Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

DonMajorro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2013 07:22    #3991     Sufler - Porady do gry - Trening poważne braki kondycyjne
Mam problem, z którym od 2 sezonów nie mogę sobie poradzić.

W 1-szej drużynie mam ok 25 zawodników, z czego zawsze ok 15-18 z nich ma cały czas "poważne braki kondycyjne".

Na treningach skupiałem się przez całą połowę sezonu (włącznie z przygotowaniem przedsezonowym) z "kondycji" na poziomie - WYSOKI, BARDZO WYSOKI, i nadal zawodnicy mają braki kondycyjne.

Ma ktoś może jakieś lekarstwo na to? Jak ustawić trening, żeby żadnych braków nie było?

HBK Partyzant

Witam.
Kilka dni temu kumpel pożyczył mi nowego FMa14. Zacząłem grać Southampton i wszystko było fajnie pięknie do dnia 30.09. Nagle gra zacięła się i nie odcięła i tak też było za każdym kolejnym razem, gdy wczytywałem. Wychodziłem z gry tylko poprzez Menedżer zadań. Próbowałem jakoś ten dzień obejść i udało mi się jedynie emeryturą. Popsuły się statystyki trenera, ale wróciłem do gry jako nowy trener, jednak po kilku tygodniach znów na innej dacie pojawiło się to samo. Zdenerwowany zacząłem od nowa- tym razem Liverpoolem i stało się dokładnie to samo. Co gorsza, zaczął grać również mój brat i kumpel, od którego to mam i oni nie mają z tym żadnego problemu. Ciągną swoje kariery normalnie bez zbędnych problemów. Da się temu problemowi jakoś konkretnie zaradzić? Może ktoś również spotkał się z tym i wie, co robić?

JiMi De La... Partyzant

Witam. Miałem te same problemy co większość z was. Opłakana gra defensywna, napastnik co strzelał wszędzie tylko nie do bramki, 30 strzałów w meczu i przegrane 0-1 i ze wszystkim sobie poradziłem. Cierpliwości. 14-stka to najlepszy FM bez dwóch zdań. To poprzednie części były zbyt łatwe. w 12 lub 13 to wogóle była przesada gdzie wystarczyło pograc tym samym składem jeden sezon i reszta była tylko klikaniem dalej. 14 miażdży poprzednie czesci wymaganiem zaangazowanie w gre na 100 procent. i tyle daje satysfakcji. 9/10

RafMad Partyzant

Cześć!

Mam problem z rozgrywkami pucharowymi w lidze hiszpańskiej.

W 1 sezonie (gram Sant Andreu, liga 2B1) brałem normalnie udział w pucharze króla i konfederacji. Od 2 sezonu (a gram już piąty) ani razu nie brałem w ich udziału, ani nie dostałem żadnej propozycji udziału. Wszystkie inne zespoły z ligi biorą w nich udział. Ktoś wie, o co może chodzić?

Gregory313 Partyzant

Witam,otóż mam problem bardzo dziwny. Miałem fm 2014 na pc (ORYGINAŁ) wszystko śmigało,zagrałem parę sezonów ,no ale teraz zainstalowałem sobie go na laptopie i no jest problem, ponieważ zaczynając karierę ,nieważne jakim zespołem mam jakieś nieprawdziwe składy ,menadzerów. Np. chcę zagrać koroną a tam jakiś menadzer turek i 20 piłkarzy (ani jednego polaka). Spotkał się ktoś kiedyś z takim czyms? proszę o pomoc bo nie wiem co tu może pomóc.

paweldemon Partyzant

O problemach z silnikiem rozpisywalem sie juz dawno temu....
(w Fm 14 nie ma żadnych bugów...... no może jeden "malutki" bug ;P to niezrozumiała miłość silnika meczowego do gry z kontry.........po ch..j starać się o piłkarzy z jak najlepszymi atrybutami (16 i wyżej), po ch..j prowadzić gre (65-70% pos. piłki), po ch..j tyle strzelac na bramkę (około 25/10 strz/celne)......skoro wystarczy 5 strzałów i 4 celne żeby strzelić 3 bramki (każdy zawodnik....wystarczy, żeby w granicy 10 miał atrybut szybkości, dryblingu czy wyk. akcji ;P ) i to nie zdarza mi się w jednym meczu na 10 tylko w każdym meczu (najbardziej lubię mecze u siebie z ogórkami). Jeżeli tylko ustawiamy grę z kontry, tempo szybkie, krótkie podania już w kolejnym meczu nasza drużyna przechodzi metamorfozę i rozpoczyna marsz zwycięztw. Czy ktoś gra ofensywnie?? jak to u was wygląda??)

Po co SI ma sie trudzic i zaglebiac sie w szczegoly taktyki i treningu...najlepiej pier..lnac tylko ogolne ustawienia i wiooo...jak moznabylo zabrac suwaki...szczegolowo dobierany trening pod formacje...na litosc boska przeciez to symulator...gdzie oddzielne ustawienia w def i ofensywie, gdzie kreator stalych fr gry gdzie to my pokazujemy gdzie i jak ma byc zagrywana pilka...cwiczenie naszych schematow gry.....dnoooooooooo

Od najwiekszych znawcow uslyszalem oczywiscie, ze spamuje i ze nie potrafie grac...najlepsze jest te same osoby teraz najglosniej kwecza o patcha ;P

djperson Partyzant

24.11.2013 09:40    #3997     Sufler - Problemy techniczne - Fm 2014 Osiagniecia
czy ktoś znalazł już może rozwiązanie do problemu z funkcjonowaniem osiągnięć na steamie ? bo nie jestem jedyny jak widzę... ? pozdr

cardster Partyzant

Witam!

Jest to mój debiut na forum. Problem mam następujący. Prowadzę Legie od 12 sezonów, sprowadziłem już sporo konkretnych zawodników o bardzo dobrych atrybutach ale ich wartość ciągle stała na wysokości od 5mln do góra 8 mln zł. Cena nie zmieniała się mimo ich dobrej formy i światowej reputacji. Początkowo myślałem, że jest to spowodowane tym, że w rzeczywistości ceny piłkarzy w polskiej lidze faktycznie nie przekraczają 5mln euro, to i w grze to zastosowali. Jednak po przed ostatnim sezonie nagle ceny moich zawodników wskoczyły do kwot odpowiadających ich wartości. Niestety, wraz z końcem mojego ostatniego sezonu, wartość piłkarzy znów wróciła do śmiesznych kwot, co gorsza w czarodziejski sposób roczny obrót klubu wyniósł 120 mln zł mimo iż ubiegłoroczny wyniósł ponad 600 mln zł. Jakby tego było mało, budżet transferowy ustawili na 8 mln zł a co sezon wydawałem średnio 80 mln złotych na wzmocnienia. Ktoś może powiedzieć, że może faktycznie mało zarobiłem w tym sezonie,lecz będzie w błędzie. Wygrałem co się dało a sytuacja finansowa klubu była w świetnej kondycji. Gra jest oryginalna, bez żadnych dodatków oprócz oficjalnego uaktualnienia. Dodam jeszcze, że gra przestała mi dawać nagrody za osiągnięcia, np nie dostaje odznaki za hat trick i tego podobne, może to wina steam? Jak miał ktoś podobny problem to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

kijopek Partyzant

Miała być ponieważ ktoś sobie napisał :) Tak czy siak w marcu jak to przystało od lat gra będzie grywalna po całej serii patchów i sraczów :) Zaczniesz sezon i stwierdzisz, że po co, skoro za niedługo wakacje a później FM15 i zabawa od nowa :).

Zamiast puszczać wersję beta we wrześniu by wyszło wszystko co jest nie tak to ktoś tu kogoś nie szanuje pomimo tych samych problemów co roku. W ilości kupa, zróbcie stronę na fb i zaprotestujcie tak jak to miało miejsce z nc+ :)

voodoo79 Partyzant

[quote="romantico"]Nie każdy urodził się strategiem, a także nie każdy traktuje FM14 jako pole do eksperymentów. Czasami warto pograć, poczuć jak wygrywamy czy przegrywamy, lecz odpuszczamy sobie tworzenie swoich taktyk.
Dlatego ten temat :
Polecam cholernie dobrą taktykę do FM'a z portalu fm base: twórca kun
Więcej w info: http://www.fm-ba(...)kun.html

Mój klub ( Wisła) rozgrywa tą taktyką mecze i z rezultatów jestem zadowolony.

Na koniec wspomnę, gdyż pewnie ktoś dorzuci swoje 5 groszy o tym, że to pójście na łatwiznę, etc stsując taktykę jakiejś osoby - doradzam sobie odpuścić. Każdy gra jak chce - z własną taktyką czy też nie.[/quote]
no nie ukrywam ze jestem pod wielkim wrazeniem tej taktyki. Gream Barcelona mam wlasnie przerwe miedzy sezonami ale prowadze rowniez reprezentacje Argentyny wiec nie bylo lepszej okazji jak wyprobowanie jej na MŚ w Brazylii ;) Jaki efekt? oczywiście wygrana całego turnieju, wszystkie mecze wygrane 25 strzelonych bramek i tylko 1stracona w całym turnieju !!! nie straciłem nawet bramki w ćwiercfinale z Anglia pólfinale z Francja no i finał to 3-0 z Hiszpania. Aguero zostal krolem strzelcow a Messi MVP turnieju :) Ta takta co całkowita dominacja rywala, pozwala jedynie na kontre ale jesli sie ma szybkich obroncow i dobrego bramkarza to mozna zachowac czyste konto.
Powiem szczerze ze co roku jak sie pojawial nowy FM nigdy nie mialem problemu zeby samemu stworzyc takte pod prowadzona druzyne, no ale ta nowa wersja zmusila mnie do sprobowania gotowca :)
Az sie boje co sie bedzie dzialo w nowym sezonie w Barsie a druzyne wzmocnilem m.in.Lewandowskim, Szczesnym, Lukaku, Balanta, Muniain, Marquinhos no i powrot Thiago z Bayernu:)
Gorąco polecam tą taktyke dla leniwych badz rozczarowanych niepowodzeniem nowa grą ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.