Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Mifune85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.05.2014 01:56    #10851     Football Manager - Ogólna dyskusja - O co chodzi?
Spróbowałem już wszystkiego. Grałem słabymi i mocnymi drużynami. Próbowałem różnych taktyk, rotowałem składem ale na około 15 prowadzonych przeze mnie drużyn, z żadną nie dokończyłem sezonu będąc zwalnianym. W FM 2014 niestety w moim przypadku nie da się grać. Nie wiem jak to możliwe, że tylko mi sie to przytrafia ale pewnie prowadząc Barcelonę spadłbym z ligi...ehhh

Prodigy666 Partyzant

10.05.2014 23:45    #10852     Football Manager - Świat taktyki - Podstawy Taktyki
@Gordon, przecież FM 14 jest łatwy i prosty jak budowa cepu, no chyba,że ktoś lubi grac skrzydłami to może ma problemy, ale ja grając tylko taktykami opierającymi się na środkowych pomocnikach/ofensywnych środkowych, klepie każdego, np teraz gram Rennes 6 sezon, mam SAMYCH wychowanków, całą reszte wyprzedałem rok temu, cisnę środkiem i mam potrójną koronę, wcześniej LE i finał LM, jak masz w drużynie środkowych pomocników to opieraj na nich ataki, żadnych skrzydłowych, u mnie rolę dośrodkowujących pełnią boczni obrońcy, przede wszystkim patrzcie na ich odbiór, krycie, ustawianie się, wrzutki nie mają nic do rzeczy, mam gościa z dośrodkowaniami i grą bez piłki na 6 i ma notę 7.39 oraz 7 asyst po pięknych centrach więc wiesz.... pamiętajcie, tylko gra środkiem się sprawdza, czy to 4-1-2-1-2 czy 4-2-2-2 z dwójką odkurzaczy i dwójką ofensywnych pomocników, no i jeszcze jedno - tylko gra z kontry, to jest jakiś błąd w grze, bo grając na tym ustawieniu i tracę mało i strzelam od cholery

sebastiano399 Partyzant

10.05.2014 22:11    #10853     Inne - Piłka nożna - Bundesliga
Pierwsza czwórka jak z mojej kariery Eintrachtem w FM 2013, szkoda Norymbergi Oby HSV dało radę, bo szkoda takiego klubu. Do Bundesligi na pewno wraca Koln z polską kolonią. Lewy do Bayernu dołączy jako król strzelców. GRATULUJE i witam w Gwieździe Południa!

cellpump Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
10.05.2014 21:47    #10854     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015
zgadzam się, jeśli widzę że w realu, jakiś piłkarz zostaje kupiony za 6 mln euro , a w grze krzyczą po 50 mln euro to poprostu jest to śmieszne. Więcej realizmu co do sum transferów to raz. Dodanie animacji konferencji meczowych, itp. przecież to nie takie trudno a inaczej by się grało niż wiecznie to samo, w okienku jak w exelu. Dzwieki do gry! Poprosic kluby, kogokolwiek zeby przyspiewki byly, chociazby jak w fifie! Realne założenia od klubu i kibiców, realne zachowania kibiców (w 5 sezonie jak już wygrywałem wszystko , byli w 50% zadowoleni z wyniku 6-0! ) Jak sobie coś przypomne to napiszę, Btw. co zrobić żeby móc zgłaszać poprawki do SI w sprawie nowej odsłony? Jak stać się "skautem"?

melonman Partyzant

10.05.2014 21:04    #10855     Football Manager - Świat taktyki - Podstawy Taktyki
Ja z reguly przed meczami na wlasnym boisku lub derbami, wybieram ton zarliwy natomiast przed wyjazdami agresywny i zwykle mniej wiecej 5-6 jest zmotywowanych. Po przegranych spotkaniach, zawsze jest krytyka, czasami nawet ostra i u 90% motywacja rosnie (szkoda ze umiejetnosci nie;))).

Yobo30 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
10.05.2014 20:12    #10856     Sufler - Dodatki do gry - FM 14 - PATCH ?????????
Witam
Będąc u kolegi ujrzałem po stworzeniu nowej Kariery Legią Warszawa następujące rzeczy:
Że Drużyna rezerw grała w 3 lidze .
Miał wszystkie transfery (Oprócz Ondreja Dudy)
I lepszą młodzież.

Powiedział że ściągnoł Najnowszego Patcha i Jakiś dodatek .

Mógłby mnie ktoś nakierować co mam ściągnąć ?

