Witam!
Jesli zly dział to prosze - nie usuwajcie tylko zmieńcie dział.
Więc mam taki problem: jakimkolwiek zespołem gram to moi napastnicy są nieskuteczni. Gram tylko 1 napastnikiem i gdy ustawie go na LPK - nie strzela kompletnie nic, jak na wysuniętego - strzeli 2-3 gole na 10 meczy, ale w fm 12 strzelał na 10 meczy 20 goli. Grałem Szachtarem, ściągnąłem jednego z najlepszych napastników ( Giuseppe Rossi, jest naprawdę dobry, spróbujcie go
) i lipa. W ogóle Szachtarem słabo się grało. Teraz Jagiellonia. Początek świetny - 2:1 z Zawiszą, 1:0 z Legią ( byłoby z 5 gdyby napastnik grał cokolwiek) i 4:0 z Podbeskidziem - uwaga uwaga nareszcie strzelił napastnik!!! Gra mi się świetnie, nareszcie znalazłem dobrych piłkarzy, taktykę i ogólnie, ale gole strzelają obrońcy lub pomocnicy, a napastnicy nie i to jest główny problem bo wtedy bym miał pewne zwycięstwa i wszystko byłoby lepiej. Co jest nie tak do cholery?
Jesli zly dział to prosze - nie usuwajcie tylko zmieńcie dział.
Więc mam taki problem: jakimkolwiek zespołem gram to moi napastnicy są nieskuteczni. Gram tylko 1 napastnikiem i gdy ustawie go na LPK - nie strzela kompletnie nic, jak na wysuniętego - strzeli 2-3 gole na 10 meczy, ale w fm 12 strzelał na 10 meczy 20 goli. Grałem Szachtarem, ściągnąłem jednego z najlepszych napastników ( Giuseppe Rossi, jest naprawdę dobry, spróbujcie go

Najnowsze posty