Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jarek1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2013 23:30    #3781     Sufler - Porady do gry - Ligue 1, zespół rezerw
Witam.

Mam problem z zespołem rezerw.zacząłem dopiero rozgrywkę gram PSG i dostrzegłem że drużyna rezerw nie gra w żadnej lidze przez co zawodnicy których chciałbym ogrywać u siebie a nie ich wypożyczać nie mają takiej możliwości.
Czy jest jakiś sposób aby drużynę rezerw zgłosić do jakiś rozgrywek?
Jeszcze jedno, narazie próbowałem organizować im treningi ale od września nie ma żadnej chętnej drużyny do meczów towarzyskich i nawet sparingi odpadają.
Z góry dziękuję za pomoc

kapec999 Partyzant

27.12.2013 23:15    #3782     Sufler - Dodatki do gry - Problem z ligami
dodalem wlasnie lige kazachstanu ale po wlaczeniu gry wyskakuje blad ze jest zbyt duzo druzyn w lidze i nie moge grac.. co zrobic?

kAROL23 Partyzant

[quote="`Gekkou"][quote="flexior"]Witam
Jako, ze zaczynam dopiero karierę z FM prosiłbym Was o pomoc w wybraniu klubu.

- FM 2014
- Drużyna, która od lat jest liderem ligi, nie ma w sumie dużych problemów, by wygrać ligę ewentualnie konkuruje z 1 drużyną.
- Brak problemów finansowych
- Klub, który w Lidze Mistrzów nie jest uznawany za faworyta[/quote]

PSG , Chelsea , Borussia , Porto :)[/quote]

Legia, Porto, Anderlecht, Galatasaray, Ajax, Austria Wiedeń, Apoel, FC Basel, Szachtar Donieck, Celtic Glasgow, Molde FK :)

flexior Partyzant

[quote="`Gekkou"][quote="flexior"]Witam

- FM 2014
- Drużyna, która od lat jest liderem ligi, nie ma w sumie dużych problemów, by wygrać ligę ewentualnie konkuruje z 1 drużyną.

PSG , Chelsea , Borussia , Porto :)[/quote]

W Chelsea zbyt ciężko by mi szło w lidze.
PSG i Borussia spoko, ale mógłbym nie podołać wymaganiom co do Ligi Mistrzów.

Bardziej chodzi mi o zespoły z niższej półki, jak np. Anderlecht lub Olimpiakos, który prawie co sezon wygrywa ligę, ale nie ma dużych szans w Lidze Europejskiej.

zupkarosyjska Partyzant

27.12.2013 21:35    #3785     Sufler - Porady do gry - FM 14 - napastnicy
Witam!

Jesli zly dział to prosze - nie usuwajcie tylko zmieńcie dział.

Więc mam taki problem: jakimkolwiek zespołem gram to moi napastnicy są nieskuteczni. Gram tylko 1 napastnikiem i gdy ustawie go na LPK - nie strzela kompletnie nic, jak na wysuniętego - strzeli 2-3 gole na 10 meczy, ale w fm 12 strzelał na 10 meczy 20 goli. Grałem Szachtarem, ściągnąłem jednego z najlepszych napastników ( Giuseppe Rossi, jest naprawdę dobry, spróbujcie go :) ) i lipa. W ogóle Szachtarem słabo się grało. Teraz Jagiellonia. Początek świetny - 2:1 z Zawiszą, 1:0 z Legią ( byłoby z 5 gdyby napastnik grał cokolwiek) i 4:0 z Podbeskidziem - uwaga uwaga nareszcie strzelił napastnik!!! Gra mi się świetnie, nareszcie znalazłem dobrych piłkarzy, taktykę i ogólnie, ale gole strzelają obrońcy lub pomocnicy, a napastnicy nie i to jest główny problem bo wtedy bym miał pewne zwycięstwa i wszystko byłoby lepiej. Co jest nie tak do cholery?

niekupujkobiecie Partyzant

Panowie, to nie kwestia wysuniętej, głębszej wysuniętej obrony. Testowałem to w obu przypadkach. Problem tkwi prawdopodobnie w mentalności zespołu i ograniczeniu zagrań na obieg. Jeśli macie podobny problem co ja, spróbujcie. Będąc entuzjastą mentalności ofensywnej z poprzednich wersji, odstawiłem ją na bok. Na 7 meczów straciłem tylko jedną tego typu bramkę (przypominam, obrona głupieje, wszyscy rzucają się na jednego zawodnika, a ten podaje koronkowo od partnera do partnera, w wyniku czego jest 3-4 zawodników przeciwnika "sam na sam" z moim bramkarzem). Przyznam szczerze, że chwilami odechciewało mi się grać, ale próbuję dalej. Polecam taktykę "by totek", w niej wydaje się być poukładana w miarę obrona. Dzięki za sugestie w każdym razie. Walczymy dalej!

`Gekkou Partyzant

[quote="flexior"]Witam

- FM 2014

PSG , Chelsea , Borussia , Porto :)

flexior Partyzant

Witam

- FM 2014
- Klub, który w Lidze Mistrzów nie jest uznawany za faworyta

Lolgin Partyzant

27.12.2013 18:03    #3789     Sufler - Porady do gry - Drugie obywatelstwo (FM 2012)
Witam prowadzę klub Hayes & Yeading (Blue Square Bet South) w 8 lat udało mi się dojść do Ekstraklasy. Mam problem z zawodnikami którzy nie dostali pozwolenia na prace m.in Tunezyjczyk (najlepszy podający w lidze Mistrzów Afryki), Argentyńczyk(król strzelców ligi brazylijskiej) , Zawodnik z Wybrzeża Kości Słoniowej (8 bramek na 12 meczów w Getafe) i obiecujący Kolumbijczyk i tu moje pytanie gdzie najszybciej dostaną drugie obywatelstwo? np. Argentyńczyk po 2 latach gry w Hiszpanii jest Hiszpanem . Czy istnieje druga opcja przyznania pozwolenia na prace jak piłkarz jest już w klubie ?

roo1916 Partyzant

27.12.2013 12:37    #3790     Sufler - Problemy techniczne - Proszę o pomoc.
Cześć! Mam mały problem, dziś zakupiłem i zainstalowałem FM14, po czym chciałem ściągnąć herby, koszulki i inne pierdoły. Wszystko ok, ale do zaaplikowania tych dodatków potrzebny jest folder w Moich Dokumentach(Fm14-editor data), a okazało się, że pomimo instalacji taki folder nie powstał wgl. Co mogę z tym zrobić? Ewentualnie jak inaczej zainstalować uaktualnienia, herby itp.? Z góry dziękuję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution