Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

marco7112 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Powiem tak. Zrobilem taki myk, ze wszedlem w folderze z grą w plik fm.exe i kliknalem prawym przyciskiem myszy na niego i potem wlasciwosci. wybralem zakladke zgodnosc i zaznaczylem w ustawieniach: uruchom w rozdzielczosci ekranu 640x480. zasotosowalem i odpalilem gre i juz pokazuje sie ekran startowy z wyborem gry, a wczesniej byl czarny ekran. spoko.. moze ktos inny mi pomoze z tym problemem edytora.

marco7112 Partyzant

Wlasnie probowalem... i wyskakuje cos takiego: nie udalo sie uruchomic fry (brakujacy plik wykonalny) i nic wiecej sie nie dzieje. Ale mozna zmienic rozdzielczość ekranu na 1024x768 i wtedy normalnie poszlo. A mialem rozdzielczość 1280x800 pikseli. Mam jeszcze problem z edytorem, bo klikam go i nic sie nie dzieje. Nawet nie ma go w menadzerze zadan.

marco7112 Partyzant

16.11.2013 10:12    #4093     Sufler - Edytor - problem z wlaczeniem fm edytor 2014
Witam

Mam problem z wlaczeniem edytora. Klikam ikone i nic sie nie dzieje... nie wiem co to moze oznaczac. Prosze o pomoc.

Tronle Partyzant

Witam
Mam taki problem z kontraktami, w FM12 i FM13 czegoś takiego nie miałem, dopiero w FM14.
W tym rzecz że nie da się przedłużyć kontraktu prawie z nikim, czy to Lech czy to Bayern czy to 4 ligowiec z Anglii po prostu prawie z żadnym graczem nie da się przedłużyć kontraktu.
Zwłaszcza z tymi z 1 składu.
Chodzi o to że jak zawsze na początku przedłużam kontrakty tym lepszym i potrzebym ale w tym problem że z powodu ograniczeń zarządu dostępne kwoty na ich pensje są tak małe że jak próbuje kontrakt przedłużyć to nie mogę dać nawet tyle ile zarabiają obecnie, gorzej, muszę dawać im pół mniej niż zarabiają teraz, jak wiadomo na to nikt się nie zgodzi.
I to jest normalne w FM14 czy nie? Jeszcze jak by budżet transferowy był normalny ale nie, oczywiście jest 0$
Jak daję prośbę do zarządu o większą kasę na pensje to oczywiście jest odrzucana
Więc się jeszcze raz zapytam: Tak ma byc czy to coś nie tak? Mam najnowsza wersję

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

16.11.2013 00:55    #4095     Sufler - Edytor - Edytor FM 2014
[quote="Leriss"]Ja obecnie korzystam z FMRTE 2014, ale z tego co widzę to jest to jeszcze trochę wersja okrojona (BETA) i nie ma pełnych możliwości (np. możliwość wymaksowania nowej taktyki).[/quote]

Jeśli chodzi o FMRTE to zawsze jest "BETA" nawet ostatnia wersja do FM 2013 (v13.3.3.) też była "BETA",więc myślę że dużo się nie zmieni w następnej wersji po FMRTE v14.1.3 BETA (build 3) oprócz obsługi najnowszej łatki jaka wyjdzie i kilku mniejszych poprawek...PZDR!

[quote="autor_nieznany"]Witam. Dzisiaj kupiłem licenceje na fmrte 2014. Zainstalowałem poprawnie ale mam problem bo nie mogę wczytać danych gry. Uruchamiałem ponownie kompa ale też nic nie pomaga co mam zrobić żeby działało?[/quote]

Zainstalowałeś "Net Framework" 4.0 ???

autor_nieznany Partyzant

15.11.2013 22:19    #4096     Sufler - Edytor - Edytor FM 2014
Witam. Dzisiaj kupiłem licenceje na fmrte 2014. Zainstalowałem poprawnie ale mam problem bo nie mogę wczytać danych gry. Uruchamiałem ponownie kompa ale też nic nie pomaga co mam zrobić żeby działało?

oleinar Partyzant

[quote="zollw"]Witam Was serdecznie, po długiej przerwie postanowiłem wrócić na forum z pierwszym pytaniem. Jakim klubem rozpocząć rozgrywkę? Szukam kluby średniego który może być czarnym koniem rozgrywek, ale też nie chce bronić się przed strefą spadkową. Bez problemów finansowych, ogólnie zespół który można szybko stworzyć. Interesują mnie najwyższe ligi Angielska, Włoska ewentualnie Niemiecka i Francuska, Hiszpańska odpada bo tam zawsze tylko Real :D[/quote]

Polecam grę FC Lorient

PatrykW Partyzant

15.11.2013 19:58    #4098     Sufler - Dodatki do gry - Problem ze skinem
Problem rozwiązany . Do zamknięcia .

robal15 Młody aktywista

15.11.2013 18:55    #4099     Football Manager - Ogólna dyskusja - NAPASTNICY w FM14
[quote="kurupt"]Ludzie, no nie da się grać jedną taktyką w Man Utd i np. Koronie!

Nawet jeśli samo ustawienie na boisku będzie takie samo, to wszystkie założenia muszą być zupełnie inne. Taktykę po pierwsze trzeba dostosować do tego, co się posiada. Polecenia drużynowe i indywidualne muszą być dostosowane do umiejętności swoich i rywala. Więc po drugie, taktyka musi być dostosowana też do rywala.
Gramy w tę samą grę przecież. Poczytajcie może trochę poradników taktycznych. Ja czytałem. Uważam że nie do końca jeszcze rozumiem wszystkie opcje, ponieważ miewam problemy z reakcją zespołu po zdobytym golu, ale były też momenty, że bramki padały na krótkiej przestrzeni czasowej. Narzekać na grę można, wtedy gdy spróbowało się już wszystkiego (choć możliwości są pierdyliardy!!!). Wy narzekacie, bo nie ma zwycięstw. Można to zrozumieć, ale nie każdy może być Mourinho i wygrywać ciągle. W FM-ie podobnie jak w rzeczywistości, zbyt wiele jest szczegółów decydujących o końcowym sukcesie, by zwalać winę na jeden konkretny aspekt.[/quote]

Eeee... Chyba pomyliłeś tematy:P

+ za zagraniczny gust muzyczny.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

15.11.2013 18:44    #4100     Football Manager - Ogólna dyskusja - NAPASTNICY w FM14
Ludzie, no nie da się grać jedną taktyką w Man Utd i np. Koronie!

Nawet jeśli samo ustawienie na boisku będzie takie samo, to wszystkie założenia muszą być zupełnie inne. Taktykę po pierwsze trzeba dostosować do tego, co się posiada. Polecenia drużynowe i indywidualne muszą być dostosowane do umiejętności swoich i rywala. Więc po drugie, taktyka musi być dostosowana też do rywala.
Gramy w tę samą grę przecież. Poczytajcie może trochę poradników taktycznych. Ja czytałem. Uważam że nie do końca jeszcze rozumiem wszystkie opcje, ponieważ miewam problemy z reakcją zespołu po zdobytym golu, ale były też momenty, że bramki padały na krótkiej przestrzeni czasowej. Narzekać na grę można, wtedy gdy spróbowało się już wszystkiego (choć możliwości są pierdyliardy!!!). Wy narzekacie, bo nie ma zwycięstw. Można to zrozumieć, ale nie każdy może być Mourinho i wygrywać ciągle. W FM-ie podobnie jak w rzeczywistości, zbyt wiele jest szczegółów decydujących o końcowym sukcesie, by zwalać winę na jeden konkretny aspekt.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution