Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Yerdek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2010 20:15    #3401     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Ja zawsze staram się do jednego rodzaju treningu przypisać jednego/dwóch trenerów. Na równi z atrybutami trenerskimi stawiam atrybut determinacji i motywowania.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

powiem Ci tak: jak ja zaczynam gre nowym klubem to pierw przygladam sie składowi i patrze kto sie nadaje a kto nie... nastepnie organizuje z 5-7 sparingów zeby dobrze dobrac taktyke do zespolu i zeby ewentualnie nowi zawodnicy zgrali sie z druzyna.. Co do treningu to ustalam 2 jeden dla całej druzyny a drugi dla młodych graczy którzy nie łapia sie do pierwszego zespolu... po doborze taktyki i odpowiedniego zespolu zaczyna sie sezon i efekty przychodza same:) POZDRO!
(L)

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
Poproszę o trening dla półzawodowców.

Jadranko Ekspert

19.04.2010 16:39    #3404     Sufler - Porady do gry - Trening dla półzawodowców
Tak jak w tytule, proszę o jakiś trening dla piłkarzy z takim właśnie kontraktem (półzawodowym). Z góry dziękuje :)

Cocxa Partyzant

18.04.2010 13:51    #3405     Sufler - Porady do gry - Atrybuty Menadżera
Witam ponownie. Otóż nadal mam problem z niektórymi atrybutami, w szczególności z ambicją. Co jeszcze może wpływać na tak niską wartość tego atrybutu w przypadku mojego menadżera? Czy wyjazdy na urlop i stosowanie nie swojego treningu mogą się do tego przyczynić? Lub też korzystanie z FMRTE?

ToMaS18 Partyzant

Poszukuje bardzo dobrego trenera do Lecha sezon 2. Trening taktyczny.

Ase1899 Partyzant

Poszukuje trenera który zapewni mi trening STRZAŁÓW na poziomie minimum 4,5 gwiazdki, a idealnie na pięciu.

FC Barcelona, sezon 1., FM 2010, 10.3

stachu2424 Partyzant

A ja czesto wypozyczam młodych,perspekt.zawodników.
Proponuje klubom-i z ofert to wybieram tylko te gdzie jest napisane,ze widzą go jako zawodnika 1wszego zespołu(a najlepiej:kluczowego zaw.1wsz.zesp.)
bo wyp. zawodnika tylko po to zeby grzał ławe nie ma sensu.

Patrze jeszcze jakie obiekty treningowe ma ten klub-najwazniejsze zeby nie były gorsze od Twoich.

Ewentualnie jak mam klub finalny na poziome np.Austrii Wiedyn(tj.ja aktualnie BVB)to tam wypozyczam zawodnika.Pogra troche w Lidze Europ.albo chociaz w el.do tych rozgrywek:P To tez wplywa na rozwój(tak mi sie przynajmiej wydaje)

Polecam wypozyczenia(ale tylko takie jak napisalem)bo granie w rezerwach duzo nie daje..A w slabszym klubie przynajmiej pogra sobie i bedzie mial wieksze szanse na zalapanie sie do mlodziezówek swojego kraju.U mnie np.taki ALIBEC pograł 2sez na wyp.i wrocił do mojej Borussi jako gracz 1wszego składu. A Aleksica trzymałem najpierw w młodziewce u siebie i prawie nic sie nie rozwinął.To tylko taki przykład,bo roznie bywa wiadomo ale ja tak własnie robie.

pzdry

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

12.04.2010 21:30    #3409     Sufler - Porady do gry - Uskutecznienie napastnika.
Moim zdaniem to nie jest kwestia treningu, jeśli mówimy o takich graczach jak Milito, czy Eto'o. To są doskonali napasnicy, nic im do szczęścia nie potrzeba.

1) na jakiej łatce grasz? Jeśli nie na 10.3 - zainstaluj koniecznie.

2) najważniejsze jest, aby napastnicy mieli dobrze dobrane role do swoich umiejętności. Ja mam jednego środkowego napasnika (atak), oraz jednego cofniętego (wsparcie). Na tej pierwszej pozycji grają zawodnicy szybcy, o dobrym dryblingu, a na drugiej silni, dobrze grający głową.

3) Napastnicy muszą mieć miejsce do gry - jeśli grasz ofensywną taktyką, i cały czas ciśniesz rywali pod ich polem karnym, nie ma co się dziwić, ze bramki zdobywa Gourcuff, którego zapewne ustawiasz gdzieś w pomocy. Spróbuj parę meczy zagrać kontratakiem, standardową, lub ewentualnie kontrolą, i w trakcie meczu włącz instrukcję "Piłka do napasników". Twoi snajperzy będą dostawać znacznie więcej podań, a jeśli podanie będzie w połowie boiska - na pewno dadzą pomocnikom dobrą piłkę na skrzydło.

Tyle na razie, napisz, czy coś okazało się pomocne.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Jadranko Ekspert

12.04.2010 21:10    #3410     Sufler - Porady do gry - Uskutecznienie napastnika.
Napastnik musi być dobrze ''obsłużony'' przez pomocnika. Jeśli ma okazje a nie strzela, to ustal mu specjalny trening. Wtedy będzie mógł poćwiczyć sobie strzały. Kiedy ja miałem napastnika, to musiał się przystosować do klubu. W pierwszym sezonie strzelił 6 bramek, a w drugim był królem strzelców z 26 bramkami. Może to jest kwestia czasu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.