Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sączers Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Mam pewien problem. Otóż zawodnicy w składzie są wyświetleni PODWÓJNIE. Screen - > http:(...)3104.png

Jak to naprawić? :/

juniorao Partyzant

09.11.2010 13:00    #11102     Sufler - Porady do gry - Bład fm11patch 11.1
Mój problem jest masakryczny otóż w 2 sezonie nie mogę zgłoscić zawodników do gry. mam 21 w kadrze a musze grac juniorami bez sensu kiedy wchodze w okno zarejstruj skład nie ma nigdzie opcji zatwierdz, a jak dam zarestruj numery to mnie wywala za każdym razem to do scouta, to do treningów i tak cały czas. Gram 1 lige polska i jestem po awansie czyli w ekstraklasie i taki klops. Grać się odechciewa przy tak masakrycznych błędach.

chmieluk Partyzant

Witam zacząłem grę w polskiej lidze Górnikiem Zabrze. Sprowadziłem 3 zawodników z afryki w tym dwóch wypożyczonych, niestety nie mogę ich zgłosić(choć zgłoszeni niby są) na mecz pierwszej kolejki z Polonią. Ktoś wie o co chodzi i czy ktoś miał podobny problem.

gucioprawda Młody aktywista

09.11.2010 01:19    #11104     Sufler - Porady do gry - Reputacja ligi
Wyszukiwarka naprawdę nie gryzie. Odnośnie zestawienia reputacji lig już pisałem na suflerze. Otóż pozwolę sobie, jako autor jednego z postów, wkleić link do poruszonego tematu.
http://www.cmrev(...)lig.html
Dolna lista wybierania - Świat i zakładka - Rozgrywki.

Nawet obrazek załączyłem:) W demie lista lig jest taka sama, jak w pełnej wersji.
Pierwsza trójka w nagłówku, potem w kolejności obecnej i obok cyfra mówiąca o miejscu w poprzednim zestawieniu.

Magicc Ekspert

09.11.2010 00:08    #11105     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
Mnie wywala już podczas pierwszego sparingu;) A komputer bez problemu dawał radę pociągnąć 10, więc to raczej nie jego wina.

DDeyro Partyzant

mam pytanie... mianowicie zawodnicy uskarżają się na brak zgody w drużynie, nie znam powodu więc nie wiem jak się tego problemu pozbyć. Bardzo proszę o pomoc:)

Niewul Partyzant

08.11.2010 23:33    #11107     Sufler - Porady do gry - ERROR MXL
Panowie mam problem.
Chodzi o parsing error xml w FM 2011.
Wiem ,ze we wczesniejszych wersjach trzeba bylo wejsc w skrót i zmienic na reset_preferences ale tu tak robię i nic.
Proszę o pomoc
Z góry dziękuje.

Niewul Partyzant

Panowie mam problem.
Wiem ,ze we wczesniejszych wersjach trzeba bylo wejsc w skrót i zmienic na reset_preferences ale tu tak robię i nic.
Proszę o pomoc
Z góry dziękuje.

Niewul Partyzant

08.11.2010 22:37    #11109     Sufler - Porady do gry - Bład fm11patch 11.1
Panowie mam problem.
Proszę o pomoc
Z góry dziękuje.

Leny Partyzant

08.11.2010 22:31    #11110     Sufler - Porady do gry - FM a YT
u mnie różnie czasami prześlę bez problemu, a czasami pojawia się ten błąd
http://twitter.com/#!/Leny_fm
"Jeśli zajmę ostatnie miejsce, ale zrobię z moich podopiecznych lepszych piłkarzy, to jako trener wygrałem."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution