Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adrianek772 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
i wyżej napisałem już "doszedł 30 czerwca i pojawia się wiadomość
że nie chcę już prowadzić klubu i odchodzę ;/;/ a ja tego nie chcę.." czytajcie ze zrozumieniem mój problem jestem bardzo doświadczonym graczem gram od premier 96/97 managera wszystkie championship do 4 i fma wszystkie aż do 2011 i nigdy takiego problemu nie było..

mihau871 Partyzant

06.12.2010 22:04    #10812     Sufler - Porady do gry - przejście do nowego klubu
no właśnie w tym problem że wyrażam zainteresowanie klubami z tych 3 lig a dodatkowo jak sie zwolni miejsce w jakims klubie w/w ligi to odrazu składam podanie;/ co ciekawsze reprezentacja hiszpania zatrudniła mnie a Betis już wolał kogoś innego;|

mihau871 Partyzant

06.12.2010 20:38    #10813     Sufler - Porady do gry - przejście do nowego klubu
Witam,

mam taki problem, otóż gram PSV Eindhoven już 3 sezon, zdobyłem z tym klubem wszystko co mogłem zdobyć ale nadal żaden klub z lig: angielskiej, hiszpańskiej czy włoskiej mnie nie chce;/ i to nie tylko te najmocniejsze ale też te słabe jak Parma czy Betis, czy tylko ja mam taki problem czy może to jakiś błąd w grze??

Ardiss Partyzant

Witajcie.
Otoz, grajac w najnowsza czesc FM'a razem z kumplem wpadlismy na szatanski plan, zeby samodzielnie powgrywac dzwieki z realnej, polskiej ligi, tj. polskie przyspiewki, doping itd.
Samodzielnie poszukalem, i pozgrywalem interesujace mnie dzwieki, mam w formacie WAV, ale nic nie stoi na przeszkodzie konwercji w mp3, natomiast najwiekszy problem jest z 'poustawianiem' tego calego dobytku.
Staralem sie poszukac informacje na ten temat, jakis poradnik albo cokolwiek, ale znalazlem tylko soundpack'a, i program do wrzucania, ale niestety do wersji 2009, a z jakiegos powodu on nie chce powrzucac do FM2011. Wpadlem na pomysl, zeby podmienic poprostu pliki w folderze sound, i przynioslo to jakis rezultat, ale niestety sa pewne bledy, z racji nie przypisania ich do konkretnego ID druzyny. Czy moglibyscie podsunac jakis pomysl, jak to dobrze poustawiac? Bardzo Was o to prosze, i z gory dziekuje!

Azi Partyzant

06.12.2010 08:46    #10815     Sufler - Porady do gry - Gdy nie mozna wygrac meczu
[quote=Brac0]Ja s&l stosuję tylko gdy utracę kilka meczy(nagłe wyłączenie gry) i pamiętam wyniki, staram się rozegrać je z takim samym skutkiem i robie to do upadłego.
To co Ty robisz to oszustwo i odbiera to radosc z gry. [/quote]

