Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szypon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2006 18:16    #22011     Sufler - Porady do gry - Trening a zawodnicy (problem)
Witam,
chciałbym ponownie poruszyć sprawę treningu. (szukałem na suflerze coś związanego z tym tematem, lecz nie znalazłęm nic satysfakcjonującego, lub jak zwykle coś przegapiłem :P).
A mianowicie. Rozgrywam pierwszy sezon Kujawiakiem Włocławek. Po różnych próbach z taktykami, znalazłem taką, dzięki której miałem serię 10 zwycięstw z rzędu (!). Cały czas moi zawodnicy trenowali PROGRAMEM OGÓLNYM. Niektórym umiejętności rosły, a innym prawie wcale. Zacząłem troszkę kombinować z taktyką, gdyż kolejne mecze kończyły się remisem, i chciałem stworzyć kilka reżimów treningowych. Bez skutku. Reżim dla bramkarzy, obrońców środkowych, obrońców bocznych, pomocników ofensywnych, defensywnych i środkowych oraz napastników nie przyniósł oczekiwanych efektów, a nawet pogorszył sprawę. Umiejętności piłkarzy drastycznie zaczęły spadać. Tylko niewielu piłkarzy podniosło umiejętności w 2,3 statystykach. W przerwie zimowej dałem zawodnikom 1 tydzień wolnego i w tym czasie zmieniłem trening na 4 reżimy: bramkarze, obrońcy, pomocnicy i napastnicy. Po kilku dniach treningu sytuacja wygląda podobnie jak w poprzenich reżimach... :( Nie weim co robić. Chciałbym aby ktoś mi doradził w tej sprawie.
Poza tyym na początku sezonu zatrudniłem do klubu bodajże 11 trenerów (jeden 5-gwiazdkowy, czterech 4-gwiazdkowych i reszta trzy-gwiazdkowi). Każdy odpowiada za jeden trening w zależności od ich umiejętności ( a propos, jak zwiększyć obciążenie treningu z "lekkiego" na inny w oknie z trenerami?)

Proszę o pomc

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
04.07.2006 11:04    #22012     Sufler - Porady do gry - Ofensywny pomocnik ( lewy )
Obserwator:
Klub -> Szukaj -> Piłkarze -> Filtry (i ustawiasz to co chcesz)

Naprawdę, z takimi 'problemami' mozna sobie samemu świetnie poradzić.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
04.07.2006 09:43    #22013     Sufler - Porady do gry - FACEPACK
1. Skoro dostałeś link do strony z dodatkami graficznymi ( http://www.cmrev(...)094.html ) to po co zakładasz nowy wątek?

2. Nie możnabyło w swoim poprzednim temacie o to zapytać?

MikaS Partyzant

jak zainstalowac ta skorke co z fm06 robi fm07!!z gory dzieki

benficafan Partyzant

03.07.2006 16:23    #22015     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Thcxs ten problem odnosi sie do rozbudowy stadionu a nie rozbudowy bazy treningowej:P Ale i tak dzieki za pomoc:)

thcxs Partyzant

03.07.2006 16:13    #22016     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
http://www.cmrev(...)082.html tu masz odpowiedz :]

szpari Partyzant

03.07.2006 08:43    #22017     Sufler - Porady do gry - Bramkarz w Ghanie
Witam mam problem, mianowiecie objąłem stanowisko managera Ghany, jednak na początku rozgrywki nie brałem tego pod uwagę więc nie wybierałem Ghany jako dodatkowego państwa. No i teraz nie mogę znaleźć żadnego bramkarza, który pochodzi z Ghany. Widzę że szaraki są ale czy kiedy dojdzie do jakiegoś meczu to będę musiał wystawić w bramce zawodnika z pola??

Polonista Partyzant

03.07.2006 02:27    #22018     Sufler - Porady do gry - obronca
jednak 'mow do slupa, slup jak dupa' (przepraszam za wyrazenie) sprawdza sie czesciej niz myslalem... Problemas, jednak Ci wspolczuje i pozdrawiam :)

szypon Partyzant

02.07.2006 15:56    #22019     Sufler - Porady do gry - obronca
ja was nie rozumiem... co to za frajda dostać gotowca?
problemas==> nie miałbyś lepszej frajdy, gdybyś sam sobie znalazł dobrego obrońcę???

bartex55 Przodownik pracy

02.07.2006 15:02    #22020     Sufler - Porady do gry - taktyka
ludzie są dziwni....
ale nie powiem, podczas pierwszej kariery tez miałem z tym problemy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution