Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

aciddrinker Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
kolejny bug który widzę i zgłosiłem na SI forum, znajomość taktyki przez zespól nie wzrasta mimo różnych kombinacji z treningiem itp itd, żeby było śmieszniej tylko 1 save z 3 jakie mam taki problem występuje. O co do obroni już pisałem wcześniej że jest coś nie tak.

Jashita Partyzant

Jest problem w najniższej lidze francuskiej. Otóż po wczytaniu całej gry nie można wybrać najniższej ligi ani żadnego zespołu. Dlaczego???

pSsi, Partyzant

18.10.2013 13:41    #4353     Football Manager - Ogólna dyskusja - Żenada roku w FM14
Normalny kiks, zresztą nie ma czym się przejmować, jeżli nawet jest z tym problem to wyjdzie patch i będzie spoko, najdalej w 2014 roku będziemy mieli już gre bez takich kwiatków. nic ide zasysać bete.

alq Partyzant

18.10.2013 12:55    #4354     Football Manager - Ogólna dyskusja - Żenada roku w FM14
[quote="Klakax"][quote="alq"]Dostęp do wersji Beta powinien być uzależniony od przejścia odpowiedniego testu IQ.

Ludzie, przecież to nie jest jeszcze finalny produkt! Po to jest ta wersja, aby wyłapać najbardziej pilne błędy i naprawić je przed oficjalną premierą.[/quote]

Po pierwsze, to nie jest żaden błąd. Takie bramki zdarzają się od początku serii FM'a.
Po drugie, najbardziej pilne błędy powinny być naprawione w alphie i w zamkniętej becie. Teraz ludzie mają wyłapywać pozostałe błędy np. problemy z interfacem.
Po trzecie nie wypowiadaj się na temat na, który nie masz zielonego pojęcia ;) Jeśli myślisz, że takie gole nie będą się przytrafiać w wersji finalnej to życzę ci powodzenia.[/quote]

Ad 1.
Gram już sporo. W przypadku gry w trybie 3D widziałem większość wersji. Takie błędy zdarzały się, owszem, ale nigdy nie było to zasadą. Jedynie FM13 płatał troszkę figli regularniej ale z czasem zostało to ograniczone (choć nie wyeliminowane).
Poza tym, czy takie bramki nie mogą zdarzyć się w piłce? Tym bardziej Twój przykład to wygląda na typowego samobója obrońcy, niefortunne przecięcie podania./wybicie piłki. Jak dostrzeżesz taki błąd w każdym meczu (lub z większą częstotliwością) to wtedy raportuj. Obecnie to zachowujesz się jak jakiś frustrat, któremu mama zabrała chusteczki.

Ad 2.
Ty chyba Alpha wersji gier nie widziałeś na własne, zapłakane oczy. W Alphie to Ty byś chyba ze złości zęby pogubił. Tam wyskakują nawet łędy z kodowaniem.
Ja rozegrałem pół sezonu w angielskiej ekstraklasie i na razie jestem bardzo usatysfakcjonowany rozgrywką. Owszem, obrona i bramkarz nadal wymagają kilku poprawek, ale dorównuje to już na starcie ostatnim aktualizacją trzynastki. Stąd jestem dobrej myśli.

Ad 3.
Nie ma ideałów. To tylko kilka linijek kodu i animacji. Błędy będą zawsze, jak w każdej (nawet najbardziej znakomitej) grze. Poza tym wróć do punktu Ad 1.

Bez odbioru.

Klakax Partyzant

18.10.2013 12:35    #4355     Football Manager - Ogólna dyskusja - Żenada roku w FM14
[quote="alq"]Dostęp do wersji Beta powinien być uzależniony od przejścia odpowiedniego testu IQ.

Ludzie, przecież to nie jest jeszcze finalny produkt! Po to jest ta wersja, aby wyłapać najbardziej pilne błędy i naprawić je przed oficjalną premierą.[/quote]

Po pierwsze, to nie jest żaden błąd. Takie bramki zdarzają się od początku serii FM'a.
Po drugie, najbardziej pilne błędy powinny być naprawione w alphie i w zamkniętej becie. Teraz ludzie mają wyłapywać pozostałe błędy np. problemy z interfacem.
Po trzecie nie wypowiadaj się na temat na, który nie masz zielonego pojęcia ;) Jeśli myślisz, że takie gole nie będą się przytrafiać w wersji finalnej to życzę ci powodzenia.

stefan1984 Młody aktywista

Masz jakiś fajny program do tworzenia plików config? Ja wszystkie zdjęcia zawodników mam w jednym folderze, ale z logosami problem jest, bo moja wersja FMxml robi tylko configa dla logosów "normal", ze "small" jest problem, a nie będę siedział i ręcznie tego kopiował i wklejał, bo tego jest cholernie dużo =)

Gieorgij Partyzant

U mnie wyniki są normalne, typowo hokejowych nie stwierdzono, za to gdy mam problem ze spotkaniami ze sztabem szkoleniowym, za każdym razem gdy owe mają mieć miejsce gra długo (około 15-20 sekund) nie reaguje, jedyne takie miejsce w grze.
Dziennik czyli blog wielotematyczny

FM12: Legia Warszawa (06.11 - 08.12) | Brighton & Hove Albion (10.12 - 11.13) | Anderlecht Bruksela (11.13 - )

piotrp504 Partyzant

17.10.2013 19:02    #4358     Football Manager - Ogólna dyskusja - dodawanie taktyki
Witam mam nadzieję że w dobrym dziale
chciałbym podzielić się swoją taktyką ale mam problem przy wrzucaniu screenów chodzi o to że strona wymaga o ode mnie żeby fotki miały rozszerzenie " TAC" nie wiem jak podmienić pliki JPEG na TAC próbowałem na Paincie ale lipa nie da rady
bardzo proszę o rady i w miarę wytłumaczenie jak to robicie
Pozdrawiam Piotrek
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

nomev Partyzant

witam dostalem klucz do wersji beta FMa 2014 ale podczas proby instalacji wyskakuje mi blad: "Wystapil blad podczas instalowania Football Manager 2014 (nieznany blad)" mial ktos podobny problem lub wie ktos jak sie z tym uporac?

alq Partyzant

Ja tam problemów z płynnością rozgrywki nie mam. Wszystko śmiga na razie zadowalająco. Spróbuj zrestartować komputer, dawniej w FM12 taka witaminka pomagała na zacinki.

Na ocenę mechaniki się wstrzymam jak rozegram chociaż pół sezonu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.