Wez na wstrzymanie. Jak chce grac s&l to niech gra - nie ma w tym zadnego oszustwa skoro robi to dla wlasnej przyjemnosci i wcale mu to nie przeszkadza.
Pamietam taki 2-mez z Juve w ktoryms kolejnym sezonie gry w FM09. W pierwszym meczu (z tego co pamietam u siebie) wygrana spokojnie 4:0 i do drugiego spotkania przystepowalem na luzie - taktyka obronna + kontra + gra bez pospiechu - generalnie nigdy wczesniej sie nie zawiodlem na takim ustawieniu. a juz przewaga 4 bramek... Ale ten mecz byl inny - juz na poczatku spotkania rywale dostali karnego i moja czerwona kartke (oczywiscie potem sie okazalo ze nieslusznie) ale sie nie martwilem bo musieli by strzelic kolejne 3 bramki - oczywiscie strzelili je bez zadnych problemow a nawet 2 kolejne. Sedzia za ten mecz otrzymal note najnizsza jaka widzialem do tej pory - 3. A jedyne co moglem zrobic na durnej konferencji prasowej odpowiadac na pytania "jak sie z tym czuje" i zostac zawieszonym za sluszna krytyke sedziego. I tyle - FM przeszedl obok meczu do porzadku dziennego i nic sie nie stalo. W rzeczywistosci po takich meczach wywoluje sie prawdziwa burza - w FM mozesz tylko ponarzekac dziennikarzom co ma nikly wplyw na gre. Nawet nie mozna porozmawiac z zawodnikami.
Po tym meczu ze slosci mialem reset kompa i obolaly palec u nogi. Przez pare kolejnych dni jak widzialem znaczek FMa na pulpicie to chcialo mi sie tylko klnac. Ale potem oczywiscie wrocilem do gry i po zaladowaniu gry (i powtorzeniu kolejki ligowej bo save mam zawsze w piatek co tydzien) przegralem ten mecz 1:2 (sedzia znowu sie nie popisal bo moja bramka i 1 z bramek Juve paldy ze spalonego).
Czasem FM przeczy parwom logiki - ja nie pamnietam takiego przypadku by w LM jakas druzyna odrobila 4 bramki po 1 meczu (cos mi sie tylko kolacze Deportivo w okolicach 2000 roku). Nawet Real M. w meczu z ekipa z nizszej ligi i zapewne polamatorami nie dawal rady odrobic 4 bramek. Takie mecze sie poprostu nie zdarzaja... :/

Youtuki Partyzant

05.12.2010 16:41    #10816     Sufler - Porady do gry - Gdy nie mozna wygrac meczu
Mam taki problem gram OFi polfinale 1 meczu wygralem Panathinaikosem 2-0 a 2 meczu nawed zrmisowac nie moge i rozne taktyki brobowalem i zawsze przegrywam tyle zeby nie przejsc dalej jak dla mnie troche oszukany fm skoro za kazdym razem bede przegrywal danym etapie pomoze mi ktos wygrac ten mecz przesle seva

kamilm Partyzant

05.12.2010 15:01    #10817     Sufler - Porady do gry - Co robie nie tak ?
Mam ten spam problem z zespołami z ekstraklasy z tymi średniakami typu Polonia Warszawa albo z tymi z dołu tabeli :/ i też nie mogę znaleźć taktyki chociaż ja moją taktyką gdy gram w np: Borussi Dortmund, tottenham, Sunderland to moja taktyka się sprawdza a w polskiej lidze sprawdza się tylko w zezpołach Lech, Legia.

Szotgun Partyzant

Miałem podobny problem. Po prostu mój FM miał takie okresy... Poradziłem sobie często zapisując grę, a później problem jakoś sam minął.
..::Hala Real Madrid::..

Raskolnikovv Partyzant

Jest problem... rzecz już mi się przytrafiła w przypadku FM2005, FM2007, teraz przy FM2008- otóż grając już dalszy sezon (3-4 i 5ty) gra zaczyna "świrować"... i bywa, że poprostu wyskakuje error albo zawiesza się w dany dzień :(:( nic nie daje załadowanie gry nawet mecz dwa do tyłu - dochodzi do feralnego dnia i LIPA :(:(:( Gram sobie w końcu moim klubem (GKS Katowice), idzie super, w końcu mam szanse po paru sezonach namieszać w pucharach i..... Wtorek 9 lipca gra sie zwiesza i nie można tego przeskoczyć :(:( nawet wczytywałem gre na mecz do tyłu i doszłem znów do tego dnia... i to samo :( Dlaczego tak się dzieje????? JAK MOGĘ SOBIE Z TYM PORADZIĆ..? Bardzo proszę o pomoc! Piwo jak ktoś pomoże... :( z góry dzięki

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=florek89]Mam problem z kitsami Bayernu Monachium, mowiąc dokładniej gdy wchodze w informacje o klubie to kitsy są widoczne, a jak w podgląd meczu to tylko kits wyjazdowy jest wyświetlany. Wie ktoś w czym jest błąd?[/quote]

A może jakiś screen ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.