Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bartekr Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie wiem od czego jest problem czy od dodania lig czy od dodania drużyn, miast, stadionów.. Na forum SI dostałem odpowiedź że ma to zostać załatane kiedy to nie wiem. Jakby było ok dodatek pojawił by się już 31.10 ;)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

wilus3 Partyzant

Wgrywam twarz Wilfreda Zahy, Fellainiego oraz kilku juniorów i nie wiem czemu one nie działają. Nr id zgadza się, zdjęcia są w formacie png. Z paczki wszystkie twarze działają, a oni nie. Nie mam pojęcia czemu.

Kaczy1982 Partyzant

A o jaki problem z grą chodzi?Bo nic jakoś nie czytałem na ten temat.

Tomek83 Partyzant

Jaki problem z gra? mógłbys napisac cos wiecej?

bartekr Młody aktywista

Jest problem z grą więc niemożliwe jest pogranie nawet w III ligę a co mówić o reszcie.. Podobno SI ma to załatać przy następnym update, ale co będzie zobaczymy..
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
07.11.2013 10:42    #4186     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
[quote="Speed"][quote="tsh"]witka, chciałem zapytać o userbarek i te pozostale bajery z fm 2014, wspomoglem cmrev kupujac tu gre i nie wiem na jakiej podstawie moge sie go spodziewac, mam sie zglosic do kogos(admina?) niby pisze ze będzie on sukcesywnie dodawany oraz zeby email byl taki sam jak przy kupnie, wiec kryterium spelnione. Druga sprawa czy przez to ze kupilem gre u Was osiagniecia steam nie sa mi zaliczane czy to problem zwiazany z czym innym. Licze na odpowiedz kogos z trzymajacych wladze. Pozdrawiam tsh.[/quote]
bonusy powinny pojawiać się dzisiaj, przez akcję z przenosinami serwera nie zdążyliśmy jeszcze tego poustawiać
(Notabene, serwer jeszcze nie jest przeniesiony)

co do drugiego pytania o steam, to zapytam u partnera, jak to z tym jest i dam znać jak się tylko tego dowiem[/quote]

Keye proszą o indywidualny kontakt z ich supportem (24 na dobę, live czat, telefon, lub mail) - wyjaśnią indywidualnie Twój przypadek :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
07.11.2013 08:16    #4187     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
[quote="tsh"]witka, chciałem zapytać o userbarek i te pozostale bajery z fm 2014, wspomoglem cmrev kupujac tu gre i nie wiem na jakiej podstawie moge sie go spodziewac, mam sie zglosic do kogos(admina?) niby pisze ze będzie on sukcesywnie dodawany oraz zeby email byl taki sam jak przy kupnie, wiec kryterium spelnione. Druga sprawa czy przez to ze kupilem gre u Was osiagniecia steam nie sa mi zaliczane czy to problem zwiazany z czym innym. Licze na odpowiedz kogos z trzymajacych wladze. Pozdrawiam tsh.[/quote]
bonusy powinny pojawiać się dzisiaj, przez akcję z przenosinami serwera nie zdążyliśmy jeszcze tego poustawiać
(Notabene, serwer jeszcze nie jest przeniesiony)

co do drugiego pytania o steam, to zapytam u partnera, jak to z tym jest i dam znać jak się tylko tego dowiem
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

tsh Partyzant

07.11.2013 03:51    #4188     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
witka, chciałem zapytać o userbarek i te pozostale bajery z fm 2014, wspomoglem cmrev kupujac tu gre i nie wiem na jakiej podstawie moge sie go spodziewac, mam sie zglosic do kogos(admina?) niby pisze ze będzie on sukcesywnie dodawany oraz zeby email byl taki sam jak przy kupnie, wiec kryterium spelnione. Druga sprawa czy przez to ze kupilem gre u Was osiagniecia steam nie sa mi zaliczane czy to problem zwiazany z czym innym. Licze na odpowiedz kogos z trzymajacych wladze. Pozdrawiam tsh.

tsh Partyzant

07.11.2013 03:23    #4189     Sufler - Problemy techniczne - Fm 2014 Osiagniecia
mam ten sam problem :P może razem coś sklecimy i wyślemy? bo nie bardzo sie orientuje co napisac i gdzie wyslac :P

Azprime Partyzant

Witam wszystkich. Dzisiaj zakupiłem oryginalną wersję FM14, lecz ku mojemu zdziwieniu, po zainstalowaniu gry, patchowaniu i włączeniu pojawił się problem "Football Manager 2014 14.1.3f438735 przestał działać". Występuje on losowo przy wybieraniu np. podglądu zawodnika, klubu, rozpoczynaniu rozgrywki. Dodam również, że mam wcześniej grałem w oryginalną wersję FM13 na tym systemie i nie miałem z nią żadnych problemów. System, którego używam to Windows 7 Ultimate 32 bit. Jeśli byłby ktoś w stanie mi pomóc, jak moge sobie poradzić z problemem, będę bardzo wdzięczny.

PS. Wrzucałem dodatki do FM14 z FM13 takie jak logopacki, czy no-work permits, chociaż nie wiem, czy to może mieć jakiś wpływ na to.

Screenshot błędu:
http://scr.hu/1ip5/6hscv

Screenshot potwierdzający, że mam oryginał:
http://scr.hu/1ip5/oorur

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.