[quote="rondel"]Co do usunięcia bezpośrednich podań. Lista zmian odnoszących się do silnika w nowych patchu:
Match v1427
- Improved player rating system
- Improved use of subs in FMC match plans
Szukacie zmian tam, gdzie ich nie ma.[/quote]
Ale te podania usunęli już wcześniej, w becie.P Proszę czytajcie ze zrozumieniem.
[quote="ladygaga"]Narzekacie ,ze silnik zwalony,nie ma prostopadlych podani itp, bo grac nie umiecie i wymyslalacie jakies bajki.A jak teraz jest w prawdziwym futbolu,bramki padaja teraz przewaznie po dosrodkowaniach,ja tam nie narzekam ,co prawda remisuje 1-1 ale mam slaba pake,a bramki strzelam czesto po dosrodkowaniach bo taka mam taktyke wbiega boczny obronca dosrodkowania i gol ,albo schodzacy napastnik wali z dystansu.[/quote]
Powiedział, co wiedział.
Ja w tę grę gram już 13 lat, i uwierz mi, ja ją znam na wylot. Bez problemu mogę każdą drużyną wygrywać prawie wszystkie mecze, ale tutaj przecież nie chodzi o wygrywanie. To jest drugoplanowa rzecz. Jeśli by oto chodziło, to taktykę bym ułożył pod schemat silnika meczowego i nie byłoby na mnie mocnych. Ja chcę po prostu wypracować swój własny styl gry, a nie być podporządkowanym schematom silnika. Ale niestety ta gra mi to nie umożliwia. Już drugi rok z rzędu ten silnik ostro ssie.
Najnowsze posty