Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tirith Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.11.2013 22:30    #4161     Sufler - Porady do gry - Problem z niezadowolonym graczem
Mam problemik z De Jongiem. Otoz po jakis 10 meczach gosc mial juz 3 czerwone kartki wiec dostal po premi. Nie zgodzil sie z moja opinia i bardzo sie zdenerwowal. Teraz ma niskie morale i nie chce gadac. Czy da sie jakos go udobruchac? FM 14

n0wak Partyzant

09.11.2013 22:26    #4162     Sufler - Edytor - Rezerwy w Polsce
Mam problem z rezerwami w lidze polskiej w FM 2014. Używam zmodyfikowanego tego update http://www.cmrev(...)014.html FM 2014 Bartekr starter update 0.1.

Niestety żaden klub nie ma meczów ligowych rezerw. Są za to zespoły młodzieżowe i ligi U-18. Chciałbym jakiekolwiek rozgrywki dla rezerw, tak jak było w FM13. Powinno być to o tyle łatwiejsze, że nie mam 3 ligi, a więc żaden zespół rezerw ekstraklasy nie gra w prawdziwych rozgrywkach ligowych.
Kombinowałem sporo w edytorze, ale nijak nie udaje mi się zrobić ligi rezerw :/ Zawsze generuje tylko młodzików. Nawet na domyślnej bazie. A próbowałem na wiele sposobów.

Jeśli ktoś może powiedzieć krok po kroku jak dodać rezerwy takie jak były w ostatnim FM to będę bardzo wdzięczny... Na tę chwilę musiałbym ustawiać sparingi rezerwom jak w starych FMach a przyznam, że 13 mnie bardzo rozleniwił ;)

Piotrek_wwa Partyzant

Witam
Potrzebuje pomocy, kupiłem FM 14 i mam problem z instalacja, a mianowicie odpalam z plyty setup, zaczyna mi instalować Steama. Wyswietla się wybor jezyka, później wybieram miejsce instalacji i wciskając dalej wyskakuje mi komunikat Error - Failed to run install scrypt. Dodam ze mam nowego laptopa z Windowsem 8, wiec może tu jest problem. W każdym razie potrzebuje pilnie pomocy

kijopek Partyzant

[quote="rafapietrzyk"]Nie wiem ludzie macie jakieś problemy wymyślone z dupy! albo gracie na piracie albo już nie wiem. Ja tam gram i nie widzę, ŻADNYCH problemów. A za to mnóstwo plusów. Co do dziwnych wyników to chyba normalne? zobaczcie wczoraj Górnik dostawał 0:2 od Wisły a strzelił 3 gole w drugiej połowie i wygrał mecz 3:2. Więc się nie dzwicie jak będziecie wygrywać 3:1 a przegracie 3:4 w 20 minut. W fm trzeba myśleć! wiadomo, że jak wygrywasz 2:0 lub więcej to przeciwnik zmieni taktykę na bardziej ofensywną w tedy ty zmieniasz na kontrataki i cofasz się proste chyba? Albo narzekacie, że macie 15 strzałów i żadnego gola a przeciwnik 2 strzały i 2 gole. Macie przykład meczu Legia - Trabzanspor gdzie Legia strzelała i strzelała i Guzik a Turcy oddali 2 strzały i strzelili 2 gole. To jest piłka wszystko jest możliwe więc nie róbcie z dupy wiatru!. Co do nowości, to podoba mi się opcja że w końcu dyrektor sportowy, ma większą role w klubie rekomenduje zawodników na daną pozycje ściąga tych do klubu których chcesz . Dalej podoba mi się to, że jak sprzedajesz zawodnika to możesz go pożegnać w rozmowie prywatniej przez co czasami otwierasz sobie furtkę, że jak zawodnik nie poradzi sobie w innym klubie to z chęcią do ciebie wróci. Albo inna fajna opcja że możesz dać zawodnikowi nagrodę pieniężną za dobrą grę, lub to, że jak wkurza cię agent zawodnika to możesz poprosić o jego zmianę. Jest wiele ciekawych smaczków i powiem wam, że gra mi się niezwykle przyjemnie i gra jest najlepsza w historii a wiem co mówię ponieważ. Zaczełem przygodę jeszcze od cm4 i co roku nowa wersja tak, że dla mnie gra w FM 14 to czysta PRZYJEMNOŚĆ![/quote]

A jak u ciebie z obrońcami ? bronią czy stoją jak tyczki dając się ominąć ?

Gieorgij Partyzant

09.11.2013 20:15    #4165     Sufler - Porady do gry - Problem z finansami
OJP. I w Chelsea masz problem z kasą? Pełny stadion masz? Robiłeś duże transfery? Może klauzule Ci w kość dają? Szczerze z opisu początkowo wydawało się że małym klubikiem grasz, w niższej lidze. Rada, wygraj PL i LM.
Dziennik czyli blog wielotematyczny

FM12: Legia Warszawa (06.11 - 08.12) | Brighton & Hove Albion (10.12 - 11.13) | Anderlecht Bruksela (11.13 - )

wert88 Partyzant

Witam wszystkich.

