Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

McMoney Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2013 20:36    #4131     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="DanielloIII"][quote="Nascimento1998"]Kiedy można się spodziewać( i czy wogóle) nowej łatki do FM 2014, która poprawi katastrofalną grę defensywy i oceny pomeczowe?

Pytam, ponieważ nie wiem czy ryzykować i zaczynać karierę.[/quote]

Kolego a czy są jakieś problemy gry obronnej ? Prędzej są problemów ofensywie i masę nie wykorzystanych sytuacji ale obrona mi sie spisuje najlepiej od lat. Pozdrawiam.[/quote]

Masę niewykorzystanych okazji? Okej, w moim przypadku pudłuje czasem w dziwnych sytuacjach, ale nie jest ich zbyt wiele. Dowód na to, że po 20 kolejkach mam ponad 50 bramek strzelonych, ale co z tego, jak prawie tyle samo straconych? Marnowanie stuprocentowych sytuacji akurat w tym FM nawet tak nie razi, ba - ja nawet nie zwróciłem na to uwagi i się tego nie czepiam. Za to gra obronna i te hokejowe wyniki to już parodia. Mam nadzieje, że wcześniej jak przed świętami wyjdzie jakaś łata/fix czy cokolwiek, co by to naprawiło.
Glory, Glory MAN UNITED !!

Krzysiu1340 Partyzant

12.11.2013 19:37    #4132     Sufler - Porady do gry - Budżet transferowy.
Mam problem. Zacząłem kariere Schalke. Na poczatku dostalem 4mln € na transfery i 1.2mln € na płace. Nikogo nie kupuje i nagle 2.99 mln € i place 3.79 tysiecy €. Czy z budżetu transferowego spłacany jest kredyt?

Nascimento1998 Partyzant

12.11.2013 16:34    #4133     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Tak, są problemy z grą obronna i ocenami ;)
Co do niewykorzystanych sytuacji to też jest ich bardzo dużo.

DanielloIII Partyzant

12.11.2013 16:24    #4134     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="Nascimento1998"]Kiedy można się spodziewać( i czy wogóle) nowej łatki do FM 2014, która poprawi katastrofalną grę defensywy i oceny pomeczowe?

Pytam, ponieważ nie wiem czy ryzykować i zaczynać karierę.[/quote]

Kolego a czy są jakieś problemy gry obronnej ? Prędzej są problemów ofensywie i masę nie wykorzystanych sytuacji ale obrona mi sie spisuje najlepiej od lat. Pozdrawiam.

Aldor Partyzant

Problem w tym, ze tutaj nie chodzi o taktyke i wygrywanie tylko o to jak glupia jest ta gra, jak niedorzeczne wyniki podaja i w jaki sposob zachowuja sie obroncy. Przeciez wygrywac w FM14 to zadna filozofia. Ustawiasz gre skrzydlami, zagrania na skrzydla, rajdy miedzy obroncami... i brawo, wlasnie wygrales mecz po komicznych zachowaniach defensywy przeciwnika. Zagralem sam niecaly jeden sezon i juz mnie na wymioty zbiera kiedy widze 50 taka sama bramke strzelana przez moj zespol.
A te polecenia taktyczne co do stalych fragmentow gry i z polowa tych pozostalych tez nie mam pojecia po co w ogole sa skoro NIC nie zmieniaja. Nie wiem czy ja w tym Soton mam zbyt glupich pilkarzy, ktorzy nie potrafia krotko zagrac rogu lub autu czy co, ale zwyczajnie te polecenia ignoruja. 27 kolejek rozegrane, a ja nie widzialem ani jednego krotko rozegranego rogu chociaz takie mam zalozenia od pierwszej kolejki...

http://scr.hu/0chg/owxtv
http://scr.hu/0chg/u85wo
http://scr.hu/0chg/kun1f
http://scr.hu/0chg/u602m

Tak to obecnie u mnie wyglada. Final Carling Cup, 6 runda FA Cup, 3 miejsce w tabeli slabym Soton, w dodatku ciagle pol skladu kontuzjowane. O majstra bedzie ciezko, ale vice mysle, ze jest w zasiegu chlopakow. :)

klusek88 Partyzant

[quote="Krzysiu1340"][quote="Nones"]Witam, poszukuje klubu do którego będą chcieli krótko mówiąc przychodzić dobrzy zawodnicy aby za kilka sezonów móc powalczyć w LM.
Problem w tym że nie chcę grać gigantami a do tych klubów z niższych półek nie chcą przychodzić satysfakcjonujący mnie piłkarze, tak więc może ktoś zna taki klub ?[/quote]
Spróbuj może AS Monaco. Duży budżet, to i dobrzy zawodnicy będą. Później Schalke, Liverpool, Bayer, z ligi francuskiej jeszcze OM, Lyon.[/quote]

Newcastle, Tottenham, A.Madrid,

Obecnie kończę 5 sezon z Wigan i raz udało mi się zająć 4 miejsce i grać w LM ale poziom rewelacja, Man Utd, City, Tottenham, Chelsea mniej Arsenal i Liverpool o mistrzostwie nie ma co marzyć, ogromna kasa jaką dysponuję czołówka sprawia że przepaść jest ogromna ale do ostatnich kolejek o mistrza walczą po 3-4 drużyny i Lewy w City robi furorę :D

Krzysiu1340 Partyzant

[quote="Nones"]Witam, poszukuje klubu do którego będą chcieli krótko mówiąc przychodzić dobrzy zawodnicy aby za kilka sezonów móc powalczyć w LM.
Problem w tym że nie chcę grać gigantami a do tych klubów z niższych półek nie chcą przychodzić satysfakcjonujący mnie piłkarze, tak więc może ktoś zna taki klub ?[/quote]
Spróbuj może AS Monaco. Duży budżet, to i dobrzy zawodnicy będą. Później Schalke, Liverpool, Bayer, z ligi francuskiej jeszcze OM, Lyon.

Gigliati Partyzant

11.11.2013 18:59    #4138     Inne - Hyde Park - Studia
Polecam eTrapez i Krystiana Karczyńskiego. Nim się obejrzysz, wszystkie twoje problemy znikną ;>

Singaya Partyzant

11.11.2013 18:19    #4139     Sufler - Porady do gry - Problem z piłkarzami U-21 (FM13)
Witam, grając 4 sezon Motorem Lublin natrafiłem na duży problem. W I lidze jest nakaz aby w składzie znajdował się zawodnik U-21. Posiadam dwóch takich graczy (obaj 20lat), jednakże jako że obaj grają w I składzie od 3lat, żaden z nich nie ma znaczka U-21 i nie jest brany jako młody zawodnik . Dlatego przy ustalaniu składu na mecz nie mogę przejść dalej. Nie chce przy tym wyciągać jakiegoś juniora bo moim celem na ten sezon jest awans.
Czy da się coś z tym fantem zrobić??
Pozdrawiam

oleinar Partyzant

11.11.2013 16:48    #4140     Football Manager - Świat taktyki - Trening w FM2014
Ja o trening ind. proszę asystenta, a paru piłkarzom zmieniam, jak coś ważnego dla mnie. Niestety też mam problem z przygotowaniem przed sezonem bo: a) Kondycja w środku sezonu większości piłkarzy bardzo się zmniejsza. b) Jeśli włączam trening kondycyjny, to zaraz paru piłkarzy łapie kontuzje na treningach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.