Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kamilzgda Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.11.2013 11:49    #3961     Sufler - Problemy techniczne - crash dump
Siemanko, mam problem z crash dumpem podczas rozgrzewki wywala mnie do pulpitu num crASHA 14.1.4.446361

webbie Partyzant

29.11.2013 08:25    #3962     Sufler - Porady do gry - Problem z U-19
Mam ten sam problem. Pomaga tylko jedno - przenoszę ich do rezerw / 1 składu i udostępniam dla u19. To jakiś bug musi być.

Gordon Partyzant

Jeśli chodzi o pierwsze pytanie, to wiele zależy od tego jak podejdziesz do sprawy. Jeśli budujesz zespół "na awans" to możesz czuć się nieco zawiedziony, bo jednak umówmy się, że niższe ligi w FM'ie są do przejścia. Możesz jednak budować ekipę nie na teraz, tylko na przyszłość. Ja często tak robię w słabszych ekipach. Oczywiście, zostawiam możliwie najlepszych graczy, ale staram się dokupywać raczej młodych zawodników, no i często bywa tak, że w 1 sezonie awansu nie ma, ale za to potem masz łatwiej, bo Ci młodzi dojrzewają i okazuje się, że nawet na wyższą klasę rozgrywkową się nadają. Jakbyś podał tu jakiś konkretny przykład, to byłoby mi łatwiej ocenić z czym ewentualnie masz problem.

Co do punktu drugiego to się nazywa realizm :) Przecież w prawdziwej piłce też tak jest - Trener męczy się dniami, by rozpracować rywala, a potem taki przysłowiowy Jędrzejczak, to się potknie, to się machnie...No i na to nic nie zrobisz :) Oczywiście - im lepszy piłkarz, tym mniejsze prawdopodobieństwo, ale tu Ameryki nie odkryłem. Co do reszty tego zagadnienia, to nie bardzo rozumiem...Bo jak powstrzymać przed strzelaniem setek? (ew. zajebisty bramkarz, ale to i tak nie zawsze) bardziej można powstrzymać przed TWORZENIEM owych :) A komputer jakąś tam sztuczną inteligencje posiada, no i ponoć nawet jej używa. Sumując: Warto unieszkodliwić rywala, ile tylko można, bo o to właśnie chodzi, że ideału nigdy się nie osiągnie, ale im bardziej uprzykrzymy przeciwnikowi życie, tym lepiej dla nas.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
29.11.2013 00:39    #3964     Sufler - Porady do gry - Niemcy - problem inny niż reszta
Zaczekaj na pierwsze powołania do kadry, może problem się rozwiąże.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

rozson Partyzant

29.11.2013 00:12    #3965     Sufler - Porady do gry - Niemcy - problem inny niż reszta
Mam problem z reprezentacją Niemiec. Mianowicie jako weteran FM usunąłem jak zwykle plik fake itd. i na początku rozgrywki reprezentacja Niemiec nie miała szaraków itd. Po pierwszym sezonie gry klubem robilem format dysku więc save'a skopiowałem i po reinstalacji na nowym systemie uruchomiłem go na ponownie zainstalowanej grze. Po wirtualnych dwóch miesiącach gry zauważyłem, że po reinstalacji znów Niemcy są szarakami (na savie!). Usunąłem plik fake kilka dni po rozpoczęciu rozgrywki na savie. CO ROBIĆ? POMÓŻCIE :)

golabwaw Partyzant

28.11.2013 22:00    #3966     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
ProblememanielloIII"][quote="golabwaw"]Niestety teraz większość bramek traci się po kontratakach i nie mam pojęcia jak temu zapobiegać. Cofam linię obrony nie gram na spalone. Mam bardzo szybkich obrońców i nic. 80% traconych bramek to kontratak. Przed łatką w taki sposób aż tylu bramek nie traciłem.

Traciłeś bramki po akcji skrzydłami źle, tracisz z kontry źle. Co ty chcesz bramek nie tracić ? tak sie nie da zawsze bramki będziesz tracił moze twoja taktyka z przed łatki nie sprawdza się tak dobrze jak wcześniej ? może masz linie obrony wysoko wysuniętą, pomyśl pokombinuj. Jak tak to przeżuć się na Ligę Polską Meneger a nie Fm'a. Tak wiem ludziom ciężko dogodzić ![/quote]

Problemem nie jest to że je tracę ale to że praktycznie wszystkie w ten sam sposób. To nie jest realistyczne i traktuje to jako błąd gry.

Melanzcholia Partyzant

Moi drodzy :) D Z I A Ł A ! !!! Zmieniłem system z win 7 na XP ( co w laptopie fujitsu było cholernie ciężkie...problem ze sterownikami i sterownikiem sata który nie widział dysku twardego na tym systemie...) Wszystko działa pięknie a sam komputer na starszym systemie operacyjnym jest szybszy i wydajniejszy . Dziękuje kolegą Bart(KSC) i nawax za POMOC i życzę pasjonujących karier:) POZDRO !

PZU Partyzant

28.11.2013 13:00    #3968     Football Manager - Ogólna dyskusja - Greth Bale
Witam.
Mam pytanie dotyczące ustawienia Walijczyka w linii ataku. Chciałbym abyście podpowiedzieli mi jak najlepiej wykorzystać potencjał Garetha, obecnie gra jako schodzący napastnik na prawym skrzydle, z funkcją ataku, w poleceniach ma m.in aby częściej uderzał na bramkę, podobnie jak Cris na lewym skrzydle. Problem tkwi w tym, że ogółem słabo grają skrzydłowi, choć Crisowi udaje się jako tako strzelać, jest liderem zespołu pod względem bramek, ale mogli by strzelać znacznie więcej bramek. Chciałbym abyście pomogli mi wykorzystać maxymalny potencjał Bale'a , oraz poradźcie mi jak poprawić skuteczność drużyny. Czekam na odpowiedź ;)

PS. 1 sezon gry Realem M., FM 2014

swi_r Partyzant

Zakupiłem do Vitorii Setubal Andrzeja Niedzielana. Niestety cały czas widnieje przy nim ikonka - NMZ (nie może zagrać w najbliższym meczu). No i nie mogę z niego korzystać. Czy ktoś miał już taki problem? To jest błąd w grze?

Polarbear_pl Partyzant

Miałem podobny problem na swoim laptopie z kartą nvidii po instalcji windowsa 8.1 (w wielu grach zresztą). Pomogło ponowne zainstalowanie sterowników karty graficznej.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.