FM 14 - napastnicy

zupkarosyjska Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.12.2013, 21:35    Pytanie
Witam!

Jesli zly dział to prosze - nie usuwajcie tylko zmieńcie dział.

Więc mam taki problem: jakimkolwiek zespołem gram to moi napastnicy są nieskuteczni. Gram tylko 1 napastnikiem i gdy ustawie go na LPK - nie strzela kompletnie nic, jak na wysuniętego - strzeli 2-3 gole na 10 meczy, ale w fm 12 strzelał na 10 meczy 20 goli. Grałem Szachtarem, ściągnąłem jednego z najlepszych napastników ( Giuseppe Rossi, jest naprawdę dobry, spróbujcie go :) ) i lipa. W ogóle Szachtarem słabo się grało. Teraz Jagiellonia. Początek świetny - 2:1 z Zawiszą, 1:0 z Legią ( byłoby z 5 gdyby napastnik grał cokolwiek) i 4:0 z Podbeskidziem - uwaga uwaga nareszcie strzelił napastnik!!! Gra mi się świetnie, nareszcie znalazłem dobrych piłkarzy, taktykę i ogólnie, ale gole strzelają obrońcy lub pomocnicy, a napastnicy nie i to jest główny problem bo wtedy bym miał pewne zwycięstwa i wszystko byłoby lepiej. Co jest nie tak do cholery?

SonicSyndicate Partyzant

0
28.12.2013 16:22    #1
Ja też gram jednym napastnikiem, ale nigdy go nie wystawiam na "szpicy" jako LPK, albo wysuniętego tylko sprawdzam w jego profilu w jakiej roli na tym napadzie się najlepiej czuje. Ja mam ustawione przeważnie "fałszywą 9" lub "klasyczną 10", bo nie zależy mi na tym aby to napastnicy strzelali, ażeby zespół wygrywał - kto strzela te bramki to jest mi to obojętne. Ustaw sobie wysoko skrzydłowych skoro grasz na jednego napastnika i daj im schodzenie do środka + ostre wrzutki na krótki słupek ; )

belzebub666 Partyzant

0
28.12.2013 16:46    #2
Ja gram na dwóch, lis pola karnego (atak) i obok cofnięty napastnik (wsparcie). Pierwszy strzelił w ubiegłym sezonie w 33 meczach 37 bramek i miał 5 asyst, a drugi w 34 meczach 13 bramek i 8 asyst. I to nie byli jacyś wyróżniający się umiejętnościami zawodnicy jak na poziom ligi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution