 latkami.

Mateusz100 Partyzant

04.12.2013 22:50    #3924     Sufler - Problemy techniczne - FM 2014 crash dump/s
Witam
Ostatni raz w FM grałem chyba w 2008 wiec z tej okazji postanowiłem zakupić sobie teraz Fm 2014 ( kupiłem go jakoś tydzień po premierze , oczywiście całą gierke nie sam klucz ) . I mam taki o to problem bardzo często pojawia mi się błąd crash dump/s .. pojawia mi sie on raz po chwili grania a raz po paru rozegranych meczach , i chcialem zapytac jak moge temu zaradzić ? czytalem juz wiele postow na ten temat i nic nie pomaga . Słyszałem też o wrzuceniu jakiegoś innego cracka ale nie wiem .. to troche głupie wydać 140 zł a teraz grać na spiraconym cracku no i brak mozliwosci grania przez neta (chyba ) Wiec Proszę o pomoc bo na pewno macie wieksze doświadczenie w tym przypadku ..

Z góry Dzięki

Willson Partyzant

To jeszcze dopiszę że mam problem z kontraktowaniem trenerów. Dostaję info, ze transfer został anulowany bo nie można było dojść do porozumienia z ZAWODNIKIEM.... what the fuck?????
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

yoshi0 Partyzant

witam. Mam problem z zawodnikiem którego wypożyczyłem do innego klubu. Nie wraca z wypożyczenia. Minęło 1,5 roku, odrzuciłem ofertę przedłużenia wypożyczenia od tego klubu, a wypożyczenie sie samo przedłuża. próbowałem wszystkiego!! WTF???

kriss_b Partyzant

04.12.2013 20:23    #3927     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie menadżera
niestety to rozszerzenie nic nie zmienia, nadal nie mogę otworzyć pliku. Może chodzi o inne rozszerzenie? Rok temu nie miałem takich problemó i zdjęcia normalnie się otwierało

Tymi92 Partyzant

04.12.2013 16:03    #3928     Sufler - Dodatki do gry - MacAssistant RT
Problem rozwiązałem już sam. Do zamknięcia.

Drughi Partyzant

04.12.2013 15:53    #3929     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Witam,

Panowie mam nie mały problem z grą. Otóż wszystko fajnie szło, aż do pewnego momentu, mam sejva, w którym rozgrywam swój 3 sezon i tutaj zaczyna się problem, od kiedy zaktualizowano grę na patch 14.1.4 rozegram ze dwa mecze i gdy już przechodzę do analizy meczowej, to gra się zawiesza, jedynie pomaga restart komputera, nie mogę nawet do pulpitu wyjść. Sprawdzałem na steamie spójność plików w grze i wszystko w porządku się wydaje, a mimo to gra się zawiesza Co jest Miał ktoś bądź ma podobny problem i wie jaka może być tego przyczyna, bo gra w którą się wciągnąłem i zapłaciłem jakby nie było nie małe pieniądze traci swój klimat...

Byłbym wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam.

stefan1984 Młody aktywista

04.12.2013 09:38    #3930     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pobicie rekordu !?
Raz zacząłem grać w trzeciej lidze Brazylii, chyba tu była Uberlandia, czyli chyba zespół nieco mocniejszy (nazwa mi się spodobała) i też był problem z piłkarzami, na początku czasami drugiego bramkarza wystawiałem w polu =)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution