Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

krzeslak2 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.07.2010 13:43    #11771     Sufler - Porady do gry - Serie wyników
Na wstępie napomknę, że jestem "człowiekiem starego CMa" i może dlatego ciężko mi zrozumieć, co się dzieje w najnowszych FMach...
Otóż moje zespoły ZAWSZE grają seriami. Przykładowo: zaczynamy sezon, wygrywamy każdy mecz, przykładowo 6 z rzędu, w tym nawet z potentatami. Potem zaczynamy remisować, przykładowo 3 mecze z rzędu, pierwszy remis pechowy, drugi sprawiedliwy, trzeci szczęśliwy. Potem nadchodzi seria porażek, przykładowo 10, która kończy się, jak jakimś niesamowitym fartem wygramy jakiś mecz przy stosunku strzałów przykładowo 2-12.
Próbowałem: zmieniać skład, zmieniać taktykę, rozegrałem tyle sezonów, że testowałem różne konfiguracje w różnych drużynach i zawsze te serie wyglądały tak samo... Z czego to wynika? Jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu? Zauważyłem, że przy okazji zacinają się napastnicy, którzy u mnie często mają po 8-11 meczów bez bramki, mimo świetnych statystyk.
Z góry dziękuję za rozjaśnienie sytuacji...

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Po prostu musisz stworzyć ten folder. Trochę więcej informacji znajdziesz w poście #1153.
W razie jakichś problemów pisz do mnie w donosach lub na gg.

lisq125 Partyzant

na początku chciałbym zaznaczyć że jestem totalnym nowicjueszem w FM i od razu mam problem z dodaniem herbów klubów i reprezentacyjnych. Takie dodatki należy wypakowywać do folderu Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2010/graphics lecz u mnie wogóle nie ma folderu GRAPHICS. Czym to jest spowodowane ?

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Dobra, troszkę za długo to trwa, więc stwierdzam, że muszę napisać.

Nigdy, odkąd gram (FM 06) nie miałem problemu z crash dumps. Teraz nagle zaczęło coś w FM10 nawalać.

Grałem już wcześniej w FM10 i wszystko było dobrze. Oczywiście, gra chodziła wolno, ponieważ zawsze ładuje sobie nieprzyzwoitą wręcz ilość zawodników (duża baza danych + wszyscy piłkarze z Europy), ale nigdy nie było problemu z tym, że gra się wyłączała.

Ostatnio coś takiego się często dzieje. Mogę rozegrać 2-3 mecze, a już w czwartym, kiedy chce wejść w ekran taktyki, wyskakuje mi błąd Crash Dumps i gra się wyłącza. To się regularnie powtarza, a mam już dość czegoś takiego, że do powiedzmy 60 minuty (zazwyczaj w tej minucie robię zmiany) wygrywam 2-3:0 po pięknym meczu i nagle gra się wyłącza. Przy kolejnym uruchomieniu ledwie wygrywam bądź nawet remisuje.

Ktoś ma jakiś pomysł, co się "nagle" mogło stać? Dlaczego gra zaczęła świrować?

Gilbert Młody aktywista

Z przykrością znów zgłaszam ten sam problem - znów zniknęła
Gwardia Warszawa jako wybór klubu w manifestach.
Nie chciałbym być ponownie posądzony o robienie syfu, więc najpierw spytam:
czy sami pierw sprawdzicie co się stało, czy znów mam sam dodać klub?

Pozdrawiam
…(…)…

m.gogi Partyzant

kto mi pomoże z moim problemem????????????????????

m.gogi Partyzant

Witam mam taki problem gram z kolega w fm 2010 ja gram realem a on liverpoolem i chce kupić gerrarda. I tu jest problem kumpel się zgadza na transfer a jak proponuje gerrardowi kontrakt to pisze że nie chce przejść do realu kumel wystawił go na listę transferowa i do rezerw i to też nie pomaga. A jak daje gerrardowi ofertę to potem pisze że gerrard chce zakończyć karierę w liverpoolu kumpel nawet go wyrzucił z klubu i tak nie chce do mnie przyjść co mam zrobić proszę o pomoc i z góry dziękuje

qstosh Przodownik pracy

Jak to nieaktualne? Skąd ta liczba mnoga?
Ten link który wrzuciłem w zeszłym roku pewnie i już wygasł ale ten sprzed niespełna miesiąca z posta #1969 działa. Przecież dałem tam aż dwa mirrory.
Proponuję na przyszłość przeglądać kilkanaście/kilkadziesiąt poprzednich stron w tym dziale ZANIM złoży się prośbę o jakieś grafiki.

qstosh Przodownik pracy

10.07.2010 14:51    #11779     Sufler - Porady do gry - LAN

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

10.07.2010 13:03    #11780     Sufler - Porady do gry - Anulowany transfer?
Na jakiej łatce zaczynałeś grę, a na jakiej grasz teraz? Jeśli zaczynałeś na 10.2, albo starszej, a teraz grasz na 10.3 to ---> http://www.cmrev(...)emy.html

Na to niestety nic nie poradzisz. Stwierdzony błąd - mnie też spotkał w kilku różnych karierach. Zacząłem nową grę mając już 10.3, i problemy ustąpiły.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.