Sam próbowałem ale nie mogę znaleść tego patcha z Zaktualizowanymi Piłkarzami , lepszą młodzieżą (W sensie że w tym patchu ich ulepszył)

Przyznam się że gram na piracie bo nie grałem od FM 2013 i teraz zbieram pieniążki na 14

Z góry dziękuje za pomoc :)

Falcon Przodownik pracy

10.05.2014 18:42    #10857     Inne - Piłka nożna - Bundesliga
Lewandowski został królem strzelców!

Bayern, Borussia, Schalke w CL.

Leverkusen w eliminacjach CL.

z Bundesligą żegnają się Brunszwik oraz Norymberga.

W barażach o utrzymanie zagra HSV i co ciekawe jest to jedyna drużyna która nigdy nie spadła z ligi.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Gordon Partyzant

10.05.2014 18:35    #10858     Football Manager - Świat taktyki - Podstawy Taktyki
Generalnie to sprawa jest teoretycznie prosta: Warto jest spróbować zagrać odwrotnie niż rywal, czyli np. jeśli oni klepią wzdłuż boiska, to ty powinieneś postawić na szybką grę, z bezpośrednimi podaniami i tak dalej...Jeśli rywal gra środkiem, to ty spróbuj go "obejść" bokami, jak oni grają na chaos, hejnał, co tam jeszcze - to ty postaw na grę techniczną. Jednak jest jedno, ale...Na FM'a 14 stkę proste schematy nie wystarczą i możesz spokojnie uznać to jako fakt, bo gram w niego od momentu wydania i powiem szczerze - tak trudnego FM'a jeszcze nie było. Ze zgrają niedojdów niewiele ugrasz, więc w takim wypadku można jedynie próbować tuszować braki swoich piłkarzy. (Co też jest sztuką i świadczy o klasie managera) Generalnie w FMie 14stce taktyka schodzi na drugi plan - co nie znaczy, że nie jest ważna, po prostu, sama w sobie...niewiele da, bez odpowiednich wykonawców, bez zadowolenia piłkarzy, bez koncepcji ogólnej - będzie Ci trudno. Zauważyłem, że chyba o to właśnie chodziło twórcom - wyzbycie się schematów, gra bardziej realna, przez co trudniejsza i rozszerzenie kompetencji managera. W FMie 14 na sukces trzeba dłużej pracować i nie jest on dany na zawsze :) To oczywiście osobiste spostrzeżenia, ale mogę się pod nimi podpisać rękami i nogami. Myślę, że większość ludzi, która grała w 14stkę się ze mną zgodzi. Co do artykułów to możesz oczywiście poszukać w Akademii Taktycznej. Pamiętaj jednak, że najważniejsze i często najcelniejsze są nasze osobiste obserwacje. Analizuj swoje mecze, analizuj mecze z TV - to wszystko ma w FMie odzwierciedlenie.

Pijo Partyzant

Witam ;)

FM 14 . najnowszy update z Steam:

Poczatek 2 sezonu Wolfsburgiem i szukam :
-Mlodego Pewnego srodkowego obroncy ktory teraz powoli wejdzie do skladu a za sezon czy 2 bedziesz juz jego podpora.
-Skrzydlowych tez najlepiej mlodych ponizej 25 lat
-i Rezerwowego Napastnika mlodego ktory moze nawet miec 1* umiejetnosci , ale zeby potencal byl wysoki

Na tych zawodników mam 18-22 miliony funtów , Oczywiscie bardziej skupil bym sie na obroncy i skrzydlach , a mniejsza sume przeznaczyl na Napastnika.

Ogólnie nie mam problemów z szukaniem zawodników , wonderkid tez nie jednego znam z moich poprzednich karier , ale chcialem uslyszec wasza opinie moze macie kogos pewnego , kogo zawsze kupujecie w swoich karierach ... Ja np mam tak z Carlosem Fierro , pewniak jednym slowem swietny napastnik wyrazsta w przecigu 2-3 sezonów na gwiazde i nigdy mnie nie zawiód czy to w United , PSV czy Palermo np ...

Z góry dziekuje wszystkim , i oczywiscie najlepszych wyników i malo przegranych :)

Pijo Partyzant

10.05.2014 16:15    #10860     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015
Nie wiem czy dobrze to okresle , ale chcialbym zeby poprawili troche Prowadzenie transferów zwlaszcza na etapie gry gdzie przegralo sie juz 7-8 sezonów , Powiedzmy Jest sezon 22/23 , za Grajka sredniej klasy klub zadaja ogromnych sum transferowych , albo odpowiadaja tylko ofertami blokowymi ... Nie mówie ze jest bardzo zle bo jak np gram sobie Legia czy podobnym klubem to daje rade , ale grajac poteznymi Klubami takimi Jak United czy PSG musze za jednego gracza czasami dac 200 milionów oferte zeby ja wogóle rozwazyli

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution