Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Shrek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.11.2013 07:18    #4261     Sufler - Dodatki do gry - Reprezentacji Japonii - szaraki
Od zawsze był problem z dwoma reprezentacjami - Niemcy i Japonia. Pierwsza z nich nie posiadając licencji, na początku gry występowała tylko z szaraki, ale to da się łatwo naprawić. Nie wiem co jest przyczyną tego samego problemu z reprezentacją Japonii, ale jej niestety nie daje się naprawić. Kilka FMów wstecz, ( po podmienieiu fake.lnc) w reprezentacji grało kilku prawdziwych zawodników (Kagawa, Honda etc), w tym dalej same szaraki.

Devilyn Partyzant

[quote="Szarlatan"]
słupki i poprzeczki, a do tego zatrważająco częste nieuznane bramki - to się spotyka tylko z pobłażliwym uśmiechem. nie sposób usprawiedliwiająco wytłumaczyć dlaczego si serwuje takie gówno.[/quote]

hmm, od dnia premiery mam już 26h gry na liczniku i podczas meczów miałem tylko jedną nieuznaną bramkę..

BTW: macie problem z kursorem w grze? Po jakimś czasie zamienia się w piłkę (taką jaka jest podczas wczytywania), trochę to upierdliwe.

cubsonart Partyzant

Witam, zakupiłem FM 14 za pomocą Steam. Gra się dużo fajniej niż w 13-stkę, jednak martwi mnie jedna kwestia - transfery, a dokładniej kwoty jakie oferują inne kluby za moich graczy. Skończyłem pierwszy sezon Anderlechtem i Sunderland za Matiasa Suareza proponuje mi 375tys. euro, podczas gdy jego wartość to 2,3mln euro. Tak samo jest z innymi zawodnikami np. Massimo Bruno warty 3,5mln euro, a Twente daje mi max 700tys. euro, Sacha Kljestan warty jest 1,4mln euro, a Maccabi Tel-Awiw daje mi 150tys. euro.

Kolejny problem to kwoty jakie ja muszę proponować aby inni gracze to mnie przeszli, problem jest również z każdym graczem. Tomas Vaclik, bramkarz Sparty Praga w raporcie mego scouta był wyceniony na 4mln euro. Tyle też zaproponowałem Czechom za ich talent. Przyszła odmowa i tekst że oferta 800tys. euro została odrzucona. Myślałem że podałem złą kwotę, powtarzam więc operację i nadal odrzucają ofertę 800tys. euro podczas gdy ja oferuje im 4mln euro. Zaoferowałem wkońcu 12mln euro i przyszło mi że oferta warta 2,5mln euro została zaakceptowana. Dogadałem się z graczem i faktycznie z konta ubyło 2,5mln euro.

Czy ktoś ma podobnie i wie jak temu zaradzić ?

Willson Partyzant

[quote="Dziabor"]ma ktoś już patent na beznadziejne oceny bocznych obrońców?? czy może to tylko kwestia taktyki, że mają ustawione u mnie żeby grali wyżej[/quote]

To nie kwestia taktyki tylko widzimisię i nieudamisię programistów. Przed łatką boczny obrońca zostawał w 90% meczy bohaterem spotkania z ocenami oscylującymi wokół 9. Teraz rzeczywiście mają problem żeby osiągnąć 7.
Ten akurat problem jest znany od lat, co roku dotyczy innej pozycji/formacji.
Mówiąc w skrócie oceny są liczone " z dupy"
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Willson Partyzant

01.11.2013 22:08    #4265     Sufler - Problemy techniczne - Polskie litery FM14
Witam.
Pozmieniałem sobie pliki fake'a, ażeby po polsku były nazwy nagród i rozgrywek. No i jest problem bo gra nie widzi 'Ł" , nie widzi "ą" w nazwie nagrody ale widzi ą w tłumaczeniu gry.
Co ciekawe, wszyscy Łukasze w grze są przez 'L" ....
Jak temu zaradzić? Czy trzeba coś zmienić w kodowaniu notatnika?
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

romantico Partyzant

Witam.
W steam workshop zrobiłem supskrypcję materiału by ją pobrać, po uruchomieniu fm'a gdy wchodzę w ściągnięte pliki, to przy wejściu do warsztatu ciągle mam przetwarzanie. Net mam 60 mb/s gra bezproblemowo chodzi, na steamie jestem zalogowany.
Ma ktoś pomysł? A może ktoś mi może podrzucić linka do taktyki The Wall v2?

kopacz Młody aktywista

ok, z tym sobie poradzilem ale mam kolejny problem

pisze ze mam za malo pamieci.. a ja mam na dysku tylko fm ..

robal15 Młody aktywista

[quote="rondel"]Co do usunięcia bezpośrednich podań. Lista zmian odnoszących się do silnika w nowych patchu:

Match v1427
- Improved player rating system
- Improved use of subs in FMC match plans

Szukacie zmian tam, gdzie ich nie ma.[/quote]

Ale te podania usunęli już wcześniej, w becie.P Proszę czytajcie ze zrozumieniem.

[quote="ladygaga"]Narzekacie ,ze silnik zwalony,nie ma prostopadlych podani itp, bo grac nie umiecie i wymyslalacie jakies bajki.A jak teraz jest w prawdziwym futbolu,bramki padaja teraz przewaznie po dosrodkowaniach,ja tam nie narzekam ,co prawda remisuje 1-1 ale mam slaba pake,a bramki strzelam czesto po dosrodkowaniach bo taka mam taktyke wbiega boczny obronca dosrodkowania i gol ,albo schodzacy napastnik wali z dystansu.[/quote]

Powiedział, co wiedział.
Ja w tę grę gram już 13 lat, i uwierz mi, ja ją znam na wylot. Bez problemu mogę każdą drużyną wygrywać prawie wszystkie mecze, ale tutaj przecież nie chodzi o wygrywanie. To jest drugoplanowa rzecz. Jeśli by oto chodziło, to taktykę bym ułożył pod schemat silnika meczowego i nie byłoby na mnie mocnych. Ja chcę po prostu wypracować swój własny styl gry, a nie być podporządkowanym schematom silnika. Ale niestety ta gra mi to nie umożliwia. Już drugi rok z rzędu ten silnik ostro ssie.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Dziabor Partyzant

U mnie zero problemów z obroną. W 5 sparingach 0 straconych, 13 strzelonych. W meczu o stawkę w Jagiellonią 1:0 wygrałem, póki co nie dostrzegłem żadnych błędów

DipSet Partyzant

Cześć, mam dziwny problem. FM 14 bardzo często sam wyłącza się podczas wczytywania danych do meczu, jak jest ten napis " Proszę czekać drużyny prowadzą rozgrzewkę". I wtedy kursor blokuje się, gra wychodzi do windowsa i wyłącza się bez żadnego komunikatu. W czym może być problem? Przeciążony procesor? Za duża ustawiona jakość detali w meczu? Proszę o pilną pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.