Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.10.2013 08:49    #4311     Sufler - Inne - FM13 a internet
Dostęp do neta jest potrzebny tylko do aktualizacji, na ten moment na 100% można powiedzieć ze aktualizacji nie będzie więc lajtowo pograsz bez neta ;)

Nie wiem czy na początku nie będzie czasem jakiegoś problemu, ale z neta musisz pobrać samą grę, potem przejdź w tryb offline i baw sie dobrze ;)

cubsonart Partyzant

Witam, gram w FM 13 i mam problem z poprowadzeniem drużyny przez kilka sezonów na równym poziomie.

Najczęściej jest tak że pierwszy sezon jest bardzo dobry (Mistrzostwo Ruchem Chorzów, 4mce Amkarem Perm + Puchar Rosji, Mistrzostwo Udinese, Mistrzostwo Besiktasem) a kolejne już gorzej. Transfery robię dobre, przychodzą lepsi, odchodzą słabsi.

Taktyka czy taka sama przez kilka lat czy zmieniana - wyniki spadają w dół.

Transfery robię dobre, przychodzą lepsi, odchodzą słabsi. Lepiej kupować graczy z rodzimej ligi lub z tego samego kraju gdzie jest klub ?

Asystent przeprowadza dla mnie rozmowy motywacyjne oraz ustala wskazówki na dany mecz pod kątem graczy rywali.

Sztab szkoleniowy zawsze mam na dobrym poziomie.

Co poradzicie aby kilka lat z rzędu utrzymać stały dobry poziom ? Nie mówię żeby 5 lat z rzędu zdobywać mistrzostwo Polski Ruchem, ale chociaż być w czołówce, a nie że w pierwszym sezonie mistrz + finał pucharu Polski. W drugim faza grypowa LE i 3 miejsce na farcie a w lidze 5 miejsce po dobrych transferach.

Co mam zrobić ?

piotrp504 Partyzant

25.10.2013 18:04    #4313     Serwis - Uwagi i propozycje - Depesze i manifesty
Witam mam nadzieję że wybrałem w dobrym dziale
może wy koledzy też tak macie ale po zalogowaniu i bez logowania jak klikam na społeczność nie wyświetlają mi się depesze i manifesty dodam że dziś rano wszystko było ok jakiś błąd czy chwilowe problemy techniczne dziękuje za odp
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

mi(L)an Partyzant

[quote="kolar"]tak sa[/quote]

To mam problem, bo u mnie nie wyświetlają się.
Po przegraniu megapacka z FM 13 do FM 14 są widoczne facepacki z paczki ale wciąż nie widać face z bety .... Dlaczego, ma Was jakiś pomysł?

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
195 godzin rozegranych we wszystkie poprzednie bety bez crasha. Wina musi być gdzieś po stronie Twojego komputera.
Swoją drogą nie rozumiem jednej rzeczy: do SI można zgłaszać bugi, zwłaszcza te gdy gra się wywala: http://commu(...)l-Issues

Większość zgłoszonych problemów jest rozpatrywana błyskawicznie. Czemu nie zgłaszacie ich tam?

Flaga Partyzant

ja znowu mam problem ze strasznie nieostrą czcionką. Cholernie męczy to oczy i nie da się grać. ma ktoś coś podobnego ?
http://bednarz.blog.pl/

Pierwszy w Polsce e-miesięcznik o historii futbolu:

https://www.facebook.com/futbolwretro

Luberasa Partyzant

Problem rozwiązany. Problemem była moja 'zabawa' z plikami w folderach dbc, inc i edt :pickard2:

lucjanos Partyzant

Reinstall gry robiłeś już ? Często takie problemy powoduje syf w systemie. Nie mam tu tylko na myśli wirusów, ale masę innych śmieci zostających w Windzie po instalacji różnych programów. Najgorsze są wszelakiej maści optimizery, przyspieszacze czy inne mechaniki.

szpari Partyzant

takie pytanie bo powoli się irytuję. Non stop błąd crash dump wyskakuje macie pomysły?
Jak temat już był poruszany przepraszam ale tak długo walczę z w/w problemem, że mam już dość

daver1977 Partyzant

[quote="lucjanos"]Ja wczoraj, podpisałem z wolnego transferu kontrakt z Głównym Scoutem bez przygód.[/quote]

problem "crush dump" występuje w lidze Włoskiej :-( ... w innych sprawdzałem i jest wporzo.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.