Brak raportów z treningu...

mrparadox Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.07.2009, 12:59    Pytanie
Witam, mój problem jest chyba trochę nietypowy. Gram zespołem Newport County, sztab szkoleniowy jakiś jest (asystent, trener, trener siłowy i dwóch trenerów juniorów), trening ustawiony i przyporządkowany do każdego piłkarza i... nic.
Chociaż jest już koniec października, nie otrzymałem ani jednego miesięcznego raportu z treningów, przy każdym zawodniku asystent "nie ma nic do powiedzenia na temat postawy tego zawodnika na treningu". Umiejętności niektórym zawodnikom niby rosną, ale brak raportów jednak jest dla mnie zastanawiający.

Gram na FM09 z patchem 9.3.0, gra oryginalna oczywiście.

maciekigood Młody aktywista

0
19.07.2009 13:06    #1
Raporty miesięczne otrzymujesz na początku miesiąca. Skoro masz koniec października, to na początku listopada powinieneś otrzymać raport z poprzedniego miesiąca.

mrparadox Partyzant

0
19.07.2009 13:38    #2
maciekigood - wiem, kiedy otrzymuję raporty miesięczne, chodzi mi tylko o to, że to przeszło trzy miesiące w klubie i wciąż był brak raportów.

Niemniej jednak - doszedłem do listopada i W KOŃCU raport się pojawił - mowa w nim co prawda tylko o jednym zawodniku. Cóż, czas chyba zmienić program treningowy...

Temat do zamknięcia.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution