Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dracko21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
cześć, mam od dawna problem z wybraniem odpowiednich ról dla dwóch zawodników(lewy skrzydłowy i lewy napastnik). Chce, aby napastnik cofał się po piłkę wgłąb pola, a zaraz potem zagrał prostopadłą piłkę do skrzydłowego, który zbiega do środka. Napastnik cofając się po piłkę ciągnie za sobą środkowego obrońce przeciwnika robiąc tym samym przestrzeń dla schodzącego ze skrzydła. Widziałem taki element gry w Pro Evolution 2014 w 'Combination Play' i chcę go przenieść do Fm'a.

kurtzouma Partyzant

27.11.2013 22:55    #3972     Sufler - Problemy techniczne - Kolory umiejętności
Ahoj,

mam taki problem z kolorkami przy atrybutach umiejętności oraz kondycji. Raczej nic nie kopałem w ustawieniach. Też tak macie? Ktoś się orientuje o co może chodzić?

Tak to wygląda: http://i41.tinypic.com/2air3tt.png

Z góry dzięki za pomoc, kurtzouma

Ainairos Partyzant

27.11.2013 20:55    #3973     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Wydaje się, że zmieniono żądania piłkarzy w sprawie nowych kontraktów. Wcześniej chcieli ok 60-80% podwyżki i trzeba było się nieźle nagimnastykować żeby przedłużyć kontrakt. Teraz chcą ok 10-20% więcej. Nie ma większego problemu żeby utrzymać obecną pensję, żonglując klauzulami oczywiście :)

W sprawie silnika nie wypowiadam się póki co, bo zagrałem tylko 3 mecze. Wiem, że działają elegancko taktyki z wersji 14.1.3

bartekr Młody aktywista

27.11.2013 20:28    #3974     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Włącz steam w online i Ci pobierze bez problemu :)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

lester09u6 Partyzant

27.11.2013 10:08    #3975     Sufler - Porady do gry - Problem z U-19
Witam. nie wiem dlaczego ale mam problem z drużyną U-19 u siebie w Kaiserslautern, otóż zauważyłem, że na ich mecze w lidze jest wystawiana inna jedenastka zawodników, stworzonych przez grę, a nie tych co widzę po wejściu w okienko składu. Dodam, bo może to będzie przydatne, że gdy kupiłem zawodnika (15lat) to był wystawiany i grał regularnie. Miał ktoś tak może? Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

fm_Kaska Partyzant

27.11.2013 00:45    #3976     Sufler - Porady do gry - Problem z rozwojem zawodników
Witam wszystkich :)
Mam problem z fm 13. Gram zespołem z pierwszej ligi polskiej, już drugi sezon- zaraz po awansie do ekstraklasy. W pierwszym sezonie zawodnicy rozwijali się bardzo ładnie, natomiast po awansie do ekstraklasy - nie mam pojęcia co się stało. Chodzi mi o zawodników z mniej więcej ca na poziomie 120 i więcej, pa roznie. Sęk w tym, że jak pojawiają się zielone strzałki rozwoju, to nie poprawiają się atrybuty, zostają takie same wartości liczbowe (praktycznie wcale). Dodam, że są to zwodnicy młodzi, przedział 16-20 lat - w pierwszym składzie, regularna gra + rotacje. To moja pierwsza gra fm- 13, głownie ogrywałam do kości fm 07 i 08, ale to było lata temu i nie wiem czy coś się zmieniło pod tym względem. Czy to jakiś bug? czy chodzi o bazę treningową, może ligę? zawodnicy nie są przemęczeni, podczas sezonu trening raczej na średnim poziomie, wszyscy piłkarze zadowoleni z intensywności treningu. Proszę pomóżcie przy wznowieniu kariery :)

Poziom trenerów pomiędzy 4,5 a 3,5 gwiazdek, głównie 4
baza treningowa 8 (niestety)
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania, z góry dzięki za ewentualna pomoc :)

mr_archie Partyzant

27.11.2013 00:43    #3977     Sufler - Porady do gry - FM 14
Też dziwi mnie to, że dział z talentami do 14 jeszcze się nie pojawił. Ja ze swojej strony polecam także EDERA ALVAREZA BALANTE, jednak trzeba za niego trochę kasy wyłożyć. Kolejny śo który znalazł się w moim Southampton (udało mi się go sprowadzić za friko) - DORIA. Napastnik - Gabriel BARBOSA - zdobywa gole jak na zawołanie. Victor WANYAMA - król środka pola, u mnie biją się o niego najlepsze kluby Europy. Juan Fernando QUINTERO - u mnie mózg drużyny, mnóstwo asyst, a i bramek sporo zdobywa, jego równie znakomity zmiennik James WARD-PROWSE. Z ciekawszych zawodników myślę, że jeszcze Luke SHAW, Nathaniel CLYNE, Jonathan SILVA (boczni obrońcy), Mohamed SALAH, VITINHO (bramkostrzelni skrzydłowi), Adam MAHER, Mats DAEHLI, Alen HALILOVIC (ofensywni pomocnicy), Morgan SCHNEIDERLIN, Arijan ADEMI (srodkowi pomocnicy), KARA (obrońca), Yassine BENZIA, Mauro ICARDI (napadziorzy, szczególny kozak ten pierwszy). Jedynie mam problem żeby za jakąś rozsądną cenę znaleźć młodego, perspektywicznego bramkarza. Wiadomo, potem są ciekawi newgeni, ale jak ktoś zna młodego, dobrego bramkarza który w grze jest "od początku" i na którego nie będę musiał wyłożyć kilkudziesięciu mln euro to poproszę o nazwiska. :) No i generalnie te talenty myślę, że do klubów z w miarę wysoką reputacją i w miarę budżetem.

paragraf148 Partyzant

26.11.2013 20:19    #3978     Sufler - Edytor - Edytor FM 2014
ja natomiast mam taki problem -You are playing a FMC game mode savegame, saving changes in this game mode is not possible.- posiadam zakupiona licencję ,próbowałem dwóch wersji ale za każdym razem to samo.może w złym miejscu zainstalowałem ? proszę o pomoc

mateuszw7 Partyzant

26.11.2013 20:00    #3979     Sufler - Porady do gry - Scouting
ja mam inny problem, przydzielam scoutowi obserwację zawodników - tylko karta informacyjna, i czekam kilka tygodni, a żaden raport się nie pojawia, w profilu zawodnika cały czas widnieje, że jest pod obserwacją. dziwne jest to, że mam 2 scoutów w klubie i jeden bez problemu generuje raporty na temat zawodników

Damiankq Partyzant

26.11.2013 18:59    #3980     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA PROBLEM
WITAM MAM Problem.... jak grac by wygrywac???? chodzi o to ze ustawiam taktyke... tylko... musze cos jeszcze ustawiac? czy reszte dawac asystentowi ????????
np. gralem BRUGGE - MONS wtopa 0-5 ;/
z Tromsoe 5-0 win i 1-5 wtopa. ..
a gralem tiki taka taktyka i innymi..
pytanie co robie zle?
cos jeszcze mam ustawiac do taktyki? jakies treningi?
kompletnie mi nie idzie w fm 2014 gdzie w 2013 szlo doskonale...
Prosze O Pomoc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.