Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

todol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.11.2010 08:51    #11071     Sufler - Porady do gry - problem z dodatkami
wgralem sobie dodatki graficzne z fm 10 do 11 i mi ich nie czyta! jak to zmienic ? mam wlaczone buforowanie skorki i te inne tez

emes122 Partyzant

Witam,
podczas gry w FMa11, gdy chciałem zapisać karierę nagle wyłączył mi się komputer, potem przy włączaniu FMa wyskoczył mi komunikat (coś o jakimś tokenie bodajże, pojawił się i szybko znikł), gdy próbowalem wczytać moją rozgrywkę wyskakuje komunikat, że "gra nie została wczytana" ... Da się coś zrobić żebym jednak mógł kontynuować te karierę ? Bardzo mi na tym zależy ...

Pozdrawiam

kielmonek Partyzant

11.11.2010 00:44    #11073     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Cześć. Zainstalowałem managera 2011, ale po włączeniu gry wyskakuje 'disc not found'. Jak to zrobić żeby działało? ;p

ra-g Partyzant

no ja tylko przedstawiłem, co było problemem totalnego zawieszania w trakcie wyboru klubu u mnie. Wystarczy, że plik xml nie podchodzi nowemu FM'owi (np. ze względu na rozmiar kitsów, bo w FM09 zmieniłem sobie na takie ze spodniami i skarpetami) i tragedia gotowa ;)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote2=Tofu][quote=medalikarz]A może zabezpieczenie gry dodane przez SI w patchu :)[/quote]
[quote=realista_9]bardzo mozliwe ze SI nie dadza pograc piaratom:) Brawo o to chodzi!
[/quote]
Wydaje mi się, że nie do was należy ocenianie czy ktoś ma pirata czy nie.[/quote2]

ja nikogo nie oceniam czy ktos ma pirata czy nie, po prosty SI moglo by takie cos zrobic wtedy piraci by sobie nie pograli!

wracajac do tematu: kolega co wyzej napisał to watpie zeby kitsy byly problemem zacinania sie fma
(L)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
10.11.2010 23:17    #11076     Sufler - Porady do gry - Shortlists
Odsyłam tutaj http://www.cmrev(...)l#t25024 albo tutaj http://www.cmrev(...)page=135 Kłódka.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

kuba2622 Partyzant

10.11.2010 22:29    #11077     Sufler - Porady do gry - Shortlists
Witam !
Problem polega na tym że ściągam shortlists do Fm 2011 , robię wszystko tak jak w instrukcji instalacji , ale Pod przyciskiem Lista życzeń mam do wyboru: Nowa lista życzeń i Zapisz listę życzeń. Nigdzie nie ma imoprtuje liste . Jak to zaimportować ?
'... Mówisz Wrocław , a Śląśk w myslach swych masz ...'

uki123 Partyzant

10.11.2010 21:30    #11078     Sufler - Porady do gry - problem ze zgodnoscia
podczas proby zainstalowania fma wyskakuje mi cos takiego (mam win 7):

http://img70(...)uunn.png

probowalem rozwiazywania problemow ze zgodnoscia pod xp sp 2 lub 3, ale bez efektu. ktos wie moze jak temu zaradzic?

XxGieno95xX Partyzant

mam problem z tłem po zainstalowaniu nowych twarzy dla polskiej ligi, logów itd. i po tym pojawily sie takie tla kibiców, odznaczylem w ustawieniach ale one dalej są : co robic ?

Kamil795 Partyzant

Witam! Od czasu zakupienia sobie FMa 2011, męczę się naszą reprą, i to z bardzo słabym skutkiem... Nie wygrałem ani jednego sparingu! Pięć zremisowałem a 10 przegrałem (m.in z Gabonem, Singapurem, Tajlandią...), nigdy mi tak słabo w poprzednich Fm-ach nie szło... (W 2009 nawet udało mi się zdobyć 3-miejsce na Mundialu), teraz przyszedł czas Euro i dostałem już pierwsze baty 0:3 od Belgii. Mam olbrzymi problem z tym, powołuję najlepszych z możliwych piłkarzy, już w akcie desperacji zasięgnąłem po przeróżne taktyki, ale to na nic. Zazwyczaj przeciwnik ma na koncie ok. 15 strzałów na bramkę, a ja z 1-2. Pomóżcie mi jakoś z tego wybrnąć, bo mnie szał dopadnie :).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution