Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Melanzcholia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam ! Wiem że podobne problemy były opisywane na forum ale dalej nie znalazłem rozwiązania ! Kupiłem sobie dzisiaj w RTV AGD nowego FM14 o godzinie 17 zacząłem instalacje jest za chwile 23 a ja nie mogę dalej go włączyć. Instalacja przebiegła pomyślnie i po włączeniu gry ( zarówno przez steam jak i z ikony pulpitu i zarazem z pliku exe w folderze steam ) nic się nie dzieję ! Po ponownym kliknięciu ikony wyskakuje komunikat : NIE UDAŁO SIĘ URUCHOMIĆ GRY - APLIKACJA JEST JUŻ URUCHOMIONA. W menadżerze zadań windowsa (win 7) w zakładce aplikacje nie ma nic o fm a w zakładce procesy jest fm.exe 32*. Czytając różne problemy innych użytkowników zrobiłem sprawdzenie zgodności plików w steam- wszystko zgodne , uruchamiane jest wszystko jako administrator , reinstal steam też nie pomógł i zarazem całej gry , nie mam antywirusa który mógł by blokować aplikacje a zapora windowsa pozwala FM-owi na swobodne działanie na komputerze , odinstalowałem nawet FM-a ręcznie czyszcząc rejestry REDEGITem, dodam że komputer spełnia wymagania gry a ja już naprawdę szaleję...wydając sporo pieniędzy na ukochaną grę dalej nie mogę w nią grać . P R O S Z Ę O P O M O C

Fishu6 Partyzant

21.11.2013 19:01    #4022     Sufler - Porady do gry - Słaba skuteczność napastnika.
Panowie. W poprzednich edycjach nigdy nie miał problemów z ustawieniem Leo. Zawsze, ale to zawsze przez pierwsze 3-4 sezony był Złoty But albo przynajmniej pierwsza 5, to samo Złota Piłka. Teraz widzę to w czarnych barwach. Najgorszym jest to, że Ney czy Sanchez lepiej sobie radzą na szpicy pomimo że FM-owe umiejętności mają jednak trochę gorszę od Messiego. I co ciekawe... sama ich gra wygląda lepiej, mniej strat, ciekawsze i skuteczniejsze rajdy. Próbowałem już wszystkiego. Ręce mi opadły...

Niewiem. Trzeba czekać na łatkę. Gra ma dalej wiele problemów. Najgorszy jest niestety - sam silnik meczowy. "Złoty środek na rzuty rożne", czy sytuacja która zdarzyła mi się dwukrotnie: samobójczy hat-trick obrońców, na szczęście dla mnie korzystny. :D

Pozdrawiam.

d4rk Partyzant

ehh wy się kłocicie a chłopak ma problem...
i ja dokladnie ten sam, zacząłem wczoraj z kumplem grać przez sieć. Wybrałem Southampton i jest dramat... :P jakieś pomysły ?

dluki94 Partyzant

Gdy tworzę grę na dole wydajność komputera wynosi pół gwiazdki i przez to nawet przy wyborze tylko jednej ligi na małej bazie danych prędkość rozgrywki wynosi 1 gwiazdkę.Nie wiecie o co chodzi z tą wydajnością i jak ją przykładowo polepszyć aby gra działała szybciej.Miałem podobne problemy nieraz w poprzednim Manegerze ale nie chwilowe a teraz nawet nie moga gry zacząć dobrze.Pomóżcie

kell1987 Partyzant

[quote="dluki94"]Mam problem.Pożyczyłem kumplowi Fm14 oryginalnego i gdy instalował wyświetlił mu się komunikat że ten numer seryjny gdy wpisywał został już wpisany w innym koncie steam i nie może zainstalować.Może wiecie jak to zrobić al znacie jakieś inne kody,obejścia itp. Pomóżcie[/quote]
przeciez to normalne przy grach steam...ewentualnie może się on zalogować na Twoje konto, ale nie wiem czy to coś da

dluki94 Partyzant

Mam problem.Pożyczyłem kumplowi Fm14 oryginalnego i gdy instalował wyświetlił mu się komunikat że ten numer seryjny gdy wpisywał został już wpisany w innym koncie steam i nie może zainstalować.Może wiecie jak to zrobić al znacie jakieś inne kody,obejścia itp. Pomóżcie

buczek93 Młody aktywista

21.11.2013 11:01    #4027     Sufler - Porady do gry - Słaba skuteczność napastnika.
Może trzeba grać na niego? Spróbuj ustawić mu częste rajdy jego ulubioną stroną (nie wiem jaką ma, wole Ronaldo oglądać :d), może on ma być rozgrywającym (lub holującym piłkę). Coś zapewne da się w ustawieniach zaawansowanych pomieszać. Grając w poprzednie wersje aż takiego problemu nie miałem z napastnikami, ale nie jesteś pierwszy, który ma problem z odwzorowaniem gry Argentyńczyka - kilku ludzi pisało już że nawet na jego optymalnej pozycji, jak jest wypoczęty, świeży i ze znakomitym morale potrafi mieć 5.5 i partaczyć jak nasi ligowcy.
A co do gry CR7 i Messiego - FM chyba ich nigdy dobrze nie odwzoruje, widziałem raz czy dwa screeny jak komuś udało się dobić Portugalczykiem do 90 goli (O.o) w jednym sezonie. Ale to popadanie ze skrajności w skrajność i najpewniej jakiś bug silnika - ustawienia, jakie podał zastosowałem u siebie i Portugalczyk uzbierał około 40 goli (nie licząc reprezentacji) na sezon. Więc za duży rozrzut, żeby to był przypadek.

wojpie6377 Partyzant

Ja mam podobny problem. Zaczynam trzeci sezon i nic. Zawodnicy ktorzy maja wspolczynik 18-19 nie potrafia pokonac bramkarza z rzutu wolnego bezposredniego a sytuacji ku temu jest bardz wiele. Zapewne jest cos nie tak. Gram w te gre juz przed premiera i wydaje mi sie ze tu tkwi blad. Chyba bedzie trzeba wystartowac nowa kariere. Szkoda wlozonej pracy w poprzednie dwa sezony. trzeba znow wszystko budowac od poczatku.

Macie jakis pomysl ?

|\\//| Partyzant

21.11.2013 07:24    #4029     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="Nascimento1998"]Wie ktoś już kiedy się spodziewać tej nowej łatki?
Rozpocząłem dzisiaj karierę Lechem Poznań, pierwszy sparing z Club Bruggie przegrany 0-4, może słaba gra obronna nie rzucała się aż tak w oczy, ale oceny w granicach 4.6-5.5 to dla moich ośmiu obrońców (zmieniłem cały skład w przerwie i o dziwo młodzi, w większości z rezerw, grali lepiej i stracili tylko jedną bramkę po przerwie) norma.[/quote]
Też Lechem gram w pierwszym sezonie na samym początku rozegrałem 6 sparingów + mecze w el. LE i trochę sobie posiedziałem nad taktyką i nad mentalnością zawodników. Wnioski są takie, że dla każdego zawodnika ustawiałem osobno polecenia co dało taki efekt że nie miałem w większym stopniu problemu w obronie do czasu gdy dwóch podstawowych defensorów złapało kontuzję. Jeden 7 miesiące, drugi półtora miesiąca. Ale na szczęście udało się od zarządu trochę kasy wydusić na transfery tak że latem zakupiłem trzech piłkarzy no i oczywiście jeszcze rezerwy. Więc tak w pierwszym sezonie wygrałem ligę choć po przed podziałem byłem trzeci przed Legią i Wisłą, ale jak się wygrywa siedem meczy to nie może być nic innego jak pierwsze miejsce a w LE do ćwierć finału doszedłem a tam trafiłem na i tu szok Barcelone która odpadła z LM i grała w LE. Prawie udało mi się wygrać ale w Poznaniu 1:1 a w Hiszpanii 0:0. W drugim sezonie awans do fazy grupowej LM i tu na razie się zatrzymałem.

voodoo79 Partyzant

20.11.2013 23:25    #4030     Sufler - Porady do gry - Słaba skuteczność napastnika.
Też gram Barsą właśnie skonczylem pierwszy sezon mam ten sam problem, w 37 meczach w lidze strzelil 22 gole z czego 3 z karnego tylko5 asyst ocena srednia za mecz 7.16 !!! bywały mecze że miał średnią 5.3 w meczu i tylko 1 strzał przez cały mecz !!! Prowadze też reprezentacje Argentyny tam go wystawiam jako Ofensywnego Pomocnika z rolą Enganche w 7 meczach 3 bramki 5 asyst srednia 7.47. Od nowego sezonu będe miał w napadzie Lewego i Lukaku to Messiego wystawie za napastnikiem skoro w tej grze tak słabo radzi sobie z przodu to moze chociaz pare razy zbłyszczy i coś dogra do napastników...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.