Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

damian0506 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="damian0506"]Podbijam temat. ja mam taki problem ze jak chce odpalic gre to wyskakuje mi taki komunikat: not well-formed invalid token at line 1 of current_language.xml i wlacza sie czarny ekran kółko od kursora i zwiesza sie komputer. dodam ze stalo sie tak po sformatowaniu dysku. przed formatem gra mi smigala bez problemu. fm jest z orginalnej plyty. prosze o pomoc.[/quote] pojawia sie tez komunikat not well-formed invalid token at line 1 of fmc.xml

damian0506 Partyzant

Podbijam temat. ja mam taki problem ze jak chce odpalic gre to wyskakuje mi taki komunikat: not well-formed invalid token at line 1 of current_language.xml i wlacza sie czarny ekran kółko od kursora i zwiesza sie komputer. dodam ze stalo sie tak po sformatowaniu dysku. przed formatem gra mi smigala bez problemu. fm jest z orginalnej plyty. prosze o pomoc.

bart(KSC) Partyzant

Rejestracja jest darmowa więc nie ma problemu.

kicks Partyzant

[quote="zollw"]Witam Was serdecznie, po długiej przerwie postanowiłem wrócić na forum z pierwszym pytaniem. Jakim klubem rozpocząć rozgrywkę? Szukam kluby średniego który może być czarnym koniem rozgrywek, ale też nie chce bronić się przed strefą spadkową. Bez problemów finansowych, ogólnie zespół który można szybko stworzyć. Interesują mnie najwyższe ligi Angielska, Włoska ewentualnie Niemiecka i Francuska, Hiszpańska odpada bo tam zawsze tylko Real :D[/quote]

Sampdoria lub Atalanta jeśli chodzi o Włochy :D

krzysiek2320 Partyzant

Witam
Mam problem z wczytaniem swojego savea...
Podczas włączania gry wyskakuje mi taki problem...

XML parsing error!

not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_games.xml

Czy jest na to jakiś sposób?
Czekam na pomoc ,z góry dzięki

Willson Partyzant

17.11.2013 00:15    #4076     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Czekaj na nowego patcha. Nie graj. Ja problemów taktycznych już nie mam, ale i tak nie gram. Za dużo błędów.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

kkmm98 Partyzant

16.11.2013 20:09    #4077     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
witam , niestety też mam problem ze stworzeniem taktyki. w każdej części managera próbuje wypromować polskie drużyny a następnie reprezentacje. o wygrane w lidze było łatwo w poprzednich częściach. musiałem troszeczke bardziej pomysleć zeby osiagnać co swiecej ale udawało się to. w tej części przegrywam najprostsze mecze. fajnie by było jakby niedługo ukazał się jakiś poradnik dotyczący taktyki ;d

autor_nieznany Partyzant

16.11.2013 19:54    #4078     Sufler - Edytor - Edytor FM 2014
[quote="konrwaw"][quote="Leriss"]Ja obecnie korzystam z FMRTE 2014, ale z tego co widzę to jest to jeszcze trochę wersja okrojona (BETA) i nie ma pełnych możliwości (np. możliwość wymaksowania nowej taktyki).[/quote]

Jeśli chodzi o FMRTE to zawsze jest "BETA" nawet ostatnia wersja do FM 2013 (v13.3.3.) też była "BETA",więc myślę że dużo się nie zmieni w następnej wersji po FMRTE v14.1.3 BETA (build 3) oprócz obsługi najnowszej łatki jaka wyjdzie i kilku mniejszych poprawek...PZDR!

[quote="autor_nieznany"]Witam. Dzisiaj kupiłem licenceje na fmrte 2014. Zainstalowałem poprawnie ale mam problem bo nie mogę wczytać danych gry. Uruchamiałem ponownie kompa ale też nic nie pomaga co mam zrobić żeby działało?[/quote]

Zainstalowałeś "Net Framework" 4.0 ??[/quote]"
Dla pewności jeszcze raz zainstalowałem "Net Frkworame 4.0 i dalej nie chce mi wczytać danych. Proszę o pomoc.

voodoo79 Partyzant

16.11.2013 18:32    #4079     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
J gram Barsą i mam to samo, co prawda do obrony mam najmniej zastrzezen bo moze i graja czasami dziwnie ale sa skuteczni, po 23 kolejkach w lidze stracilem tylko 10 bramek :) problem jest i to duzy z ofensywa, gram schodzacymi skrzydlowymi i jednym napastnikiem. Do grudnia tragedia posiadanie pilki 55-65% strzaly po 30 w meczu i czasem tylko 1 bramka, skutecznosc masakra, Messi sam na sam to zawsze bronił bramkarz. Ustawnienie stosowalem jedno tylko zmienialem szybkosc gry raz wlone raz szybkie krotkie podania a to bezposrednie az wkoncu zajarzylem ze oni po prostu glupieli co im kazalem grac to oni i tak swoje. Wiec w poleceniach dla druzyny zostawliem tylko: nekanie rywali, agresywny odbior,znacznie wyzsza linia defensywy i w zwiazku z nia gra na spalonego. Styl gry plynny a mentalnosc Ofensywna, tening przed meczem - gra w ataku. No i zaczeli grac troche lepiej, Messi zaczal wiecej strzelac, Neymar mi sie odblokowal i Pedro o wiele lepiej. Wg mnie ta druzyna musi grac swoje , plynnie bez narzucania jej tempa czy podan strzalow itp. wszyscy sa wysoce kreatywni i sami wiedza co grac.

ziomuuuuuś Partyzant

16.11.2013 18:07    #4080     Sufler - Problemy techniczne - Problem z grą
Witam
Mam problem jak kolega wyżej plus dadatkowy problem na odpowiedź jak ten problem obejść. Mam orginalnego FM14 lecz nie instalowałem go naswoim kompie gdyż mam zepsuty cdrom, zainstalowałem go na innym komputerze u siebie uruchamiam przez steam więc w dokumentach nie mam folderu "setings" by usunąć tamte pliki. Proszę bardzo o pomoc bo coś mi się dzieje jak nie mogę grac w fm-a a wydałem na niego tyle kasy:( POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution