Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

voodoo79 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.11.2013 17:47    #4001     Football Manager - Świat taktyki - Gra w ataku. Pomocy
http://www.fm-ba(...)kun.html
odwiedz sobie ta strone i sciagnij sobie ta taktyke a gwarantuje ze twoje problemy z napastnikami jak i samym graniem sie skoncza ;)

Rojadirecta2012 Partyzant

Witam menedżerów. Mnie osobiście najbardziej denerwują błędy w silniku meczowym i brak optymalizacji. Jeśli chodzi o to pierwsze, to w oczy razi mnie "ślizganie" się zawodników. Wygląda to arcykomediowo i mam wrażenie, że w FMie 2012 piłkarze zdecydowanie twardziej biegali po murawie. Kolejną rzeczą są wspomniane hokejowe wyniki (m.in. moje Newcastle 5:3 Rotherham). Jeśli chodzi o optymalizacje silnika meczowego, to chciałbym dowiedzieć się czy przycinanie się w trakcie gry (meczów, bo kariera chodzi bardzo płynnie) na najwyższych (i wysokich) detalach jest tylko moją przypadłością? Gra niesamowicie skacze przede wszystkim w momencie wybijania długich piłek i długich dośrodkowań. Dodam, że gra jest spaczowana do najnowszej wersji. Lapka kupiłem 2 miesiące temu i nie wydaje mi się, żeby nie mógł uciągnąć FMowego silnika graficznego ( i3 3110m, GF gtx 660m, 8gb RAMu) (potrafi uciągnąć wszystkie gry oprócz nowego Total Wara i FM2014). Obecnie muszę grać na średnich detalach, co strasznie boli w oczy w 2013 roku. Czy ktoś z was ma podobny problem?

Krolik-AZM- Partyzant

23.11.2013 14:54    #4003     Football Manager - Świat taktyki - Gra w ataku. Pomocy
Witam, mam problem ze strzelaniem bramek, posiadanie piłki na poziomie 55-65%, strzały około 20 celnych 7-10, stuprocentowych sytuacji 0-1 :) Próbowałem różnych ustawień gry w ataku, ale moi zawodnicy jakby wogóle nie reagowali na polecenia. Ma ktoś jakieś sugestie ?

http://www.filef(...)-1_G_tac Wrzucam link do mojej taktyki

A dla leniwych wrzucam ustawienie 4-5-1, polecenia:
-Krótsze podania
-Wyższe tempo
-Zagrania na obieg
-Szersze pole gry
-Gra skrzydłami
-Nękanie rywali
-Agresywny odbiór piłki
-Krótkie krycie
Wszystko wygląda dobrze, tylko brak skuteczności

Gib21 Partyzant

To była jego pierwsza i druga. Sprawidziłem. Sprawdziłem również przepisy. Dwie żółte w meczu skutkują czerwoną ale tylko w tym meczu konkretnym. Po spotkaniu liczone są jako dwie żółte! Tak zresztą było w poprzednich wersjach FMa. A osobna kwestia dotyczy el. MŚ. dla mnie to tragedia. Za każdym razem jak zaczynam nową rozgrywkę terminarz eliminacji jest inny i są inne wyniki. Raz Polska jest na 5 miejscu, a raz na pierwszym, bo dwa razy pokonała Anglię i tylko zremisowała z Czarnogórą... To jakaś paranowa. w poprzednich wersjach terminarz był rzeczywisty! Też macie ten problem czy ja jestem jaiś inny? Może to jakiś błąd przy istalacji czy konfiguracji Steam?! Sam wiem , że to raczej nie jest możliwe, a cholernie mnie irytują te błędy i ta nierealność... Nadmieniam, że oczywiście zakupiłem oryginalnego FMa

nawax Partyzant

[quote="Melanzcholia"]Nadal w żaden sposób nie mogę uruchomić tej gry...Czy można gdzieś zwrócić się o pomoc ? a może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ? KATASTROFA CZŁOWIEK KUPUJE GRĘ W SKLEPIE A WIĘCEJ KOMBINOWANIA NIŻ Z ZAINSTALOWANIEM PIRATÓW ;/ HELP HELP HELP ! ! ![/quote]

Ja mam podobny problem z edytorem do ef eMa 14.Założyłem temat i tu i na SI ale nie dostałem pomocy.Na początku z z samym eFeMem tez miałem problem ale po aktualizacji i zdeletowaniu folderów preference i cache w Appdata zaczął chodzić.Chyba mamy bardzo podobne laptopy ale ja mamFujitsu amilo z vistą 32 bity ale karta graficzna taka sama 256.

radek.zab Partyzant

Mam ten sam problem. Subskrybowałem Dark Skin do fm`a, ale kiedy wchodzę w "Ściągnięte pliki" wyskakuje komunikat o błędzie i informacja, że nie subskrybuje żadnych treści. Dokładnie jak u kolegi el Maestro. Proszę o pomoc.
BTW. jeżeli ma ktoś plik z oryginalnym dark skinem to proszę o info i ewentualną wysyłkę zanim stracę wzrok na ty oczojebnym jasnym skinie.

fobettor Partyzant

Witam wszystkich. Chciał bym podyskutować na temat drużyny rezerw Barcelony a dokładniej o jej braku. Wiem że jest Barca B ale ona gra w lidze czyli w trakcie sezony nie mamy wiele z niej pożytku (zgłoszenie zawodników). Jest drużyna U-19 ale jak sama nazwa wskazuje mogą grać tam zawodnicy poniżej 19 lat. Chodzi mi dokładniej o problem utrzymania ogrania zawodników którzy nie łapią się do pierwszej 11 bądź też wracających po kontuzjach (wiem, istnieje pojęcie rotacji). W "normalnych" warunkach miałem drużynę rezerw która regularnie grała sparingi, tam też wszyscy mniej wartościowi zawodnicy grali sobie i byli gotowi w 100% aby wskoczyć do drużyny w razie potrzeby. Tam też wracali do formy meczowej zawodnicy po kontuzjach.

Pytanie do grających Barceloną - jak sobie z tym radzicie, jak utrzymujecie "ogranie meczowe", jak wprowadzać graczy po kontuzjach (Puyol) ??

piotria Partyzant

Panie Rodem, rozumiem że wiele zależy od sytuacji w meczu ale nie oszukujmy się, w tym przypadku są za duże rozbieżności. Ale to mniejszy problem. Uważam że totalnym nie wypałem jest gra faworytów. Jak to możliwe że Bayern - zwycięzca Ligi Mistrzów nie wychodzi ze słabej grupy ? Można by rzec że Chelsea nie wyszła z grupy w zeszłym sezonie a przecież też broniła tytułu. Otóż odpowiadam sam sobie na ten zarzut: Bayern zdominował LM w zeszlym sezonie i grali rewelacyjnie, Chelsea raczej szczęśliwie wygrała swój tytuł. Nooo przymróżmy jeszcze oko i na tą sytuacje, wszak futbol jest nie obliczalny ale nie potrafie już zrozumieć dlaczego PSG nie wychodzi ze słabej grupy, Arsenal zostaje w grupie, MU odpada w 1/8 z CSKA, Milan dostaje lanie 5:2 w dwumeczu z przeciętną Benfica. Rozumiem że takie sytuacje są możliwe ale do diabła, w jednym turnieju ?
Jeszcze przypomniał mi sie jeden rażący błąd, mianowicie ilość strzałów w słupki i poprzeczki. Zdecydowanie jest ich za dużo. Któryś z kolegów wspomniał także o wyreżyserowanych wynikach, coś w tym jest. Przegrywam z Sociedad u siebie 0:1 a Ronaldo na 4 "setki" nie wykorzystał ani jednej. Przegrywam mecz ze statystyka 100% sytuacji 9:0 dla Realu a wynik 0:1 dla Sociedad.

Szakall Partyzant

22.11.2013 14:53    #4009     Sufler - Porady do gry - Upadek świetnej serii.
Daiman problemem takich jak ty jest brak cierpliwosci wszystko chcesz na tacy idz graj w cos innego Bo na Fm to ty siwe nie znasz Akurat 14 jest super 13 była zrypana

Peps Partyzant

[quote="Kenjiro75"]

1. Prowadzę Lecha Poznań, jestem w połowie sezonu. Do moich kluczowych zawodników zaczynają dobijać się zagraniczne kluby, a kiedy odrzucam ich oferty, agenci tych zawodników chcą podpisać nowe kontrakty. Problem w tym, że żądają oni nierealnych pieniędzy na pensje dla zawodników (np. 2 mln zł), podczas gdy u mnie maks. opcja to 87 tys na przykład. Rozmowy kończą się oczywiście fiaskiem. Czy tego nie da się uniknąć? Czy to oznacza, że ci zawodnicy prędzej czy później będą domagali się wystawienia na listę transferową i ich stracę?
[/quote]

To dość realistyczne. Logiczne, że lepsi zawodnicy będą chcieli uciekać do lepszych lig.
U mnie nawet Honda w pierwszym okienku uciekł na siłę z CSKA. Musieli go oddać za marne 4mln ojro.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.