Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

huntelaar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem z jakością powtórek przesyłanych na YT. Zapisują się tylko w jakości 360. Nie znalazłem żadnej opcji w ustawieniach gry. Macie jakiś sposób ? Może coś w plikach gry??

Przykład filmu nagranego przeze mnie

https://www.youtu(...)6P-eKbcc

wert88 Partyzant

Czyli mam rozumieć że nie używając tego dodatku i grając normalnie powiedzmy 1 ligę to wszystko będzie grało ? Problem jest tylko przy używaniu dodatku tak ?

igcio1313 Partyzant

11.11.2013 13:36    #4143     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pyatania i problemy
Mam problem odnośnie morali. W mojej Lechii cały czas u każdego z zawodników utrzymuje się morale na poziomie tragiczne. Na początku myślałem, że było to spowodowane niezadowoleniem z trenignu lecz później wszystko z zadowoleniem z treningu wróciło do normy a morale pozostało tragiczne. Wygrałem ostatnie spotkanie, rozmawiałem indywidualnie z zawodnikami, chwaliłem ich w mediach ale nic to nie zmieniło. Wszyscy są szczęśliwi lub zadowoleni że grają w tym klubie. Macie jakieś pomysły czym może to być spowodowane?

Bromon Partyzant

A to jest jakiś problem, że gram z uaktualnieniem? To znaczy, ja mam tylko zmienione składy na te, które są aktualnie, gra zostaje ta sama. Na pewno nie przychodzi Ci nic do głowy?
Z góry dzięki,
Bromon

saharicus Partyzant

Grałem Wisłą Puławy i miałem ten sam problem nawet w Ekstraklasie. Miałem jednak o tyle szczęścia, że wygrywałem z dużą ilością pkt nad drugim zespołem. Możesz chyba w edytorze zmienić ten dodatek albo wgrać całkowicie nowy.

Poldziu Partyzant

11.11.2013 12:02    #4146     Sufler - Dodatki do gry - Problem z Ekstraklasą
Witam, mam pewien problem. Zakończyłem właśnie szósty sezon Hutnikiem Kraków korzystając do dodatku "CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.1" i awansowałem do Ekstraklasy. Problem polega na tym że podczas rejestracji zespołu muszę mieć w drużynie 77 wychowanków. Podejrzewam że jest to po prostu błąd w tworzenie dodatku. Zmieniłem ten zapis w edytorze lecz zmiana nie wpływa na zapisany stan gry. Może ktoś w jakiś sposób pomóc?

Puter Partyzant

11.11.2013 11:20    #4147     Sufler - Inne - Nietypowe pytanie co do FM2014
hej niewiem czy to dobry dział ale mam nietypowy problem chciałbym zainstalować fm 2014 na innym kompie ale ten komputer ma bardzo maly limit gb na miesiac wiec sciaganie FM jest niemozliwe oczywiscie mowie o orginale czy istnieje jakaś możliwość bym zawartość gry przekopiowal z macierzystego komputera bym nie musial tam go sciagac tylko przelaczylbym na tryb offline? jesli tak to moze ktos wie co dokladnie trza przekopiowac:D dziekuje za odpowiedz

Nones Partyzant

Witam, poszukuje klubu do którego będą chcieli krótko mówiąc przychodzić dobrzy zawodnicy aby za kilka sezonów móc powalczyć w LM.
Problem w tym że nie chcę grać gigantami a do tych klubów z niższych półek nie chcą przychodzić satysfakcjonujący mnie piłkarze, tak więc może ktoś zna taki klub ?

niekupujkobiecie Partyzant

Witam,

Czy to ja mam jakąś jałową wersję gry czy:

a) nie można w FM2014 ustawić "odgrywającego"
-wyznaczyć mu odbiór piłki (na głowę, do nogi, na dobieg)
b) nie można w FM2014 ustawić "rozgrywającego"
c) nie można zamienić pozycjami zawodników (np. lewego skrzydłowego z lewym obrońcą, o ile potrafią grać na tych samych pozycjach)
d) ustawić podania konkretnym zawodnikom "suwakiem", np. by skrzydłowi podawali bezpośrednio, środkowi obrońcy krótko
e) nie można ustalić rodzaj rozpoczęcia gry przez bramkarza (np. do kogo ma wyprowadzać piłkę, czy daleko wykopywać, wyrzucać ręką, bądź zostawiać konkretnemu obrońcy)

Czy może są te opcje jakoś ukryte? (tak jak np. po wciśnięciu prawego przycisku myszy na zawodniku nie można z nim przeprowadzić "rozmowy", a wchodząc już na jego profil można to zrobić)?

Nie wiem czy macie podobne problemy, ale mnie brak wyżej wymienionych opcji bardzo irytuje.

Macie jakieś sugestie?

Michał

kell1987 Partyzant

Witam, mam problem bo ogólnie jak gram to lubię mieć dość dużo lig i dodaje sobie nowe ligi z warsztatu steam, ale okazało się, że niestety 15 lipca pojawia mi się crash dump, nie wiem co zrobic bo nie chce mi się za bardzo sprawdzać która z tych lig wykrzacza gre...masz może jakiś pomysł?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution