Mam pewien problem wykopałem młodego zdolnego bramkarza, atrybuty bramkarskie ma chłopak świetne w fm jest określany jako nowy Jens Lehman. I moim zdaniem chłopak ma papiery na dobrego fachowca tyle tylko, że ma bardzo niskie atrybuty psychiczne od 8 do chyba 14. Co strasznie się gryzie z jego atrybutami bramkarskimi, które są na bardzo dobrym poziomie.
Gość potrafi wyjmować kapitalne piłkii, ale i czasem wpuszcza takie szmaty, że aż boli(przegrałem przez niego finał LM kiedy wychodził do prostej piłki z dośrodkowania, ale jakoś tak nie fortunnie ją złapał, że piłka wpadła do bramki i to jako gol samobójczy) Myślę, że to wina niskich atrybutów psychicznych, dlatego od nowego sezonu zrobiłem go pierwszym bramkarzem chciałem żeby nabrał doświadczenia, ale pomimo trzech miesięcy gry jako nr 1 dalej jest bardzo chimeryczny, mało tego psychika mu nie rośnie i dalej ma ją mierną.
Co mogę zrobić, żeby atrybuty psychiczne mu wzrosły?
Nauka od starszego kolegi nie pomogła- odmówił współpracy
Wypożyczenie - też odmówił
W treningu stawiam na siłę, aerobik, Umiejętności bramkarskie, panowanie nad piłką i stałe fragmenty gry.
Macie jakieś rady jak ograć młodego 23 letniego bramkarza, który jest 1nką w zespole, ale ma słabe atrybuty psychiczne?
Co mam zrobić?
Czekać parę sezonów aż nabierze doświadczenia?
Da się zrobić cokolwiek żeby przyśpieszyć rozwój psychiczny?
Gość potrafi wyjmować kapitalne piłkii, ale i czasem wpuszcza takie szmaty, że aż boli(przegrałem przez niego finał LM kiedy wychodził do prostej piłki z dośrodkowania, ale jakoś tak nie fortunnie ją złapał, że piłka wpadła do bramki i to jako gol samobójczy) Myślę, że to wina niskich atrybutów psychicznych, dlatego od nowego sezonu zrobiłem go pierwszym bramkarzem chciałem żeby nabrał doświadczenia, ale pomimo trzech miesięcy gry jako nr 1 dalej jest bardzo chimeryczny, mało tego psychika mu nie rośnie i dalej ma ją mierną.
Co mogę zrobić, żeby atrybuty psychiczne mu wzrosły?
Nauka od starszego kolegi nie pomogła- odmówił współpracy
Wypożyczenie - też odmówił
W treningu stawiam na siłę, aerobik, Umiejętności bramkarskie, panowanie nad piłką i stałe fragmenty gry.
Macie jakieś rady jak ograć młodego 23 letniego bramkarza, który jest 1nką w zespole, ale ma słabe atrybuty psychiczne?
Co mam zrobić?
Czekać parę sezonów aż nabierze doświadczenia?
Da się zrobić cokolwiek żeby przyśpieszyć rozwój psychiczny?
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.07.2009, 14:50
Najnowsze posty