Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.01.2008 19:19    #7681     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
3 dni wydaje mi się trochę za krótko, tydzień to minimum. Mieszkam bardzo daleko od morza, musiałbym jechać cały dzień, lub noc, a na 3 dni to mi się to nie opłaci. Jeśli to będzie trwać 3 dni, to obawiam się, że przyjadą tylko ci, co mają blisko.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=portowiec1992]Może pomorze[/quote]

Na pomorzu to ty mieszkasz, pisze się pomo[b]ż[b]e :D

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

02.01.2008 18:35    #7683     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
hala latem???malo boisk szkolnych??

MATI31 Partyzant

Mam ogromniasty problem z FM 08. Gralem w kazda edycje od CM 4, i nie omieszkam, bylem w to dosyc dobry (niemal zawsze wygrana LM), i stosowalem ciagle ta sama taktyke. Ale teraz jest klopot ze skutecznoscia. Poczatek byl niezly strzelilem 22 bramki w 5 mecach w lidze (dziekuje, dziekuje ;D), i wywdawalo sie, ze nic mnie nie powstrztyma. Jednak mam juz Poczatek stycznia, i spadlem na 3 pozycje. W LM ledwo wywalczylem awans na drugiej lokacie (za Olypique, przed Steua i Szachtarem). Moi zawodnicy maja tragicznie niskie morale, stosuje taktyke 442 ofensywna, rotacja sklad - to oczywiste. Rozmowy przeprowadza moj asystent (motywacja 20), moja wiecej zlego robie niz dobrego :). Bylem dwa razy na dwutygodniowym urlopie, i poprawa byla tylko chwilowa. Chcialbym dodac, ze mecze u siebie, potrafie wysoko wygrywac (np. ostanio 5:0 z Man City), gorzej z wyjazdami - nie potrafie wygrac nawet z najgorszymi! Styl treningu zrzucilem z poradnika, a moi trenerzy ucza zawodnikow bardzo dobrze min. 4 gwiazdki na kazda statysyke. Probowalem zmienic taktyke, ale to tylko pogarsza sprawe. Jak moj MU moze sie podniesc?

PS. Kasy na transfery nie ma, bo kupilem za 20 euro AsamoAH Gyana ktory do dzis nie otrzymal pozwolenia na prace, nawet po nowym kontrakcie, i probie wypozyczenia do klubu patroanckiego.

marcin89 Partyzant

02.01.2008 17:22    #7685     Sufler - Porady do gry - ARSENAL
Jeśli szukacie młodych talentów to przyjżyjcie sie arsenalowi ma on najlepszaą szkółke juniorów ma najlepsze młode talenty talenty.Mam pytanie czy ktoś ma link z koszulkami dla arsenalu do FM 08.pozdrawiam kononierów

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

02.01.2008 17:05    #7686     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki w patchu :/
ale masz chlopie problem. moze odinstaluj i zainstaluj z powrotem patcha. bo nie wiem co ci przeszkadza, gwiazdki? ******

m-a-t-t-e-o Partyzant

02.01.2008 16:39    #7687     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
@rondel: na razie wygląda to jak same "dodatkowe atrakcje"...

@9pucek: cholernie śmieszne są te twoje ironiczne teksty... Pogratulować umiejętności dyskusji...

@Seju: Jeśli zjazd ostatecznie przybierze taką formę, którą staracie się teraz przeforsować to zapewne nie pojadę... (tylko darujcie sobie te wasze prześmieszne teksty typu "jaka szkoda...";)

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
02.01.2008 16:11    #7688     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Matteo
a co Ty byś chciał zamknąć nas w szkalnych budkach przed Tobą podłączony mikrofon i gadasz??
Muszą być jakieś atrakcje...:D
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
02.01.2008 15:21    #7689     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Pierwszy zjazd będzie zjazdem rozpoznawczym. Poznamy ludzi z terenu. Może wpadniemy na coś. Przestańcie opowiadać o rocznikach, flaszkach, meczach i innych debilizmach.

Potrzebne są konkrety:
organizator, miasto, forma noclegu/zakwaterowania, wysokość wpłaty, gdzie wpłacić,do kiedy, data rozpoczęcia zjazdu, data zakończenia zjazdu.

Potem możemy planować co zrobimy. Trzeba mieć wszystko zaplanowane i załatwione a nie traktować ten temat jak czat na Interi, gdzie można sobie pogadać o kwiatkach, wieku, przynależności partyjnej czy klubowej. Ludzie! Zwracam się do Was z gorącym apelem abyśmy zaczęli mówić o konkretach a nie głupotach.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

michallw Partyzant

ostatnio w magazynie Futbol można było przeczytać świetny wywiad z MIrosławem Trzeciakiem. On mowił tam dużo własnie o szkoleniu młodzieży. Powiedział tez mniej więcej cos takiego - starszy grac musi grąc, młody musi trenowac. Mozna więc wywnioskowac ze taki młody piłkarz powinien przede wszystkim trenowac i stopniowo, powoli wprowadzać go do pierwszej drużyny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution