Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

m-a-t-t-e-o Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2006 13:45    #22021     Sufler - Porady do gry - skórka

Proletariat

01.07.2006 12:21    #22022     Sufler - Porady do gry - znikajace sparingi
tak Jakub masz racje co do pierwszego ale nie w tym przypadku. Gram w polskiej drugiej lidze sparing planuje wyjazdowy z wisla w lutym miedzy zaplanowanymi juz wczesniej meczami. Wisla mowi tak ale meczu pomiedzy nimi nie widac. Prosze raz jeszcze wisle o ten sam termin, znowu tak i znowu dziura. O co afera? Drugi problem znalazlem zaraz jak kupilem gre a ten wczoraj. Zaproponuje im inny termin ale dojde do tego dnia i zobaczymy co wtedy bedzie.

PS Jakub ten drugi problem doswiadczyles?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
01.07.2006 11:53    #22023     Sufler - Porady do gry - znikajace sparingi
Co do pierwszego pytania, to czasem sie tak dzieje wtedy, gdy ustalasz sparing w terminie zaliczanym juz do nowego sezonu, a Terminarz na nowy sezon jeszcze nie jest gotowy i wyswietla sie ten na skonczony wlasnie sezon. W takim wypadku zaplanowanego sparingu w nim nie znajdziesz. Jesli chcesz sie upewnic ze mecz nie zostal w magiczny sposob odwolany, to sprobuj uzyc opcji planowania sparingu i w tamtejszym terminarzu sprawdz czy spotkanie towarzyskie jest do rozegrania w ustalonym terminie.

Jesli idzie o drugi problem - to niestety blad.

Proletariat

01.07.2006 05:47    #22024     Sufler - Porady do gry - znikajace sparingi
gram w managera juz dlugo ale nie zdazylo mi sie aby kiedy umowilem sparing w wolnym terminie i po dostaniu potwierdzenia od zespolu ze graja sparing ten nie pojawil sie w terminarzu chodz jest za dwa tygodnie. Ktos tak mial?

Druga sprawa z ktora mam problem to taka ze gdy organizuje turniej wszyscy juz potwierdzaja ze beda i jakis tydzien lub dwa wczesniej jedna z druzyn byc nie moze bo gra np w uefa. Wtedy juz nie moge zaprosic innej druzyny ani odwolac turnieju. Malo tego mimo ze turnieju nie ma to termin jest zajety i nawet mecz towarzyski z rezerwami nie wchodzi w gre. I tak ani turnieju w dogodnym terminie ani sparingu. Czemu? Czy to bug?

Proletariat

01.07.2006 04:53    #22025     Sufler - Porady do gry - Główny asystent...
Kurde też mam taki problem w Celticu,proponuje mojemu staremu asystentowi kontrakt trenera,ale ham nie przyjmuje:/
A właśnie czy to nie jest gorzej mieć 2 asystentów,może przeszkadzają sobie w pracy?Czy to wogóle nie wpływa na ich prace?

Stivo Partyzant

30.06.2006 14:57    #22026     Sufler - Porady do gry - Wisła
na odprawach pomeczowych unikaj krytyki zawodnikow, chwal jak mozesz (w miare rozsadku) morale podskocza. chwal indywidualnie tych ktorzy maja je najnizsze. Moze sprzedales jakiegos ulubienca zawodnikow, cos musiales naknocic ;). Nie ma najlepszej taktyki na polska lige. Grasz wisla wiec "postrachem" ligi, z tego co pamietam wiekszosc zespolow wystawiala przeciw mojej wiselce zazwyczaj 4-5-1 lub 5-3-1-1. Pierwszy wariant wg mnie pozwala atakowac szeroko skrzydlami zeby rozproszyc defensywe i dogrywac pilki na srodek, a z tym drugim zawsze mialem jakies problemy
iespodzianki. Kup sobie Maniche za ok 2mln E (jesli pokazales sie juz w europie) - kolezka zdominuje srodek pola. Udalo mi sie do wisly sciagnac Darijo Srne, Maniche, Alina Stoice, Daniela Pancu, Vladimira Burduliego, Aldo Andersa Jare. W ataku Kisliy i Brozek. NIE MA BATA NA TEN TEAM (w polsce ;)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
30.06.2006 07:44    #22027     Sufler - Porady do gry - Bogate czy zadłużone ?
Sufler jest m.in. po to, aby rozwiązywać problemy związane z FMem :] Do dyskusji są różnego rodzaju fora internetowe.

Proletariat

30.06.2006 05:54    #22028     Sufler - Porady do gry - MCFM06
NIE WAŻNE CZY PIRAT!! BO W DOMU MAM ORYGINAŁA A W AKADEMIKU GRAM NA KOPII I NIE MA ŻADNEJ RÓZNICY, BŁĘDÓW LUDZIE!!!! To zależy od wersji MCFM...poczytaj sobie na stronie :] tam pisze która wersja mcfm jest do 6.01. albo zainstaluj 6.02 i po problemie

Pogromca Partyzant

30.06.2006 05:49    #22029     Sufler - Porady do gry - Portsmouth
A może miałeś 3 mln euro w FM 2005? Tu z pewnością chodzi o FM 06. Ja z Updatami i patchami najnowszymi mam 31 MLN euro na transfery.

Problem tylko z tym, że nikt nie chce do mnie przejść :D

mes Partyzant

29.06.2006 18:55    #22030     Sufler - Porady do gry - PROBLEM ZE SKINAMI
PO JAKIM CZASIE ŁADUJĄ WAM SIĘ SKINY??? CZY ŁADUJE SIĘ JE W TRAKCIE GRY CZY WTEDY GDY MAMY OPCIE NOWA GRA WCZYTAJ OSTATNIĄ GRĘ ITP ???
ZNACIE JAKIEŚ FAJNE SKINY TO PROSZĘ O LINKI
POMÓŻCIE MI BO NUDZI MI SIE SKIN PODSTAWOWY
MAM FM 2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution