Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

Witam. Prowadzę reprezentację Anglii, oraz Arsenal i mam problem - moje drużyn nie stwarzają żadnych sytuacji sam na sam z bramkarzem. Przez to tracę dużo, bo piłkarzy do takich akcji mam wybitnych, ale nie wiem jak to poustawiać żeby takie syutacje mieć.
Co trzeba ustawić w taktyce, aby takich sytuacji było dużo? Proszę o pomoc.

smazu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2006 14:35    #22032     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
1. Da sie odchudzic save oprocz SCa i kompresji przez FMa?
2. Jesli nie, to czemu mi SC odchudza tylko o 1 MB przy wielkosci 324 MB?
SC- Save cleaner

Proletariat

29.06.2006 13:22    #22033     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja i inne
Cześć.
1. Co może być przyczyną tego, że nigerysjki ZPN uważa, że moje podejście do reprezetacji jest poniżej standaradów jakich mozna wymagać od trenera mojej klasy? Rozegrałem dopiero 4 mecze towarzyskie i jeden w el. PNA (wygrany 9-0 z Somalią). Może powodem tego jest sparing z Dominikaną jaki rozegrałem? Pojawił się news, że opinia pobuliczna uważa, że ten mecz nie ma sensu, bo Dominikana jest za słaba. Ale w grupie mam takie potęgi jak Somalia, Nambia i coś tam jeszcze i chciałem, żeby się chłopaki rozstrzelały :) Jak sądzicie?

2. Jak zwiększyć skuteczność mojej drużyny (tu już chodzi o klub, nie reprezentację). Te sytuacje co oni marnują, to już zakrawa na kpinę. Mam wrażenie, że to jest hokej bo łatwiej trafić z daleka, a nie piłka nożna. Da się jakoś trenowac kiwanie bramkarza? Bo w mojej drużynie takie coś nie istnieje, a 90% sytuacji sam na sam to strzał wprost w bramkarza. Bez ściemy: zdecydowana większość bramek jakie strzelam to strzał zza szesnastki lub dobitka po odbiciu od bramkarza. Jaka jest na to rada? Co chwila jest ten komentarz o butelce wina i "że dziecko by to strzeliło". A po meczu: [nazwa klubu] powinna wygrać bez problemu! Natomiast [nazwa przeciwnika] nie ma podstaw do narzekania! Jak się znów to pojawi to rozwalę myszkę o ścianę i wyślę wam fotorelację :P
Pozdrawiam!!

Pidesz Partyzant

29.06.2006 10:41    #22034     Sufler - Porady do gry - kontuzje... :/
Jaki moze byc problem wielu kontuzji w skladzie???prosze o pomoc...

krwl Partyzant

29.06.2006 09:54    #22035     Sufler - Porady do gry - Kits pack
Zamienilem stroje w ligach angielskich i hiszpanskiej na 3gt, ale czasem nie czyta ich w ogole, a czasem czyta jeden. W czym jest problem?Jak poustawiac, zeby wszystko cacy chodzilo?

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

29.06.2006 06:45    #22036     Sufler - Porady do gry - Nie można rozbudować stadionu
Witam!!!
Mam pytanko: Czy da sie cos zrobic jeśli juz drugi sezon z rzędu miasto nie zgadza sie na rozbudowę stadionu. Może mieliście podobny problem?

Proletariat

29.06.2006 05:32    #22037     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Dzieńdobry !
Mam problem z grą po sieci. Mam zewnetrzne ip, jako uzytkownik neostrady...ponadto mam hamachi zainstalowane i zwolnione dwa porty podane przez SIgames. Nie mam firewalla ani zapory windowsa. F.M'a mam oryginalnego, patcha 6.03 i robiego robsona z 13 marca bodajze...kolega ma dokladnie to samo...Jednak mimo tego, ani on ani ja, nie mozemy sie podlaczyc do hostowanej gry czy to przez niego czy przezemeni... Co mozna zrobic zeby w koncu zagrac on-line ? Jesli macie jakies pomysły czy rady, to bardzo prosze o pomoc ! Pozdrawiam.

Proletariat

29.06.2006 04:28    #22038     Sufler - Porady do gry - transfery
gram valenciennes ( 2 liga francuska).i mam taki problem nie moge kupic zadnego zawodnika, ani tych wyprubowanych w innych klubach,ani tych ze słabszych klubów jak np.cannes.mam 1 mln euro na transfery najwieksza płaca 7.500 tyś. a moze zalezy to od tego ze mój klub jest klubem półzawodowym? prosze o pomoc. pzdr

Proletariat

28.06.2006 18:58    #22039     Sufler - Porady do gry - oceny
mam pewien problem z ocenianiem gry moich kopaczy, otóż zmiany wprowadzam w przeciwieńswie do janasa w 60, 70 i 80 minucie. i gracze wprowadzeni na końcu rzadko kiedy zdążą wspiąć sie powyzej 6. jak mam ich oceniać? zawiedziony, bo sie nie starali czy tak jak reszta druzyny?

Seba Partyzant

28.06.2006 17:55    #22040     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez sieć
Z kumplem postanowiliśmy sobie popykać, oboje mamy zewnętrzene IP tyle że on ma więcej RAM (512) ja mam tylko 256 więc on jest hosten. robi wszystko tak jak jak powinien. W opcjach zaznacza Uruchom jako server, wpisuje nazwę serwera i hasło. Gramy tylko we dwóch więc ni wybiera ograniczenia czasu na ruch. Zaczyna tworzyć grę wybierając tylko jedną ligę (Serie A) i normal database. Następnie tworzy swojego managera i czeka na mnie.
I tu są problemy:/ podłączam się widzę w Statusie że jestem w grze razem z nim. Ja jestem wyświetlany jako New network user (czy jakoś tak). Klikam New user (żeby wybrać zespół który będe prowadził) i czekam, czekam, czekam... i nic się nie dzieje:/
W pewnym momencie zamieniliśmy się rolami, ja byłem hostem. Stworzyłem grę i kumpel się podłączał widziałem go w statusie jako New network user ale co chwila znikał. Powiedział mi że gdy brał New User to go cofało do menu głównego.
Co robić??? Dodam że łącza mamy takie same 512/256 procki oboje mamy w granicy 2.0 GHz noi on ma 512 a ja 256 RAM.
Gramy w pierwszą wersję gry, angielską, bez patchy i updateów. Gry mamy z crackiem.
Co może być źle???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.