Mam problem z grą w II lidze polskiej, ponieważ na dodatku który ją dodaje, tabela wygląda w ten sposób iż drużyny mające ten sam dorobek punktowy, mają różne pozycje w lidze które uplasowane są alfabetycznie według nazwy drużyny a nie ilości małych punktów czy meczy bezpośrednio rozegranych. Czy jest na to jakieś rozwiązanie ? Pozdrawiam.

nawax Partyzant

09.11.2013 16:23    #4167     Sufler - Problemy techniczne - crash dump edytor fm 2014
Problem jak w temacie.W ogóle nie mogę uruchomić oficjalnego edytora.Po kilku chwilach wywala mnie z Windows Vista.Bardzo proszę o pomoc.

Yeewdel Partyzant

09.11.2013 13:54    #4168     Sufler - Porady do gry - Problem z finansami
Witam!

Mam problem z finansami w FM14, a mianowicie ciągle wzrasta mi zadłużenie, mimo że sprzedaje zbędnych piłkarzy, zrywam kontrakty z zbędnymi, bądź zbyt drogimi współpracownikami, zastępując ich nowymi, lepszymi oraz tańszymi trenerami. Tak jak pisałem powyżej, robię wszystko, aby jakoś podnieś moją sytuację finansową, lecz wszystkie moje starania idą na marne, ponieważ pieniądze wciąż "uciekają" z budżetu. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić, aby zapobiec dalszemu ubywaniu pieniędzy. Liczę na szybką i pomocną odpowiedź. Z góry dziękuje!

Pozdrawiam

Yeewdel Partyzant

09.11.2013 13:28    #4169     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z finansami
Witam!

Mam problem z finansami w FM14, a mianowicie ciągle wzrasta mi zadłużenie, mimo że sprzedaje zbędnych piłkarzy, zrywam kontrakty z zbędnymi, bądź zbyt drogimi współpracownikami, zastępując ich nowymi, lepszymi oraz tańszymi trenerami. Tak jak pisałem powyżej, robię wszystko, aby jakoś podnieś moją sytuację finansową, lecz wszystkie moje starania idą na marne, ponieważ pieniądze wciąż "uciekają" z budżetu. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić, aby zapobiec dalszemu ubywaniu pieniędzy. Liczę na szybką i pomocną odpowiedź. Z góry dziękuje!

Pozdrawiam

DanielloIII Partyzant

[quote="rafapietrzyk"]Nie wiem ludzie macie jakieś problemy wymyślone z dupy! albo gracie na piracie albo już nie wiem. Ja tam gram i nie widzę, ŻADNYCH problemów. A za to mnóstwo plusów. Co do dziwnych wyników to chyba normalne? zobaczcie wczoraj Górnik dostawał 0:2 od Wisły a strzelił 3 gole w drugiej połowie i wygrał mecz 3:2. Więc się nie dzwicie jak będziecie wygrywać 3:1 a przegracie 3:4 w 20 minut. W fm trzeba myśleć! wiadomo, że jak wygrywasz 2:0 lub więcej to przeciwnik zmieni taktykę na bardziej ofensywną w tedy ty zmieniasz na kontrataki i cofasz się proste chyba? Albo narzekacie, że macie 15 strzałów i żadnego gola a przeciwnik 2 strzały i 2 gole. Macie przykład meczu Legia - Trabzanspor gdzie Legia strzelała i strzelała i Guzik a Turcy oddali 2 strzały i strzelili 2 gole. To jest piłka wszystko jest możliwe więc nie róbcie z dupy wiatru!. Co do nowości, to podoba mi się opcja że w końcu dyrektor sportowy, ma większą role w klubie rekomenduje zawodników na daną pozycje ściąga tych do klubu których chcesz . Dalej podoba mi się to, że jak sprzedajesz zawodnika to możesz go pożegnać w rozmowie prywatniej przez co czasami otwierasz sobie furtkę, że jak zawodnik nie poradzi sobie w innym klubie to z chęcią do ciebie wróci. Albo inna fajna opcja że możesz dać zawodnikowi nagrodę pieniężną za dobrą grę, lub to, że jak wkurza cię agent zawodnika to możesz poprosić o jego zmianę. Jest wiele ciekawych smaczków i powiem wam, że gra mi się niezwykle przyjemnie i gra jest najlepsza w historii a wiem co mówię ponieważ. Zaczełem przygodę jeszcze od cm4 i co roku nowa wersja tak, że dla mnie gra w FM 14 to czysta PRZYJEMNOŚĆ![/quote]
Turcy oddali jeden celny strzał :-) CO do Fm'a mi też przyjemnie się gra, nie narzekam. Są co prawda niedociągnięcia ale to wyjaśni się (mam nadzieje) wraz z nową łatką

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution