Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bartek94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.07.2010 17:03    #11741     Sufler - Porady do gry - klasyczny tryb 2d - lagi
Miałem pdobny problem w FM'ie 2009, ale gdy kupiłem FM'a 10 wszystko chodzi płynnie. Jak używasz jakiś programów typu gg, czy winamp to je wyłącz ;P
Czy wygrywasz, czy nie,
Ja i tak kocham Cię.
W moim sercu jest PIAST
I na dobre i na złe !!

Tobi Partyzant

17.07.2010 16:55    #11742     Sufler - Porady do gry - klasyczny tryb 2d - lagi
Ja nigdy się nie spotkałem z takim problemem, ale mógłbym CI poradzić reinstalację FM'a, bo jeśli inne tryby Ci się nie przycinają to możliwe, iż jest to jednorazowy błąd.

Tobi Partyzant

17.07.2010 16:48    #11743     Sufler - Porady do gry - Szukam Pomocy.
Otóż problem słabych wyników może tkwić w tym, iż masz w składzie za dużo zawodników światowego formatu, którzy martwią się zbyt dużą rywalizacją o miejsce w pierwszym składzie.
Próbowałeś zmieniać taktykę ? Np. moim zdanie Robinho byłby lepszy od Podolskiego na lewym skrzydle, natomiast Lukas bardziej by się nadał na snajpera.
Spróbuj innych rozmów motywacyjnych.
Może być naprawdę mnóstwo przyczyn słabych wyników.

maku233 Partyzant

17.07.2010 15:58    #11744     Sufler - Porady do gry - klasyczny tryb 2d - lagi
Mam problem z trybem klasycznym 2d .Tryb 3d i 2d chodzą normalnie, tylko "2d classic" przycina. Z pomocą Game Boostera udało się trochę to zniwelować, ale i tak gra się nie przyjemnie. Od czasu do czasu (przy rzutach rożnych np.) uda się uzyskać 60 fps i gra chodzi płynnie, jednak ogólnie ciągle się zacina. Ma/miał ktoś podobny problem? Wprawdzie mój sprzęt najnowszy nie jest (AMD x2 4000 ) 2gb ram, GF 9600GT, ale jednak to tylko kulki.. OD Fm'a 2008 w dół wszystko z trybem 2d było ok..

vivaldi9 Partyzant

Witam. Mam taki problem. Zagram 3 max 4 mecze i gdy chcę zagrać piąty to daje zapowiedź meczu i gdy dam skład drużyny to już dalej gra nie idzie wtedy wyskakuje crash dumps. Macie jakieś pomysły?? Z góry dzięki.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Dagome Partyzant

Mam drobne problemy z moim kitspack'iem dla Premiership. Otóż pobrałem go z działu grafika i wkleiłem tam gdzie trzeba jednak jest kilka drobiazgów:
- brakuje dla niektórych drużyn trzecich zestawów koszulek, tak jak tu:
http://img71(...)zeci.jpg

-jest również jakis błąd, który wygląda następująco: po wklejeniu kitspack'a i pierwszym uruchomieniu gry wszystko jest ładnie ( http://img15(...)nalr.jpg ), jednak gdy np rozpocznę nową grę to wygląda to już tak - http://img23(...)agra.jpg - czerwona koszulka Arsenalu wróciła do stanu pierwotnego podczas gdy pozostałe dwa zestawy koszulek pozostały tymi z kitspack'a

Podobnie rzecz się ma z Tottenhamem:
- http://img33(...)hamv.jpg ( przed rozpoczesciem 'nowej gry' )
- http://img71(...)ttpo.jpg ( po jej rozpoczeciu )

Czy mógłby ktoś wrzucić kitspack zawierający wszystkie zastawy koszulek ( również te trzecie ) oraz bez tego błędu ( bo inne kitspack'i działają dobrze ) ?

Dzięki za pomoc

Derbak-MT Partyzant

16.07.2010 20:49    #11747     Sufler - Porady do gry - Profil Zawodnika problem
Mam pewne pytanie na temat profilu zawodnika.

w historii występów nie są odnotowywane występy w pucharach, czy jest to problem występujący tylko u mnie czy jest to " błąd " w fm?

Black Młody aktywista

W swoim zespole potrafię zatroszczyć się o morale i o kondycję. :> Tu nie mam problemu i nie potrzebuję edytora, żeby zarządzać drużyną, którą prowadzę. W tym przypadku ta ulubiona drużyna jest w innej lidze zupełnie i prowadzi ją komputer. No i mu nie idzie, a mi trochę smutno na to patrzeć. Dlatego pytam. Ale edytor tylko do tego potrzebny, więc najwyżej spadną, a ja będę grał dalej swoimi grajkami.

pio93 Partyzant

16.07.2010 17:38    #11749     Sufler - Porady do gry - default.xml
mam problem z uruchomieniem fm'a. mianowicie podczas wlaczania pojawia mi sie:" not well formed (invalied token)at line 1of default.xml" bardzo bym prosil aby ktos podrzucil ten swoj plik.

i tak! czytalem poprzednie tematy i nie dziala mi:
1:wchodzisz w wlasciwosci w skrucie do football menager
2:Masz tam taka linijke Football Manager 2009fm.exe"
3:robisz tak Football Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
4:Dajesz zastosuj ,wchodzisz w gre bez zadnych juz klopotow
5:Jak bedziesz wchodzil drugi raz na fm to odznacz ta linijke do
Football Manager 2009fm.exe"
Ten temat juz byl poszukaj troche ;)

Vergil Młody aktywista

16.07.2010 17:05    #11750     Sufler - Porady do gry - Słaby komp
Tak, pójdzie bezproblemowo.
El Fenomeno

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.