Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

konieczk0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam od kilku meczy mam problem z drużyną a mianowicie gram Legia pierwszy sezon w PE idzie mi całkiem nieźle faza grupowa wcześniej wyeliminowanie Bragi i Fenerbahce a ostatnio remis z Fiornentiną na wyjeździe ale za to w lidze już tak kolorowo nie jest przegrana z Zagłebiem Lubin, Odrą Wodzisław czy remis z Polonią Bytom nie wygląda najlepiej. I tu pytanie w czym tkwi ten problem czy złej taktyce a może treningu? Ca prawda robię kilka roszad w składzie jeśli ktoś jest zmęczony ale to nie powinno mieć takiego wpływu na to zwłaszcza że są na tym samym poziomie co 1 skład. Mój trening jest na maksymalnym obciążeniu, trening wymyślony przeze mnie, lecz wszystkim odpowiada i widać już ukośne zielone strzałki. Taktyka gram 4-1-3-2 i nie wiem PE sprawdza się dobrze, w sparingach wygrane po 4-0, 5-1 a w ekstraklasie lipa, zmieniłem taktykę przegrałem to mi powiedzieli że moja wina bo zmieniłem taktykę. Mógłby mi ktoś doradzić co robić?

I ostatnie pytanie czy warto wymienić sztab szkoleniowy i wgrać TUG trening?

konieczk0 Partyzant

Witam, postanowiłem wymienic prawie cały sztab szkoleniowy w Legii zostawiam tylko Brychczego i Dowhania. Możecie polecic jakiegoś asystenta, scoutów, tr. juniorów, i trenerów?
FM2010.

A przy okazji szukam młodego bramkarza do Legii aby Lung jr miał z kim walczyc o miejsce w składzie. Cena do 5 mln

Buła Partyzant

27.07.2010 23:48    #5293     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje w zespole.
Jeśli już kontuzje się łapie - dobry fizjoterapeuta nie zaszkodzi. Nierzadko ratowali mi tyłek, a w zasadzie moim zawodnikom. Zdarzało się, że wszyscy płakali, gdy jeden z graczy nie mógł wystąpić w meczu finałowym, bo w ligowym złapał kontuzje, ale wystarczyło kilka dni, by się wykurował w zadowalającym stopniu. Oczywiście nie mówię tu o kontuzji w stylu złamanie nogi :) ale jakichś "dwutygodniówkach". Tak więc jeżeli zawali się sprawę przedsezonowych przygotowań - dobrego fizjoterapeutę mieć warto, a zatrudnić można go zawsze!
"Wierzę w drużyny, nie w nazwiska".
César Luis Menotti

EvilGearPL Partyzant

27.07.2010 22:47    #5294     Sufler - Porady do gry - Praca w kadrze, szukanie pracy
Witam! Mam pewne pytanie. Mianowicie dostałem na skrzynkę informację, że Wybrzeże Kości Słoniowej poszukuję trener. Pomyślałem sobie co mi szkodzi. Klikam na odnośnik w wiadomości biuro pracy. Szukam i znalazłem. Ale co zrobić by zgłosić swoja kandydaturę? No i jak to będzie wyglądać bo nigdy wcześniej nie grałem w trenując reprezentację.

Jak to jest? Normalnie spora część zawodników z tej drużyny jest nie dostępna. Bo wiadomo baza danych ich nie obejmuję. I co teraz? Mogę np. później powoływać jakiś piłkarzy czy gram tym co mam? Ci piłkarze staną się dostępni? Jak wygląda trenowanie kadry? Podobnie jak w normalnym klubie? No i ostania kwestia... Mogę łączyć funkcje trenera klubu z kadrą?

Szukałem podobnych tematów ale nie mogłem nic znaleźć...

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

27.07.2010 22:32    #5295     Sufler - Porady do gry - Regen a newgen...
Regeni byli do FMa07, gdzie wygenerowani piłkarze zastępowali tych, co poszli na emeryturę (stąd przedrostek RE)

Newgeni są od FMa08, gdzie wygenerowani nowi piłkarze tworzą się w szkółkach klubów (stąd przedrostek NEW)

dudek_9 Partyzant

27.07.2010 16:41    #5296     Sufler - Porady do gry - Rozwinąć Pato
Taak zgadzam się z tobą Arek96 ..http://www.cmrev.com/artykuly/czytaj/Czytajac-gre-_6_-Szkolka-.html....Jeszcze powinna być z tą młodzieżą dopracowana reprezentacja...
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

FavkuleC Partyzant

27.07.2010 15:19    #5297     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
Trening to nie wszystko, jeśli chcesz wyszkolić talenty podstawą jest posiadanie nowoczesnej bazy treningowej+obiektów młodziezowych oraz oczywiście odpowiednio dobrych trenerów ;) Przede wszystkim talenciaki powinny grać, grać i jeszcze raz grać. Był tu tekst do fm2008 o trenowaniu młodzików i wychodziło, że jesli spełniasz te warunki powyżej to nawet bez specjalnych trenigów i trenowaniu(ogólnym) możesz wychować prawdziwe gwiazdy. Pozdrawiam i szukaj wiecej na nastepny raz ;)

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

[quote=blaszek]Szukam kitsów wszystkich reprezentacji.
Szukam też kitsów z lig europejskich (ze świata też mogą być) oprócz lig angielskich, szkockich,polskich,bundeligi i francuskiej .
Prosze o pomoc[/quote]

Chwytaj - paczka zawiera kitsy reprezentacji i większości lig - każdy kraj ma oddzielny config, więc możesz sobie wrzucić tylko te, które Ci są potrzebne:) (reprezentacje mają configi "kontynentalne";)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

blaszek Partyzant

Szukam kitsów wszystkich reprezentacji.
Szukam też kitsów z lig europejskich (ze świata też mogą być) oprócz lig angielskich, szkockich,polskich,bundeligi i francuskiej .
Prosze o pomoc

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=maslak950]dobra dzięki już wiem o co chodzi[/quote]

Bardzo się cieszymy, szkoda, że my nie wiemy. I nikt, kto w przyszłości będzie miał podobny problem i trafi na ten Temat.

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.