Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Nones Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.02.2014 19:33    #11371
Witam poszukuje talentów do Valencii tak do 2 mln euro.
Oraz kilku dobrych zawodników którzy mogli by pograć w pierwszym składzie a których scouci nie wyszukali tutaj cena nie gra roli.
FM 12

KharmaPL Partyzant

0
01.02.2014 20:23    #11372
Witam. Poszukuję dobrego prawego obrońcy do Jagiellonii. Jestem w czwartym sezonie (już grupy), mam 3 mistrzostwa, jeden PP i ćwierćfinał za sobą także i budżet na następny sezon będzie duży także nie ma problemu. Najlepiej gdyby był to młody Polak, bo sam Celeban mi nie wystarcza, zaś Broź i Wasyl już nie wyrabiają i co 3/4 mecze dostają kontuzji.

Zymon Partyzant

0
04.02.2014 07:47    #11373
Trafiła mi się gratka. Gram Newcastle 2 sezon w FM2008. Za 11.5 mln euro czyli taniutko jest do kupienia Ashton z West Hamu. W ataku mam Cavaniego (nowy nabytek) , Sobisa i Martinsa. Sprzedał bym Martinsa bo pytają o niego inne kluby. Szans na grę w podstawowym składzie nie ma żadnych jedyna ławka ale... kiedyś czytałem że ten Martins to super strzelec ale jakoś mnie nie zachwycił w poprzednim sezonie ale może po prostu zle go ustawiałem . Jak radzicie zrobić taką zamiankę ? czy zostać z Martinsem i czekać na jego eksplozję strzelecką ?
był - będzie - jest zawsze IKS!

kaczor1921 Partyzant

0
06.02.2014 15:18    #11374
kto lepszy vladimir weiss czy son heung min na skrzydło do leverkusen.Bo nie wiem kogo wystawiać

Bobilo Partyzant

0
06.02.2014 20:42    #11375
Siemanko !
Zacząłem karierę klubem RB Lipsk - przydałyby się mi wzmocnienia na paru pozycjach. Potrzebny mi kreatywny ŚP, jakiś dobry ŚO i zmiennik na lewą obronę. Budżet nieiwelki do 200 tys. może więcej, ale generalnie to musiałbym brać na raty :D. Może ktoś też nimi grał i powiedziałby jakie ruchy kadrowe na początek. FM 2012. Z góry dzięki.

kacperlito Partyzant

0
07.02.2014 07:16    #11376
[quote="Siddi"]Witam, poszukuje polskich, podkreślam polskich bądź mających polskie korzenie graczy do mojej Wisły. Mam do wydania 400 tys. euro:) Chcę opierać moją taktykę na polskich grajkach, z góry dzięki za podpowiedzi!:)[/quote]
na napad polecałbym jeszcze młodego Ksawerego Tabake jeśli jeszcze nikt go nie wziął ;)

bzyqu93 Partyzant

0
07.02.2014 07:50    #11377
FM2008 Łatka 8.0.2 Newcastle 2 sezon . Którego z nim zostawić w zespole http://www.cmrev(...)nez.html czy http://www.cmrev(...)our.html ? Dodam że jednego z nich muszę sprzedać po gram 2 ofensywnych pomocników a w skladzie mam jeszcze Matiasa Fernandeza , Giovinco i Toniego Kroosa a 5 ofen. pomocników to za dużo

crisspl Partyzant

0
08.02.2014 19:23    #11378
Witam, gram w Fotball Manager 2013 klubem LOSC LILLE.
Poszukuje :
- młodego i dobrego bramkarza,
- młodego środkowego obrońce,
-środkowego pomocnika,
- lewego skrzydłowego,

najlepiej gdy byliby tani, z góry dziękuje za pomoc !

Falcon Przodownik pracy

0
08.02.2014 19:32    #11379
[quote="Zymon"]Trafiła mi się gratka. Gram Newcastle 2 sezon w FM2008. Za 11.5 mln euro czyli taniutko jest do kupienia Ashton z West Hamu. W ataku mam Cavaniego (nowy nabytek) , Sobisa i Martinsa. Sprzedał bym Martinsa bo pytają o niego inne kluby. Szans na grę w podstawowym składzie nie ma żadnych jedyna ławka ale... kiedyś czytałem że ten Martins to super strzelec ale jakoś mnie nie zachwycił w poprzednim sezonie ale może po prostu zle go ustawiałem . Jak radzicie zrobić taką zamiankę ? czy zostać z Martinsem i czekać na jego eksplozję strzelecką ?[/quote]

Generalnie wszyscy są w miarę na jednakowym poziomie czyli 15-20 bramek w sezonie gwarantują. Ja bym sprzedał tego który najwięcej zarabia ewentualnie cały czas marudzi.

[quote="bzyqu93]FM2008 Łatka 8.0.2 Newcastle 2 sezon . Którego z nim zostawić w zespole http://www.cmrev(...)nez.html czy http://www.cmrev(...)our.html ? Dodam że jednego z nich muszę sprzedać po gram 2 ofensywnych pomocników a w skladzie mam jeszcze Matiasa Fernandeza , Giovinco i Toniego Kroosa a 5 ofen. pomocników to za dużo[/quote]

Nigdy nie miałem Defoura w składzie, za to zawsze jak mogłem sobie pozwolić to kupowałem Jimeneza. Kozak z niego jest. Ja bym sprzedał Kroosa bo trochę czasu minie zanim się rozwinie na dobre.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

weeliton Partyzant

0
12.02.2014 17:40    #11380
Szukam środkowego obrońcy do Monaco. Coś do 10 mln, chciałem wykupić kilka talentów, jednakże dwóch mi podkupiono a następnych dwóch nie chce do mnie przyjść a trzeci stawia za duże wymagania finansowe. Mam do dyspozycji 10 mln euro. FM 14 po aktualizacji zimowych transferów.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.