Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.11.2013 22:55    #4241     Sufler - Porady do gry - FM14 - stop na ekranie si
Okazuje się, po wyczyszczeniu workshop bez problemu uruchamiam fm'a, więc widocznie dodatki przeze mnie sciągnięte nie są kompatybilne z tym co ja sam dodaję.
Jedyna zagadką jest to, dlaczego workshop ściąga treści, które ja sam nie znaznaczyłem do pobrania?

Piootroo Partyzant

a ja z innej beczki, czy ktoś z Was grał już może po sieci? w moim przypadku działy się dziwne rzeczy: wszyscy zawodnicy cały czas mieli tragiczne morale , zmieniało się to tylko po wygraniu meczu ale po 2 dniach znowu wszyscy (bez wyjątku) powracali do tego stanu, drugie kuriozum odkryłem gdy rozwiązywałem obustronnie kontrakt z jakimś trenerem i zatwierdzałem to na następny dzień, otóż trener w dalszym ciągu zostawał u mnie i można go było tylko wywalić..normalnie jak gram sam to takich problemów nie ma, nie wiem czy to jakieś bugi w grze po sieci, stąd moje pytanie czy ktoś miał to samo?

dodam jeszcze że serwer postawił kolega, nie ja

maciejgluszek Partyzant

[quote="czarnyafc"]Dobra 1 problem mam z głowy. Ale dlaczego w rogu wciąż piszę BETA . Wersja gry to 14.1.1. W ustawieniach steam jest żeby aktualizowało automatycznie niesttey tak się nie dzieje. Ktoś wie co i jak?[/quote]

Kupowałeś grę bezpośrednio w Steam czy w jakimś sklepie? Bo do pełnej wersji gry jest osobny kod.

14.1.1 to był chyba ostatni patch do bety. więc to, że masz napis 'beta' jest poprawne.

czarnyafc Partyzant

Dobra 1 problem mam z głowy. Ale dlaczego w rogu wciąż piszę BETA . Wersja gry to 14.1.1. W ustawieniach steam jest żeby aktualizowało automatycznie niesttey tak się nie dzieje. Ktoś wie co i jak?

kowalsyk Partyzant

Mam pytanie co do płynności silnika meczowego. Otóż pomimo niezłego kompa i znacznie lepszej grafiki niż trzeba tryb 3D wygląda jak pokaz slajdów w szybszym tempie. Czy ktoś ma takie problemy w głównej wersji i czy to wina dema, czy po prostu jest coś złego z kompem?

ladygaga Partyzant

[quote="Konradbis"]hehe obrońca zrobił wślizg drugiemu obrońcy problem w tym że obaj są w mojej drużynie przez co padła bramka. Silnik meczowy porażka defensywa nie istnieje niestety według mnie jak narazie najgorszy manager zobaczymy po kolejnych łatkach ale według mnie daleko mu do fm-a 13 po ostatniej łatce[/quote]

Zalosny jestes chyba nie ogladasz pilki nożnej lub masz 7 lat i jestes internetowym nerdem,takie rzeczy zdarzają sie w REAL LIFE ,np ostatni mecz mecz w LM arsenal-dortmund i bramka dla arsenalu gdzie zderzyl sie obronca i bramkarz z dortmundu,wogole nie wypowiadaj sie ,bo tylko klamiesz na temat gry.

gregryszka Partyzant

u mnie takie problemy nie wystepuja...hmmm poki co bardzo dobrze mi sie gra,dodam,ze nowicjuszem nie jestem...prawie 40 na karku i FM a wczesniej CM znam od podszewki wady i zalety

Konradbis Partyzant

hehe obrońca zrobił wślizg drugiemu obrońcy problem w tym że obaj są w mojej drużynie przez co padła bramka. Silnik meczowy porażka defensywa nie istnieje niestety według mnie jak narazie najgorszy manager zobaczymy po kolejnych łatkach ale według mnie daleko mu do fm-a 13 po ostatniej łatce

TopSniper Partyzant

02.11.2013 16:25    #4249     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM 11
Witam.

Mam problem, który strasznie utrudnia mi grę. Gra wyłącza się, gdy kliknę na profil jakiegokolwiek piłkarza. Mogę składać mu oferty i oglądać raporty. Profile personelu i menedżerów działają normalnie. Wymagania mam lepsze od zalecanych. Wcześniej gra działała normalnie.

czarnyafc Partyzant

Okej wielkie dzięki problem rozwiązany. Pozdrawiam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution