Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.11.2013 17:44    #4081     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
tak serwer jest zalozony przez mlody...o proponowal to z telefonami...:P teraz by problemu nie bylo

eseba12 Partyzant

16.11.2013 17:32    #4082     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
Mam problem gdyż, kiedy wpisuje hasło manufaktura pisze, że wprowadziłem błędne hasło

ManiekFCB Partyzant

16.11.2013 16:46    #4083     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Witam wszystkich FM-aniaków. Chciałem się Was spytać i jednocześnie zapytać: czy Wy też macie takie problemy z ugraniem czegokolwiek? Jak zwykle wybrałem sobie Barcelonę - dobry zespół, żeby łatwiej się grało, żeby lepiej opanować wszystkie nowinki w grze itd. Mam już któryś miesiąc z kolei i mój problem polega na tym, że moja drużyna się zachowuje jakby pierwszy raz piłkę na oczy widziała. Założenia taktyczne są praktycznie olewane, niezależnie co bym ustawił. Dla przykładu: krótkie podania, podania w pole karne, w indywidualnych rzadsze strzały, zagrania na obieg. Co robią zawodnicy? Schodzą ze skrzydeł do środka i naparzają z każdej możliwej pozycji z dystansu. Obrońcy nastawieni na krótkie krycie i agresywny odbiór uciekają od piłki, w ogóle nią nie zainteresowani. Wracają do ofensywy, jest tak że moja Barca praktycznie nie strzela goli z gry. Wszystko co wbijam są to bramki ze stałych fragmentów. Niezależnie kto by w ataku nie grał, nie potrafi strzelić czasem do niemalże pustej bramki, sytuacje sam na sam kończą się albo horrendalnie niecelnym strzałem albo strzałem prosto w bramkarza. Czym to wszystko jest spowodowane? Nigdy nie miałem aż tak wielkiego problemu z drużynami, a w FM-a gram od ładnych paru lat. Gdy prowadziłem Barcelonę zawsze ustawiałem podobną taktykę i ta świetnie działała. Tu jest kompletnie na odwrót, powiem więcej - tu nie działa żadna taktyka, bo próbowałem już kilku. Znajomość taktyki jest mniej więcej na poziomie 80% więc całkiem nieźle. Przy tworzeniu profilu menedżera ustawiłem doświadczenie menedżerskie na "amator" - czy to może mieć (duży) wpływ na rozgrywkę, konkretnie na to na ile piłkarze będą realizowac taktykę, etc? Proszę o pomoc, mimo kilkuletniego doświadczenia w serii Football Managera ten mnie kompletnie zagiął i nie potrafie sobie z tym w żaden sposób poradzić. Z góry dzięki, pozdrawiam.

kamil_radek Partyzant

16.11.2013 16:03    #4084     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
To wpadaj 17.30 jesteśmy akurat przed 1 kolejką. Chłopaki mam lekki problem techniczny z łączem ale będę ale o 19 do 19.40 jak się pospieszę to do 19.30 muszę młodego odebrał to jakaś przerwa może czy coś ?

Cybixon Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam, mam problem. Każdy zawodnik ma pozmieniane imię i nazwisko, da się to jakoś naprawić (oprócz kupna oryginalnej gry) ?

voodoo79 Partyzant

16.11.2013 14:24    #4086     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
"voodoo79" napisał:
NIC SIE NIE STAŁO!!! SZMACIARZE NIC SIE NIE STAŁO!!! tak to powinno juz leciec na trybunach bo na zadne inne określenie już nie zasługują bo ostatnich kilku latach gry. Lewy na ławe i to zdecydowanie albo zmieniać go w 80 minucie niech go wygwizdują gwiazdeczke ligi niemieckiej w dupe jego mać !!!

Lewy usiądzie na ławce i zaczniemy wygrywać. Jak nie masz pojęcia o piłce, to się nie wypowiadaj, a nie powtarzasz po innych że Lewy na ławkę, jakby to on był naszym problemem. Może podaj chociaż jakieś argumenty, które to poprą?
Ty to sie za to znasz cwaniaczku, a co Lewy gra w kadrze w ostatnich meczach? Uwaza sie za jednego z najlepszych napastnikow w Europie a ile bramek strzelil w ciagu ostatniego roku? 1 z Czarnogórą i 2 z karnego z San Marino? nawet San Marino z gry nie potrafił wjebać czy to Mołdawi a wali Realowi 3 czy tam Bayernowi itp. No wystrzel z tekstem ze pilek nie dostaje to sie usmieje do łez. Wrzuć sobie linka na You Toubie ile Lewy miał setek w zeszłych eliminacjach bodajże z 8 bramek mógł walnąc ale po co walił prosto w bramkarza albo w chmury. Napastnik takiej klsy jak on musi takie 1-2 setki w meczu wykorzystywać!!! Patrz na Dżeko w Bośni nie ma meczu żeby bramy nie wćisnął a gwiazdy jakieś wielkie po za nim tam nie grają ale solidna drużyna bez słabych punktów typu obrona i taki napastnik musi swoje szanse wykorzystać proste. A co nasz pseudo napadzior? tylko narzekać umie że piłek mu nie dają (hahaha) że trawa za wysoka, że kołki za długie a wogole to w pożyczonych spodenkach gra. Na ławe dziada niech sie troche pokory nauczy gwiazdeczka, a w jego miejsce już wole niech sie jakis junior ogrywa strata zadna

DeadMan Partyzant

16.11.2013 12:51    #4087     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
[quote="voodoo79"]NIC SIE NIE STAŁO!!! SZMACIARZE NIC SIE NIE STAŁO!!! tak to powinno juz leciec na trybunach bo na zadne inne określenie już nie zasługują bo ostatnich kilku latach gry. Lewy na ławe i to zdecydowanie albo zmieniać go w 80 minucie niech go wygwizdują gwiazdeczke ligi niemieckiej w dupe jego mać !!![/quote]
Lewy usiądzie na ławce i zaczniemy wygrywać. Jak nie masz pojęcia o piłce, to się nie wypowiadaj, a nie powtarzasz po innych że Lewy na ławkę, jakby to on był naszym problemem. Może podaj chociaż jakieś argumenty, które to poprą?

Willson Partyzant

[quote="voodoo79"]Dobijają mnie już takie mecze, gram Barceloną po 19 kolejkach nie przegrałem zadnego meczu wyjezdzam do 18 druzyny Levante 58% jestem przy pilce oddalem 33 strzaly strzelilem 1 gola a oni 5 strzalow i walneli 2.... FUCK !!![/quote]

Jeden taki mecz na 20 spotkań jest jak najbardziej w normie.Tak się dzieje naprawdę, dlatego piłka jest kochana na świecie. Zarzut zły....powiedziałbym więcej -> zarzut z d**y.

problemem jest jeśli jest to normą,
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

jackub13 Partyzant

Witam, jak już pisałem w tytule mam problem z drużyną juniorską. W moim zespole u18 jest 25 graczy, zespół gra w lidze, ma swojego menadżera, niby wszystko jest w porządku. Tylko nie wiedzieć czemu w każdym meczu zamiast moich juniorów grają "szaraki", które pojawiają się przed spotkaniem. Żaden z moich zawodników nie jest za stary aby nie móc grać w lidze u18, więc dlaczego tak się dzieje?

Mivcio Partyzant

Witam. Mam taki problem ze wyswietla mi sie crash dump przy próbie uruchomienia football managera. Załączam print screen z błędem. Nie rozumiem dlaczego mam aktalne sterowniki i spełniam wymagania sprzętowe. Co może być przyczyną błedu ? Proszę o pomoc, z góry dzięki

Print screen: http://zapod(...)png.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution