Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kuki85-89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2008 20:52    #7671     Sufler - Porady do gry - Tryb widoku - Atrybuty
Mam pytanie.. Gdy 1 raz wszedłem na zawodnika w tryb widoku - "Pokazuj zmiany wysokości atrybutów" elegancko zaznaczyło się i pokazało jak zawodnik polepszył się.. ale już nie chce tego widzieć więc odznaczyłem tą opcje.. jak sie okazało gdy później wchodze na obojetnie jakiego zawodnika mam wyswietlone jego atrybuty wraz z tym jak pracuje na treningach. Jak sie da to wyeliminować? Bo szczerze przeszkadza mi to. Proszę o pomoc

full attack Młody aktywista

04.01.2008 21:13    #7672     Sufler - Porady do gry - Wyskakujący komunikat error!!!
Równie dobrze może to być członek sztabu szkoleniowego. Spróbuj jeszcze poszukać wśród nich takiej osoby (ustaw w filtrze sztabu szkoleniowgo narodowość: Fin i spróbuj go odnaleźć).

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Nic sie nie da z tym zrobic - gra nie potrafi rozroznic, ktory z zawodnikow bierze udzial w akcji, gdyz na dobra sprawe kazdy z pilkarzy bierze udzial. Kazdym z zawodnikow porusza komputer i nie jest w stanie tego rozgraniczyc. Takze takie bledy zdarzaja sie i zdarzac beda.

Kwestia rogow - ja osobisice czegos takiego nie spotkalem, zeby niezaleznie od ustawien kazdy z rogow wygladal tak samo. Natomiast sprobuj dac wykonywanie tych fragmentow gry zawodnikowi lepiej wyszkolonemu taktycznie i zmniejsz muu kreatywnosc - moze olewa twoje polecenia a ma tylko jedno 'swoje' rozwiazanie wykonania rzutu roznego...
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

omega Młody aktywista

03.01.2008 19:43    #7674     Sufler - Porady do gry - niewiadomo
co za zal z tymi punktami szkoda tylko ze za punkty rozumu nie kupisz :(

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.01.2008 19:28    #7675     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Kłóćcie się dalej gdzie jest środek Polski, a na pewno dojdziemy do tego gdzie mamy sie spotkać. Ja myślę, że Seju powinien przygotować kilka ofert (jeśli oczywiście by miał czas i ochotę, jak nie, to z chęcią mu pomogę), dzięki temu moglibyśmy wybrać najlepszą opcję pasującą wszystkim. Nie musi to być już na jutro, trzeba poszukać jak najlepszego miejsca do zjazdu nie ma sie sensu spieszyć. Ale musimy pójść na kompromis, pamiętajmy że mieszkamy w różnych częściach Polski. Wiadomo że ja miałbym dalej na ten zjazd niż np. pucek, ale ja potrafię się poświęcić dla dobra ogółu. Widzę że jednak niektórzy nie potrafią.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

03.01.2008 17:23    #7676     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Wiecie co......każdy jest z innej częśći Polski...nad morzem ,nie oszukujmy sie,tanio nie będzie...Łódź byłaby więc najlepsza,ale ...jaka jest każdy wie....
1)Łęczyca ?
Hala,stadion...Biedronka,Polomarket :P
ośrodek w jakiejś pobliskiej wiosce,ceny na pewno niższe niż nad morzem...
2)Bachotek (jezioro niedaelko Brodnicy,niedaleko Torunia)
PTTK,kajaki,rowery wodne,boisko do siatki,nogi,kosza :).....spokój,cisza

Zastanówcie się nad tym.Pamiętajcie,że nie każdy może mieć 10 km do ośrodka,trzeba wybrać optymalne miejsce,a te dwa są ,wg. mnie ,odpowiednie (...mieszkam niedaelko granicy z Czechami,dla mnie nad morze pociągiem to tragedia,Bachotek też nie jest blisko,ale lepsze to niż nic ;)

norbusia Partyzant

03.01.2008 12:10    #7677     Sufler - Porady do gry - Maciej Żurawski
moze w KSZO by sobie nie poradził ale w szkocji dobrze grał i strzelił 18 bramek dlatego go chciałem.

artusa Partyzant

02.01.2008 22:56    #7678     Sufler - Porady do gry - potencjal -10. o co chodzi?
czy jezeli np. lulinha lub Giovani ma potencjal -10 to znaczy, ze po rozpoczeciu gry jego PA bedzie sie rownac od 180 do 200?(tak to rozumiem) A moze to poprostu znaczy ze jest bardzo utalentowany i aby sie rozwinal trzeba zastosowac jakis specjalny trening i miec dobra baze szkoleniowa?

Randt Partyzant

02.01.2008 20:29    #7679     Sufler - Porady do gry - Wysokość Transferów...
Jasne Panowie ,że przykłady Fabregasa, Quaresmy i Ronaldo są trochę nie na miejscu, jak ktoś wspomniał są to kluczowi gracze swoich obecnych klubów...wszyscy to wiemy. Niemniej jednak ciągle uważam, że w tej kwestii przydałoby się nieco usprawnień w Fm-ie. Przykład wyżej...Igor Akinfiejev...45 mln...?? To ma być suma zaporowa...?? No błagam...już samo 25 mln to dużo za dużo:/ Wczoraj próbowałem ściągnąć Xabiego Alonso...145 mln...i wymiękłem...Jak już tak mamy się bawić niech klub poprostu odmówi transferu ,a nie podaje oczekiwane kwoty. Poza tym, to i tak trochę przegięcie, spoko, żądać za największe gwiazdy niebotycznych pieniędzy, ale w Fm-ie żadko kiedy jakąkolwiek gwiazdę da się ściągnąć za "przystępną" realistyczną cene. Szkoda ,że póki co nie da się z tym nic zrobić. A tak na marginesie...jeżeli zna ktoś jakiś mega facepack, naprawde mega, mógłby zapodać, jak nie spoko. Anyway, thx za odpowiedzi.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
02.01.2008 20:22    #7680     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Nikt nie wezmie rodziców;d
Dla niepełnoletnich..czyli pewnie większości.. ^^
Będziecie musieli mieć zgodę rodziców, że w razie wyrządzonych przez was szkód (^^) wy ponosicie koszta ;D nie ma bata ej ;p Na razie koresponduję z jednym ośrodkiem, później przybliżę info.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.