Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rafapietrzyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie wiem ludzie macie jakieś problemy wymyślone z dupy! albo gracie na piracie albo już nie wiem. Ja tam gram i nie widzę, ŻADNYCH problemów. A za to mnóstwo plusów. Co do dziwnych wyników to chyba normalne? zobaczcie wczoraj Górnik dostawał 0:2 od Wisły a strzelił 3 gole w drugiej połowie i wygrał mecz 3:2. Więc się nie dzwicie jak będziecie wygrywać 3:1 a przegracie 3:4 w 20 minut. W fm trzeba myśleć! wiadomo, że jak wygrywasz 2:0 lub więcej to przeciwnik zmieni taktykę na bardziej ofensywną w tedy ty zmieniasz na kontrataki i cofasz się proste chyba? Albo narzekacie, że macie 15 strzałów i żadnego gola a przeciwnik 2 strzały i 2 gole. Macie przykład meczu Legia - Trabzanspor gdzie Legia strzelała i strzelała i Guzik a Turcy oddali 2 strzały i strzelili 2 gole. To jest piłka wszystko jest możliwe więc nie róbcie z dupy wiatru!. Co do nowości, to podoba mi się opcja że w końcu dyrektor sportowy, ma większą role w klubie rekomenduje zawodników na daną pozycje ściąga tych do klubu których chcesz . Dalej podoba mi się to, że jak sprzedajesz zawodnika to możesz go pożegnać w rozmowie prywatniej przez co czasami otwierasz sobie furtkę, że jak zawodnik nie poradzi sobie w innym klubie to z chęcią do ciebie wróci. Albo inna fajna opcja że możesz dać zawodnikowi nagrodę pieniężną za dobrą grę, lub to, że jak wkurza cię agent zawodnika to możesz poprosić o jego zmianę. Jest wiele ciekawych smaczków i powiem wam, że gra mi się niezwykle przyjemnie i gra jest najlepsza w historii a wiem co mówię ponieważ. Zaczełem przygodę jeszcze od cm4 i co roku nowa wersja tak, że dla mnie gra w FM 14 to czysta PRZYJEMNOŚĆ!

polac Partyzant

09.11.2013 11:37    #4172     Football Manager - Świat taktyki - Trening w FM2014
Ja natomiast mam problem z przygotowaniem kondycyjnym zespołu. Ostatni Fm przed zmianami w treningu z jakim się stykałem to FM 2007 więc archaik :). Nie ograniom jak ustawić trening przedsezonowy ,ustawiłem na początek trening kondycyjny na poziomie wysokim,potem średni i zrównoważony widzę że jest problem z kondycją a właściwie to moi zawodnicy mają w połowie meczu po 75% kondycji a na koniec bywa i po 60 %. Jaki ustawić trening przed sezonem. ? Druga sprawa to taka czy szukając trenerów w 14 można się opierać na kalkulatorach i poradach dot. treningu z 13 ? Czy przeszedł ten element jakieś zmiany ?

heyah Partyzant

08.11.2013 10:30    #4173     Sufler - Inne - Sprzedaż klucza
Kupiłem FMa w pre-orderze, jednak nie jestem zadowolony, wręcz przeciwnie. Jestem zawiedziony i chciałbym sprzedać klucz. Jednak mam pytanie, grę już odinstalowałem ze swojego komputera, czy jak sprzedam komuś klucz to nie będzie miał problemów z aktywacją i grą na innym, swoim koncie? Nie chcę zaliczyć jakiejś wtopy, żeby wszystko uczciwie było.

fernadito Partyzant

08.11.2013 00:17    #4174     Sufler - Problemy techniczne - Problem z grą
Witam!
Po załadowaniu gry fm14 i wejściu w skład mojej drużyny wyskakuje mi XML parsing error a dokladnie not well-formed (invalid token) at line 1 of views-v1-fm-team-squad-views.xml . Wiecie jak rozwiązać ten problem? Pomóżcie !!!

DaroRUT Partyzant

07.11.2013 20:46    #4175     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem
[quote="giermo666"]Mam taki problem , gram 6 kolejek w ekstraklasie poczym gra sie zacina na amen i niechce sie odciąc co mam zrobić ??
Pomocy !!!![/quote]

Niech Ci będzie. Dzwoń do Wydziału do walki z Przestępczością Gospodarczą. Pomogą. I już nic nie będzie Ci się zawieszać.

DaroRUT Partyzant

07.11.2013 20:20    #4176     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem
[quote="giermo666"]Mam taki problem , gram 6 kolejek w ekstraklasie poczym gra sie zacina na amen i niechce sie odciąc co mam zrobić ??
Pomocy !!!![/quote]

Masz wersję sklepową czy torrentową?

giermo666 Partyzant

07.11.2013 20:12    #4177     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem
Mam taki problem , gram 6 kolejek w ekstraklasie poczym gra sie zacina na amen i niechce sie odciąc co mam zrobić ??
Pomocy !!!!

Polo07 Partyzant

Mam problem ... chce zainstalować oficjalną czarną skórkę, wszystko robię jak w instrukcji i gdy wchodzę do "warsztatu steam" to gra się zawiesza :/ ...

Diouf77 Partyzant

Bartek a nie zastanawiałeś się nad tym właśnie, że problem może leżeć właśnie w tej nieregularnej liczbie drużyn przypadającej do danych grup ligi(16-20), czy nie ma to wpływu na zwiększenie się liczby drużyn w niższej lidze(załóżmy, że niegrywalnej, gdzie jest ustalona sztywna liczba drużyn) do której spadają zespoły? Może się mylę, ale próbuje coś pomóc i szukam rozwiązania.

mb15juve Partyzant

U mnie dosc dziwne problemy, za kazdym razem gdy wykorzystam komplet zmian po chwili jakis zawodnik dostaje kontuzje i koncze w 10. Mialem tak w 4 meczach z rzedu. Nie wazne czy zmiany konczyly mi sie juz w 60min czy 80min.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution