Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

mrparadox Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.07.2009 12:59    #6071     Sufler - Porady do gry - Brak raportów z treningu...
Witam, mój problem jest chyba trochę nietypowy. Gram zespołem Newport County, sztab szkoleniowy jakiś jest (asystent, trener, trener siłowy i dwóch trenerów juniorów), trening ustawiony i przyporządkowany do każdego piłkarza i... nic.
Chociaż jest już koniec października, nie otrzymałem ani jednego miesięcznego raportu z treningów, przy każdym zawodniku asystent "nie ma nic do powiedzenia na temat postawy tego zawodnika na treningu". Umiejętności niektórym zawodnikom niby rosną, ale brak raportów jednak jest dla mnie zastanawiający.

Gram na FM09 z patchem 9.3.0, gra oryginalna oczywiście.

Cichy9 Partyzant

Wszyscy się chwalą to i ja się pochwalę :)
Meczyk ładny, wynik też, szkoda tylko, że pierwszy mecz nie wyszedł.
http://img21(...)barc.jpg

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

18.07.2009 19:05    #6073     Sufler - Porady do gry - Bramkarz - jak go ograć??
bramkarz rzeczywiscie bardzo dobry...szkoda tej koncentracji, opanowania czy wspolpracy..ale zakladajac ze ma potencjal o jakim piszesz to z wiekem powiniem stawac sie coraz lepszy rowniez jezeli chodzi o atrybuty bo ma dopiero 23lata...sprawdz co o nim mowia Twoi trenerzy..choc jak dla mnie nawet jezeli poczatkowo beda mu sie przydarzac bledy to bilans zyskow i strat jest zdecydowanie na plus..a to ze nie chce przejsc na wypozyczenie swiadczy tylko o jego klasie

Collymore Partyzant

18.07.2009 13:28    #6074     Sufler - Porady do gry - Pracownicy reprezentacji
Menedżer --> Szukaj --> Sztab szkoleniowy --> Flirt --> Dostosuj --> Dodaj warunek --> Narodowość --> Malijczyk.

Natomiast jeżeli by nie było narodowości malijskiej do wybory to Dodaj warunek --> Język --> Francuski. Powinni tam być trenerzy z Mali.

Pozdrawiam :)

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

16.07.2009 16:44    #6075     Sufler - Porady do gry - Scouci
a masz asystenta?? jezeli nie to zatrudnij byle jakiego-nawet z reputacja nieznany-i kaz mu usunac nierealistyczne cele w dziale szukaj-sztab szkoleniowy....jakim grasz klubem i na jakiej bazie-mala, srednia, duza, ogromna, retain?? zaraz Ci podam nazwiska
EDIT Genie bee

fcprzemek10 Partyzant

[quote=Robi2009]Tak jak mówiłem - zrobiłem eksperyment. W polskim klubie ekstraklasy (mniejsza o to który) ustawiłem szkółkę na 16. Na 8 juniorów/newgenów - jeden miał PA 120, dwóch - ok. 100, trzech - 80-90, i dwóch 60-70. Wyszedłem bez sejwowania, wgrałem od nowa ustawiając szkółkę na 19. Jeden miał PA 150, dwóch 120, trzech 90-100, reszta 50-60! Ponownie wgrałem save, tym razem poza szkółką na 19, zmieniłem reputację klubu z 3000 na 9000. Eureka! Trzech juniorów ma PA >150, dwóch >130, dwóch >120, jeden 116 i jeden 79. Z tego wynika, że poza poziomem szkółki liczy się jeszcze reputacja klubu (ligi pewnie też, ale w mniejszym stopniu).[/quote]

Dobra robota Robi!
Więc nareszcie jakaś prawidłowość!
Większa reputacja klubu większy potencjał juniorów. Teraz potrzebna jest do tego super szkółka i bardzo dobrzy trenerzy. I wychodzi kuźnia talentów.
Ale mimo wszystka dobrze, że gra pozwala na to aby super grajkowie pojawiali się też w klubach słabych i przeciętnych. Choć na pewno dzieje się tak bardzo żadko.

norbi 77 Partyzant

16.07.2009 12:18    #6077     Sufler - Porady do gry - Problem z polską
Chcę uaktualnic transfery i troszke poprawic staty piłkarzy w FM 09. Ale mam problem.Chcę grać w Polską lige Legią. Rogerowi ustawiłem CA 140 i PA 142, Chinyamie 142/144, a mimo to oni nadal chcą odchodzić do drużyn z Arabii czy do drużyn pokoroju Sparty Praga lub Partizana.
Co zrobić aby temu zaradzić, jeśli zwiekszę reputacje Legii to także staje sie uciążliwe, bo chcą do niej przechodzić piłkarze typu:Sionko, Wasilewski czy Wichniarek.
Proszę napiszcie co zrobić aby oni nie odchodzili do krajów egzotycznych ani nie chcieli mi przejść za dobrzy piłkarze.

Założyłem ten temat bo nie widzialem podobnego - więc proszę o nie ukaranie mnie.

Robi2009 Młody aktywista

Tak jak mówiłem - zrobiłem eksperyment. W polskim klubie ekstraklasy (mniejsza o to który) ustawiłem szkółkę na 16. Na 8 juniorów/newgenów - jeden miał PA 120, dwóch - ok. 100, trzech - 80-90, i dwóch 60-70. Wyszedłem bez sejwowania, wgrałem od nowa ustawiając szkółkę na 19. Jeden miał PA 150, dwóch 120, trzech 90-100, reszta 50-60! Ponownie wgrałem save, tym razem poza szkółką na 19, zmieniłem reputację klubu z 3000 na 9000. Eureka! Trzech juniorów ma PA >150, dwóch >130, dwóch >120, jeden 116 i jeden 79. Z tego wynika, że poza poziomem szkółki liczy się jeszcze reputacja klubu (ligi pewnie też, ale w mniejszym stopniu).
There's nothing to fear except the fear itself

mswol Partyzant

[quote=1908TylkoTwój1922]Myślę, że odpowiednie osoby z cmrev zajmą się tobą odnośnie cracka . Nie ładnie ! Po oryginał do sklepu iść to nie łaska? Piratom mówimy - NIE ![/quote]
No dobrze no ale z tego co tu widze to czemu mam wydawać stówkę za grę która jest pełna błędów ma olbrzymie wymagania sprz. ? Co prawda kupiłem oryginała no ale trochę szkoda mi stówy wyrzuconej w błoto...

devil11 Przodownik pracy

15.07.2009 15:56    #6080     Sufler - Porady do gry - Edycja kariery.
Tylko edytorem dołączonym do gry w edytorze czasu rzeczywistego tego nie zrobisz. W opcjach w edytorze zaznacz load playing history (czy cos takiego) i bedziesz mogl to edytowac. Jak chcesz edytowac kariery sztabu szkoleniowego to zaznacz jeszcze load non-playing history (czy cos takiego). Potem jak zaladujesz baze i wejdziesz w profil jakiegos zawodnika/czlonka sztabu, to pojawi sie nowa rubryka "history" (czy cos takiego xD) i tam bedziesz mogl to edytowac.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.