Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

ja mam problem :/ nie moge w ogole go sciagnac :/ a jak juz sciagne to pisze po wlaczeniu win rara ze błąd aplikacji :/ mogl by ktos mi to wyjasnic:/ gg:1850421 ale lipa

Proletariat

17.07.2006 09:52    #21942     Sufler - Porady do gry - Error w FM Scoucie
odznacz w opcjach "Load language database" i po problemie :P

Proletariat

17.07.2006 08:48    #21943     Sufler - Porady do gry - Error w FM Scoucie
Po załadowaniu save'a wyskakuje mi takie okienko:

http://img13(...)rmd7.jpg

Zainstalowałem patcha 6.0.3 ale nic nie pomogło... Wie ktoś moze jak sobie poradzić z tym problemem?:(

Klim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.07.2006 04:39    #21944     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem
Prowadze dwa kluby w 2 lidze hiszpańskiej : Cadiz i Ejido ... i teraz chce z Ejido odejsc do innego klubu - Pojawia sie komunikat ze menager Depor jest zagrożony wiec klikam (jako menager Ejido)że jestem zainteresowany aby objac funkcje menagera w Depor i ... na drugi dzien pojawia mi sie komunkat w mediach ze ... menager CADIZ jest zainteresowany posada menagera w depor ;/ niemam pojecia czemu tak jest ... bo wczesniej gdy przechodziłem tym samym menagrem do Ejido z innej drużyny problem nie istniał ... kto mi powie w czym tkwi błąd ?? i jak go naprawic żeby wszystko już było ok ??

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
16.07.2006 14:18    #21945     Sufler - Porady do gry - ;/
adryan, ja także nie mam takich problemów :|
Patch 6.0.3 masz?
myspace.com/marneszanse

adryan Partyzant

16.07.2006 14:08    #21946     Sufler - Porady do gry - ;/
Nurtuje mnie jeden problem : otóz mam wlaczone najciekawsze sytuacje podczas meczu a podczas spalonego badz tez rzutu wolnego zawodnik podaj pilke wykonujacemu staly fragment gry i tryb 2d znika i mecz leci dalej. Jesli podanie pilki aby wykonac staly fragment gry jest ciekawa sytuacja to ...

Proletariat

16.07.2006 09:51    #21947     Sufler - Porady do gry - FM trening
SORKI MAM PROBLEM Z TRENIGIE A NIE UMNIE TAM NIC ZROBIC BO DOPIERO ZACZEŁEM GRAC W TEGO FM MOZECIE MI COS PORADZIC JAK MMOZECIE TO JESZCZE POLECIE MI JAKOMS TAKTYKE DZIENKI Z GURY

szymek(L) Partyzant

16.07.2006 09:51    #21948     Sufler - Porady do gry - Problem z edycja w FM2005
Witam! Wybaczcie jesli powtarzam temat ale nie moglem znalezc

Problem polega na tym, zze gdy pogrzebie w edytorze w FM2005 to podczas ladowania bazy danych gra wywala mi do Windowsa :/ Zrobilem nowa druzyne i zawodnikow.

MAM ORYGINALNA WERSJE GRY!!!! To dla tych maniakow co potrafia tylko odpowiedziec ze to wina pirata :/

Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz

Proletariat

16.07.2006 03:06    #21949     Sufler - Porady do gry - ca i pa
co to są te dziwne ca i pa czy coś ... a drugi problem to piłkarze do conference!!

Tylek Partyzant

15.07.2006 11:51    #21950     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy
Mam problem z zawodnikami w FM włączam nową grę wybieram kilka lig (najczęśćiej 15 najlepszych) i wybieram małą baze danych. Gdy chcę wyszukać jakiegoś zawodnika np.Body Mwila,Antony Silva niemam ich co musze zrobić żeby byli z góry dzięki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution