J gram Barsą i mam to samo, co prawda do obrony mam najmniej zastrzezen bo moze i graja czasami dziwnie ale sa skuteczni, po 23 kolejkach w lidze stracilem tylko 10 bramek

problem jest i to duzy z ofensywa, gram schodzacymi skrzydlowymi i jednym napastnikiem. Do grudnia tragedia posiadanie pilki 55-65% strzaly po 30 w meczu i czasem tylko 1 bramka, skutecznosc masakra, Messi sam na sam to zawsze bronił bramkarz. Ustawnienie stosowalem jedno tylko zmienialem szybkosc gry raz wlone raz szybkie krotkie podania a to bezposrednie az wkoncu zajarzylem ze oni po prostu glupieli co im kazalem grac to oni i tak swoje. Wiec w poleceniach dla druzyny zostawliem tylko: nekanie rywali, agresywny odbior,znacznie wyzsza linia defensywy i w zwiazku z nia gra na spalonego. Styl gry plynny a mentalnosc Ofensywna, tening przed meczem - gra w ataku. No i zaczeli grac troche lepiej, Messi zaczal wiecej strzelac, Neymar mi sie odblokowal i Pedro o wiele lepiej. Wg mnie ta druzyna musi grac swoje , plynnie bez narzucania jej tempa czy podan strzalow itp. wszyscy sa wysoce kreatywni i sami wiedza co grac.
Najnowsze posty