Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Na screenie numer 2 jest przecież ładnie napisane czego Twój "lemur" żąda ;)
Skoro masz kontynentalną reputacje to pewnie masz i ładny budżet więc wieksze zarobki dla tego piłkarza nie powinny stanowić problemu.

Moge się mylić ale skoro Tobie mówi że niedawno podpisał kontrakt to pewnie Chelsea czy Manchesterowi też może tak odpowiedzieć, ale głowy uciąć nie dam.

P.S Jeszcze kilka lat to Madagaskar bedzie królować w Pucharze Narodów Afryki ;)

Dagome Partyzant

Wygenerował mi się świetny junior:

http://i55.tinypic.com/2eyf9ls.jpg

Mam z nim tylko jeden problem: skubany nie chce podpisać kontraktu z klubem

http://i51.tinypic.com/jfgtcn.jpg
http://i52.tinypic.com/2rejvuo.jpg

I co ja mam z nim zrobić ? Boję się że zaraz podkupi mi go jakiś Man.Utd albo Chelsea za jakieś marne 3 mln euro rekompensaty.

Da się jakoś go zmusić do podpisania kontraktu ? Trzeba poczekać kilka dni ? Reputacja mojego West Ham to "kontynentalna".

Tome888 Partyzant

18.12.2010 08:01    #10743     Sufler - Porady do gry - Problem z stadionem
Gram dinamem zagrzeb. Od poczatku sezonu mialem 30tys stadion ale przychodzilo okolo 5tys widzow. Zrozumialem ze trzeba wygrywac. Wyszedłem z grupy ligi mistrzów i wygrałem pierwszy mecz 1/16 z stutgartem. A ludzi na stadionie 9tys. Co ja mam zrobic zwby stadion byl chociaz do polowy zapelniony. Bo zarzad nie robi narazie dnia wolnego wstepu.

serek1989 Partyzant

18.12.2010 04:07    #10744     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem z finansami klubu
Witam. Mam pewien dziwny problem z FM 2010. Otóż gram At. Madryt i mam rok 2020. Nagle pojawił się problem z finansami - stan konta nie rośnie powyżej 475 mln euro... saldo konta co miesiąc mam dodatnie około 2 mln zysku miesięcznie, a stan konta cały czas wraca do 475 mln na początku miesiąca. Ktoś już spotkał się z czymś takim? Nie wiem skąd to się wzięło...

huffyuv Partyzant

18.12.2010 00:56    #10745     Sufler - Porady do gry - problem z fm11
Problem z systemem? No i od razu pytanie czy masz oryginała?
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

chomik1948 Partyzant

Witam, mam problem pobrałem "RTC’s English National League System Update Lite" 10 lig angielskich chcę przenieść Oxford United do ligi ostatniej usuwam zawodników pierwszego zespołu (żeby nie było za łatwo) zostawiam sobie juniorów zamieniam z jakimś klubem z tej że niskiej ligi zapisuję dane edytora włączam gierkę patrze a Oxford jak był w tej nPower League Two tak jest dalej co robię nie tak??

cwak Partyzant

17.12.2010 21:02    #10747     Sufler - Porady do gry - problem z fm11
Witam :) Jak w temacie mam mały problemik , gdy włącza FM11 , wszystko normalnie mi się włącza , ale po 4 sekundach się całkowicie wyłącza :( co może być przyczyną tego , że nie mogę sobie pograć:( POMOCY !! :D

pawelchmiel Partyzant

Wielkie dzieki Panowie. Jedna odpowiedz wystarczylaby, po co taki wysyp postow?...

Pierwszy raz sie spotkalem, zeby na forum nikt nie raczyl odpisac w topicu o problemach.

elsiete Młody aktywista

17.12.2010 18:10    #10749     Sufler - Porady do gry - Fm 2011 przez hamachi

Emas90 Partyzant

Mógłbyś wrzucić screeny dotyczące tego zawodnika. Byłoby łatwiej zabrać się za rozwiązanie tego problemu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.